Tirrenia veerboten

Tirrenia veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

Tirrenia Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Tirrenia Ferries zeilen, van en naar de veerboot poort van Durrës in Albanië en Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua en Napels in Italië en Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia en Porto Torres in Sardinië en Palermo in Sicilië.

Reservatie Tirrenia Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Tirrenia Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Tirrenia Ferries tickets, van en naar de veerboot poort van Durrës in Albanië en Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua en Napels in Italië en Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia en Porto Torres in Sardinië en Palermo in Sicilië online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Tirrenia Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Tirrenia Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Tirrenia Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en van de ferry haven van Durrës in Albanië en Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua en Napels in Italië en Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia en Porto Torres in Sardinië en Palermo in Sicilië met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Ferries van Tirrenia.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Tirrenia Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Tirrenia Ferries biedt fantastische tarieven en naar de veerboot poort van Durrës in Albanië en Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua en Napels in Italië en Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia en Porto Torres in Sardinië en Palermo in Sicilië veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tirrenia Ferries tickets en naar de veerboot poort van Durrës in Albanië en Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua en Napels in Italië en Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia en Porto Torres in Sardinië en Palermo in Sicilië op www.ferryto.nl Tirrenia veerboten

 

Tirrenia veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Tirrenia Ferries tickets boeken
Geniet van en naar de veerboot poort van Durrës in Albanië en Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua en Napels in Italië en Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia en Porto Torres in Sardinië en Palermo in Sicilië online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tirrenia Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Tirrenia Ferries veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Tirrenia veerboten

Tirrenia  di Navigazione veerboten maken elk jaar een groot aantal verbindingen.

Op de Tirreno garandeert een vloot die bestaat voornamelijk uit nieuwe high speed super-ferries die snelheden van 30 knopen bereiken kunnen, comfort en verminderde navigatie tijden tussen

  • het Italiaanse schiereiland en Sardinië 
  • Napels en Palermo 
  • Cagliari, Palermo en Trapani
Tirrenia veerboten

Aan boord van een veerboot Tirrenia vindt u topklasse voorzieningen om te helpen een comfortabele en leuke reis.

Tirrenia ook beheert een groot aantal lading ambachten.Naast deze operaties is het bedrijf marktleider van de Tirrenia-groep, die met haar 80 schepen, maakt jaarlijks 100.000 kruisingen, heeft betrekking op 3.000.000 km, is geschikt voor 12 miljoen passagiers, transporteert 2.000.000 auto's en 6,500,000 lineaire meter van bedrijfsvoertuigen.

Tirrenia werd opgericht in 1936 en is nu een van de grootste exploitanten van veerboten in Europa.

Tirrenia verbindt het Italiaanse vasteland naar Sardinië, Sicilië, de Tremiti eilanden en Albanië.Tirrenia di Navigazione veerboten maken een groot aantal kruisingen elk jaar.

Tirrenia aanbod veerboot verbindingen vanaf het vasteland Italië met Sardinië in 9 routes verschillende routes, vasteland Italië naar Sicilië, Sicilië naar Sardinië, Italië aan Albanië en tot 5 routeringen verbinding vasteland van Italië en de Tremiti eilanden.

Tirrenia Route kaart

Tirrenia beschikken over een zeer moderne vloot met de meeste schepen niet ouder dan 4 jaar oud.Op de meest populaire routes, Tirrenia gebruik hun grootste veerboten die kunnen tot meer dan 2500 passagiers kunnen! 

Meeste Tirrenia schepen beschikken over een winkelgebied.In Tirrenia vaartuig winkels vindt u gadgets, souvenirs, spelletjes, parfums en geschenken.Op een aantal van de langere kruisingen, profiteren van de aan boord Cinema.

Voor de kinderen zijn er aan boord van speelplaatsen aan boord van alle de high-speed superferries (Athara, Bithia, Janas, Nuraghes, Sharden) die de reis nog aangenamer te voor de kinderen en de ouders gelijk maken.

Tirrenia veerboten
Tirrenia bieden ook een keuze van restaurant van self service tot à la carte.In de belangrijkste restaurants aan boord.De Tirrenia self service restaurant biedt een verscheidenheid aan opties en keukens, op lage prijzen in een comfortabele omgeving.

 


Beste beschikbare Tirrenia Ferries ticket prijs garantie

Beste Tirrenia veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tirrenia Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tirrenia Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Tirrenia Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Tirrenia Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting groepsreizen veerboot Ferries van Tirrenia.

Groep, School & sociale Club Tirrenia Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Tirrenia Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Tirrenia Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Tirrenia Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Tirrenia Ferries Klik hier

 

Tirrenia veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Tirrenia veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Tirrenia Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de veerboot poort van Durrës in Albanië en Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua en Napels in Italië en Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia en Porto Torres in Sardinië en Palermo in Sicilië.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Tirrenia Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tirrenia Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Tirrenia Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Tirrenia Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Tirrenia Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Tirrenia Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de veerboot poort Durres in Albanië en Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua en Napels in Italië en Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia en Porto Torres in Sardinië en Palermo in Sicilië.