TTT lijnen

TTT lijnen auto- en passagiersveerboot Tickets

TTT lijnen ticket boekingen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor TTT lijnen van en naar de veerboothavens van Napels in Sicilië zeilen naar Catania, Italië.

Reservatie tickets TTT lijnen is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle TTT lijnen prijzen in real time snelle citaten verstrekken zodat je kaarten de goedkoopste beschikbaar TTT lijnen van en naar de veerboot havens van Napels in Sicilië naar Catania Italië online met onmiddellijke bevestiging kopen kunt geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen in het buitenland reis of een vakantie breken de veerboothavens van Napels in Sicilië naar Catania Italië reizen door TTT lijnen is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U TTT lijnen tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste TTT lijnen overschrijding informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van de veerboothavens van Napels in Sicilië naar Catania Italië met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot TTT lijnen.

Als zijn reizen naar de veerboothavens van Napels in Sicilië naar Catania Italië dan boeken een kruising veerboot met TTT lijnen en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

TTT lijnen biedt fantastische tarieven en naar de veerboothavens van Napels in Sicilië naar Catania Italië veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor TTT lijnen tickets en naar de veerboothavens van Napels in Sicilië naar Catania Italië op www.ferryto.nl TTT lijn Ferres

 

TTT lijnen Ferry 
Ticket prijzen & reserveringen


Boek TTT Lines Ferry tickets
en naar de veerboot havens van Napels in Sicilië naar Catania Italië online op voorhand op Ferryto.nl en u zult altijd genieten van onze goedkoopste prijs van het ticket beschikbaar veerboot.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde TTT lijnen route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket TTT Lines Ferry  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time ferry reservatie formulier aan de linkerkant.

Over TTT lijnen

TTT lijnen werkt een dagelijkse auto-uitvoering Sicilië veerboot van Napels naar Catania.De reis duurt 12 uur en de ferry vertrekt om 21: 00 uur van Napelsvan maandag tot en met zaterdag en om 19: 30 uurop zondag.

TTTlines is gemachtigd om te bieden open dek/kamperen aan boord (een dienst die geeft de mogelijkheid om te blijven en/of boek accommodatie rechtstreeks aan boord van iemands eigen camper binnen het gebied aangewezen schip: 

TTT lijnen Ferry
Camping on board is beschikbaar vanaf 01 April tot 31 oktober, zaterdag en zondag voor vertrek vanaf Napoli en vrijdag, zaterdag en zondag voor afwijkingen van Catania.

Voor kamperen aan boord moet worden vermeld op het ticket, instapweigering kamperen aan boord.

Inscheping tijd is drie uur voordat het schip de geplande vertrektijd) en heeft overeenkomsten met bepaald: la Confederazione Italiana Campegiatori - il Club del PleinAir - Caravan en Camper vrienden - Turit - Gruppo Amici Camperisti Catania - A.C.T.I.Palermo - A.C.T.Italia Federzione - Associazione Nazionale Coordinamento Camperisti - AC Autocaravan-Touring Club Italiano-Camping Card International - Camperlife e Camper Club Italiano - zodat we hun leden kortingen voorzien door middel van de "Speciale Camper" bevordering geven kunnen.

TTT lijnen Route kaart
T aking voordeel van de Camping aan boord van de formule (van 1 April tot 31 oktober):
  • Alleen tot Camping aan boord van ruimte beschikbaar is (van 1 November tot 31 maart) is:

Voor informatie en boekingen, neem contact op met:

Camping on board is niet beschikbaar op reservering online!

  • Napels offiice: tel.0815752192 - fax 0815752132
  • Napels ticket office: tel.0815802744 - fax 0814206159
  • Catania ticket office: tel.095340644 - fax 095281043
  • Call center: 800915365 (gratis)
TTT lijn Ferry
Opmerking: te boeken, gelieve te verstrekken: license plate nummer en voertuig lengte-voor- en achternaam van passagiers-datum en vertrek/bestemming route-lidmaatschap kaartnummer - telefoon/fax of e-mail adres.

Trinacria M/n en M/n Partenope.
Ze zijn beide nieuw gebouwde schepen Roro/mensen die kwam in werking in mei 2002, onder de Italiaanse vlag, zeilen met een cruise snelheid van 22 knopen.
De schepen maatregel 186.50 meter in lengte, maximale breedte 26.60 meter breed en dragen een brutogewicht capaciteit van 7.200 ton.

Hun bruto tonnage capaciteit totalen 25.000 ton.De schepen vervoeren een maximum van 950 passagiers.

Accommodatie op elk schip is als volgt: alle 198 vliegtuigtype stoelen zijn verstelbare zetels, er een totaal van 78 hutten onderverdeeld in interne en externe cabines zijn; elk met een eigen badkamer en douche; twee hutten zijn beschikbaar voor minder valide passagiers.

Elke cabine bestaat uit twee onder stapelbedden en twee vouwen bovenste stapelbedden, een schrijftafel toppunt, een stoel, een kast en een spiegel.Voor maaltijden, de schepen hebben een elegante eetzaal waar passagiers een zelfbedieningsrestaurant vindt en een à la carte restaurant.

Een kunt ook ontspannen in de bar van het restaurant, de bar, gelegen op de achtersteven van het schip, en/of in de woonkamer met comfortabele sofa's, leunstoelen en koffie tafels.Er is ook een aangewezen gebied met slotmachines, video games en een winkel.

TTT lijnen cabine
De schepen zijn uitgerust voor zowel mooi liften en roltrappen.Elk schip heeft een laadvermogen van 2.040 meter in lengte voor bedrijfsvoertuigen, o.a. naast de capaciteit van 75 auto's onder 1,80 meter hoog op het autodek aanbreken.

* M/n Trinacria is identiek aan M/n Partenope, het verschilt alleen in dat er twee suites.

 


Beste beschikbare TTT lijnen ticket prijs garantie

Beste TTT lijnen ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare TTT lijnen ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde TTT regels vanuit of naar veerboothavens van de van Napels in Sicilië naar Catania Italië, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve TTT lijnen ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve TTT lijnen tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op TTT lijnen.

Groep, School & sociale Club TTT lijnen Ticket-reserveringen

Groepsreizen met TTT lijnen discounted -Ferryto.nl bieden een toegewijde groep van persoonlijke en betaalbare TTT lijnen en coach partij veerboot passagier reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare prijzen en naar de veerboothavens van Napels in Sicilië naar Catania, Italië.

Onze specialisten TTT lijnen groep reizen zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen groepstarieven is dat uw partij ten minste tien mensen moet en op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op TTT lijnen Klik hier

 

TTT lijnen commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

TTT lijnen bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare TTT lijnen vracht- en lading reserveringsservice van en naar de veerboot havens van Napels in Sicilië naar Catania, Italië.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kortingstarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen transit bestelauto's nemen op een van de lijnen van TTT routes onderhouden aanbieden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de TTT lijnen klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live TTT lijnen ticketprijzen, beschikbaarheid en boek TTT lijnen auto en passagiers ferry tickets en naar de veerboothavens van Napels in Sicilië naar Catania Italië op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten TTT lijnen met meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Ferryto.nl voor de goedkoopste ferry ticketprijzen als u een autoferry korte cross kanaal naar Calais-Frankrijk, een ferry naar Ierland of een overtocht naar Amsterdam Nederland neemt.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre veerboot reizen en mini cruise bestemmingen zoals Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.