Visemar regel

Visemar Line auto- en passagiersveerboot Tickets

Visemar Line reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Visemar lijn zeilen, van en naar de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte.

Visemar Line reservatie tickets is nooit gemakkelijker, dat wij alle Visemar lijn prijzen vergelijken in real time bieden snelle citaten zodat u de goedkoopste beschikbare Visemar regel tickets naar kopen kunt en vanuit de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen in het buitenland reis of een vakantie breken in de havens van Venetië in Italië, is Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte reizen door Visemar lijn een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Visemar Line tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Visemar lijn kruising informatie en tijdschema's voor alle afvaarten naar en vanuit de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Visemar lijn.

Als reist naar de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte dan een kruising veerboot met Visemar Line boek en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Visemar Line biedt fantastische tarieven en naar de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Visemar Line tickets en naar de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte op www.ferryto.nl Visemar regel

 

Visemar regel
Ticket prijzen & reserveringen


Visemar Line tickets boeken
en naar de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte online tevoren bij Ferryto.nl en u zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Visemar lijn route, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Visemar lijn veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Over Visemar lijn

Visemar regel  een onlangs opgerichte maatschappij is het aanbieden van een nieuwe route aansluiten van Italië, Syrië en Egypte.Als gevolg van start in mei operationele, verbindt Visemar lijn de haven van Venetië (Italië), Tartous (Syrië) en Alexandrië (Egypte). 

Van het oorspronkelijke idee van het maken van een brug van de Noord-Adriatische Zee naar Egypte voor fruit en groenten, Visemar lijn. 

Een gezamenlijke partnerschap tussen de families Visentini en Tositti –has ontwikkelde een volwaardige per ro-pax dienst van Venetië tot Tartus (Syrië, doorvoer tijd 68 uur) en naar Alexandrië (Egypte, doorvoer tijd 60 uur), gepland om te beginnen met ingang van volgend jaar 20 mei.

Visemar regel
Deze innovatieve nieuwe route is ingesteld om te openen nieuwe wegen te verkennen door het aansluiten van Venetië met Tartous en Alexandrië waardoor reizen vanaf naar Irak, Jordanië, Saoedi-Arabië en andere bestemmingen-Midden-Oosten.

De handel zal worden bediend door Visemar One – een nieuw gebouw door Visentini de scheepswerf in Porto Viro (Rovigo) – die in staat van 200 vrachtwagens, 80 auto's en 400 passagiers op 24 knopen max snelheid is.

Bekende scheepsagent Tositti, op haar eerste ervaring als eigenaar van een schip is niet bezorgd.

"Na 50 jaar van zakelijke relaties tussen onze families, we gevestigde Visemar lijn omdat we vertrouwen hebben in een partner wiens expertise niet ligt alleen in de scheepsbouwsector" 

Visemar Route kaart

Visemar Ferrie

Diensten aan boord
De gloednieuwe Visemar lijn route wordt beheerd door een gloednieuwe schip, evenals de Visentini klasse, staat het bereiken van een verkeerssnelheid van maximaal 24 knopen.

Visentini klasse schip heeft een capaciteit van maximaal 400 passagiers en een aantal voertuigen met inbegrip van 2850 lane meter voor goederenvervoer.

Dit gloednieuwe schip is ook uitgerust met een aantal goed ingerichte hutten en een breed scala aan andere faciliteiten aan boord te maken uw overschrijding van een prettige ervaring.


Beste beschikbare Visemar lijn ticket prijs garantie

Beste Visemar lijn Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Visemar lijn ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Visemar lijn of naar de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Visemar lijn ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te boeken Visemar Line tickets kunt u Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Visemar regel.

Groep, School & sociale Club Visemar lijn Ticket-reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Visemar lijn -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Visemar lijn groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare prijzen en naar de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte.

Onze specialist Visemar lijn groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig stellen.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen groepstarieven is dat uw partij ten minste tien mensen moet en op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Visemar regel Klik hier

 

Visemar Line bedrijfsvoertuig, vracht- en lading veerboten

Visemar Line bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Visemar lijn vracht- en lading reserveringsservice van en naar de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kortingstarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Visemar lijn routes onderhouden aanbieden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Visemar Line klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek Visemar lijn auto te verkrijgen live Visemar lijn ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar de havens van Venetië in Italië, Tartous in Syrië en Alexandrië in Egypte aan onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken met inbegrip van met Visemar lijn naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het UK, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika meer dan 80 grote Europese veerdiensten.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Ferryto.nl voor de goedkoopste ferry ticketprijzen als u een autoferry korte cross kanaal naar Calais-Frankrijk, een ferry naar Ierland of een overtocht naar Amsterdam Nederland neemt.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre veerboot reizen en mini cruise bestemmingen zoals Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.