Eeuwen veerboten

Eeuwen veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

Eeuwen Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor eeuwen Ferries zeilen en naar Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania.

Reservatie eeuwen Ferries tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle eeuwen Ferries prijzen in real time bieden snelle citaten, dus je kunt de goedkoopste beschikbare eeuwen Ferries tickets te kopen en van Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen break reis naar het buitenland of een vakantie in Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, is Pozzallo en Catania reizen door eeuwen Ferries een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U eeuwen Ferries tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de laatste eeuwen Ferries overtocht informatie en het tijdschema voor alle reizen naar en van Malta en Sicilië zal stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen van onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Ferries eeuwen.

Als u reist naar Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo Catania boek een kruising veerboot met eeuwen Ferries en arriveren op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Eeuwen Ferries biedt fantastische tarieven en naar Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor eeuwen Ferries tickets en naar Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania op www.ferryto.nl Eeuwen veerboten

 

Eeuwen veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Eeuwen Ferries tickets boeken
en naar Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde eeuwen Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket eeuwen Ferries veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Over eeuwen veerboten

Eeuwen veerboten zijn actief een high speed ferry dienst tussen Malta en Sicilië sinds 1988.


Venezia lijnen, een volledige dochteronderneming van Eeuwen veerboten , sinds 2001 een seizoensgebonden service van zes maanden uit te voeren tussen Venetië en acht Adriatische poorten in Slovenië en Kroatië.

Eeuwen veerboten

De JEAN DE LA VALETTE, 800 passagiers, 156 voertuigen met inbegrip van aanhangwagens, maakt meer dan 500 ronde reizen jaarlijks tussen Valletta, Pozzallo (90 minuten) en Catania (3 uur) effectief maken van Malta deel van het vasteland van Europa.

De hoge snelheid-passagiersveerboten SAN FRANGISK en SAN PAWL, beide met een capaciteit van 317 passagiers, worden ingezet op deze service.SAN GWANN, 427 passagiers en 21 voertuigen, rijdt tussen Bari, Italië en Durres in Albanië.

Alle vaartuigen van de bedrijven die varen onder de vlag van Malta, zijn geclassificeerd door Det Norske Veritas en gecertificeerd zijn aan de hoogste internationale en EU-normen.

Eeuwen Maria Dolores Ferry

 

De vloot van eeuwen Ferries:

  • Maria Dolores - 600 pax - 65 auto's snelheid - 36 knts lengte 68 mt.
  • San Gwann - 427 pax - 20 auto's snelheid - 39 knts lengte 51 mt.
  • San Frangisk - 285 pax - 0 auto's snelheid - 45 knts lengte 35 mt.
  • San Marco - 226 pax - 0 auto's snelheid - 30 knts lengte 37 mt.
  • Jean de la Vallette - 800 pax - 230 auto's snelheid - 39 knts lengte 106 mt.
  • San Pawl - 285 pax - 0 auto's snelheid - 45 knts lengte 35 mt.

T Hij eeuwen per afvaarten: 
  • Catania aan Malta - 4 hrs - tot 7 afvaarten per week
  • Pozzallo naar Malta - 29 uur 30 minuten - 1 zeilen per week
  • Malta naar Catania - 4 hrs - tot 7 afvaarten per week
  • Malta Pozzallo - 1 hr 30 minstreel - tot 7 afvaarten per week

Aan boord vindt u comfortabele lounges, bars en een keuze aan restaurants met verschillende soorten voedsel zin er is iets voor ieders smaak.

Eeuwen veerboten Lounge


Beste beschikbare eeuwen Ferries ticket prijs garantie

Beste eeuwen veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare eeuwen Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde eeuwen Ferries naar of van Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve eeuwen Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om eeuwen Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen eeuwen Ferries.

Groep, School & sociale Club eeuwen Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met eeuwen Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare eeuwen Ferries groep en coach partij veerboot passagier reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare prijzen en naar Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania.

Onze specialist eeuwen Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen groepstarieven is dat uw partij ten minste tien mensen moet en op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen eeuwen Ferries Klik hier

 

Eeuwen veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Eeuwen veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare eeuwen Ferries vracht- en lading reserveringsservice van en naar Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers kan Ferry logistiek nu ook kortingstarieven aanbieden aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de eeuwen Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam eeuwen Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live eeuwen Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid en boek eeuwen Ferries auto en passagiers ferry tickets en naar Malta en Sicilië stoppen in de haven van Valletta, Pozzallo en Catania op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met eeuwen Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Ferryto.nl voor de goedkoopste ferry ticketprijzen als u een autoferry korte cross kanaal naar Calais-Frankrijk, een ferry naar Ierland of een overtocht naar Amsterdam Nederland neemt.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre veerboot reizen en mini cruise bestemmingen zoals Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.