TransRussia Express

TransRussia Express auto- en passagiersveerboot Tickets

TransRussia Express ticket boekingen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor TransRussia Express zeilen en naar Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland.

TransRussia Express reservatie tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij alle TransRussia Express prijzen vergelijken in real-time biedt snelle citaten zodat u kunt de goedkoopste beschikbaar TransRussia Express kaartjes te kopen en van Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen in het buitenland reis of een vakantie in Lübeck/Sassnitz breken in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland reizen door TransRussia Express is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U TransRussia Express tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste TransRussia Express overschrijding informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland, met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis TransRussia Express veerboot.

Als zijn reizen naar Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland dan een kruising veerboot met TransRussia Express boek en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

TransRussia Express biedt fantastische tarieven en naar Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor TransRussia Express tickets en naar Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland op www.ferryto.nl TransRussia Express

 

TransRussia Express
Ticket prijzen & reserveringen


TransRussia Express tickets boeken
Geniet van en naar Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste prijs van het ticket beschikbaar veerboot.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde TransRussia Express route, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket TransRussia Express veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Over TransRussia Express

TransRussiaExpress -Uw directe link tussen Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland.

TransRussiaExpress is een snelle, betrouwbare drager voor ro-ro, containers en algemene vracht, waarvan frequentie u flexibiliteit in termen van uw lading en voertuigen geeft.

Met de gecombineerde passagiers- en goederenvervoer MS Transeuropa ferries en MS Transrussia evenals de MS Finnarrow de Finse rederij dient de Baltische Staten en Rusland gedurende het hele jaar.

TransRussia Express

Aan boord zijn de Transeuropa en Transrussia er twee verschillende buiten hutten beschikbaar.Cabinetype A heeft een dimensie van 24 m², type b van 20 vierkante meter.

Beide zijn uitgerust met douche/toilet, telefoon, radio en TV.Passagiers kunnen gebruikmaken van de sauna aan boord of krijgen wat zeelucht op het zonneterras.

Op drie per vertrek in elke richting zijn er 124 (Transeuropa & Transrussia) of eerder 90 (Finnarrow) voor passagiers beschikbare plaatsen.

Aan boord kunt u genieten van de bekende Finnlines service die u van andere schepen tijdens de passage van twee en een halve dag weet.

O.a. is er vol pension met vier rijke maaltijden per dag.

Transrussia hutten
T erminal Lehmannkai 2
In Lübeck de TRE service op Lehmannkai 2 belt, dat is gemakkelijk te bereiken als gevolg van de nabijheid van de snelweg A1.Dit modern ingerichte terminal garandeert een snelle en veilige verzending van alle goederen met ruim voldoende opslagcapaciteit faciliteiten en parkeerplaatsen.

Adres voor Check-In op Lehmannkai 2:
Lübeck Lehmannkai 2 - TRE inchecken
Seelandstrasse 15 
23569 Lübeck
Duitsland
telefoon: + 49 (0) 451-1507-300
Fax: + 49 (0) 451-1507-399
e-mail: tre@finnlines.de

De Lehmannquay ligt dicht bij de de wijk stad Lübeck Siems.Bij het gebruik van openbaar vervoer plaats neem bus niet.32, 33 of 34 (express bus vanaf centraal station van Lübeck). Gelieve u stapt uit bij halte "Seelandstraße".

TransRussia Express
F erryport Sassnitz
De haven van Sassnitz ligt aan de oostkant van het eiland Rügen en is dus de meest oostelijke diepwater haven in Duitsland.Deze geografische positie biedt de kortste verbinding van de zee uit Duitsland naar Rusland.De haven ligt direct aan de open zee, waardoor een ongecompliceerde benadering voor de scheepvaart.. Locatie van West-Europa de haven van Sassnitz heeft als de enige havenstad track op- en overslag faciliteiten voor spoor auto's van de Russische breedspoor.

Terminal adres Sassnitz:
Sassnitz-Mukran rijden
18546 Sassnitz/Mukran
Duitsland
telefoon: + 49 (3 83 92) 5 53-90
Fax: + 49 (3 83 92) 5 54 05

Poort van Sint-Petersburg 
St.Petersburg ligt aan het oostelijke einde van de Oostzee, in de delta van de Neva.De poort van Sint-Petersburg biedt ook uitstekende opslagfaciliteiten en onze uitgebreide service voor onze klanten.Een directe IT-link naar onze agent TransLog garandeert een snelle en betrouwbare Goedkeuringvande uw lading.

Adres van de terminal in St.Petersburg
St.Petersburg terminal
Schotlandskaja uliza
Zeehaven, regio 2
Sint-Petersburg
Rusland
telefoon: + 7 (8-12) 3 03-99 00
Fax: + 7 (8-12) 1 18-35 21

Ventspils
Noord Natie Ventspils Terminals LTD.is de meest recente terminal van het Oostzeegebied in termen van apparatuur.Belgische-Letse joint venture is uitgerust met de state-of-art voorzieningen voor laden/lossen en terminal.

 


Beste beschikbare TransRussia Express ticket prijs garantie

Beste TransRussia Express Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare TransRussia Express ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde TransRussia Express of naar Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve TransRussia Express ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Te TransRussia Express kunt u kaartjes boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op TransRussia Express.

Groep, School & sociale Club TransRussia Express Ticket-reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met TransRussia Express -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare TransRussia Express groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare prijzen en naar Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland.

Onze specialist TransRussia Express groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig stellen.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen groepstarieven is dat uw partij ten minste tien mensen moet en op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op TransRussia Express Klik hier

 

Bedrijfsvoertuig TransRussia Express-, vracht- en lading veerboten

TransRussia expressvervoer bedrijfsvoertuigen & 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare TransRussia Express vracht- en lading reserveringsservice van en naar Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers kan Ferry logistiek nu ook kortingstarieven aanbieden aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de TransRussia Express routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de TransRussia Express klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek TransRussia Express auto te verkrijgen live TransRussia Express ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Lübeck/Sassnitz in Duitsland, Ventspils in Letland en Sint-Petersburg in Rusland op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken met inbegrip van met TransRussia Express naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het UK, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika meer dan 80 grote Europese veerdiensten.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Ferryto.nl voor de goedkoopste ferry ticketprijzen als u een autoferry korte cross kanaal naar Calais-Frankrijk, een ferry naar Ierland of een overtocht naar Amsterdam Nederland neemt.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre veerboot reizen en mini cruise bestemmingen zoals Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.