Zee Jets veerboten

Zee Jets veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

Zee Jets Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor zee Jets Ferries naar en vanaf de haven van Piraeus naar Heraklion Kreta, vanuit Rafina Tinos, Paros en Mykonos en vanaf Piraeus naar Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini en Folegandros zeilen.

Boeking zee Jets Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle zee Jets Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare zee Jets Ferries tickets naar en vanaf de haven van Piraeus naar Heraklion Kreta, vanuit Rafina Tinos, Paros en Mykonos en vanaf Piraeus naar Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini en Folegandros online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per zee Jets Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U zee Jets Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de meest recente zee Jets Ferries overtocht informatie en het tijdschema voor alle veerboten zeilen naar en vanaf de haven van Piraeus naar Heraklion Kreta, zal van Rafina Tinos, Paros en Mykonos en vanaf Piraeus naar Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini en Folegandros met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot zee Jets Ferries.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met zee Jets Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Zee Jets Ferries biedt fantastische tarieven en naar de haven van Piraeus naar Heraklion Kreta, van Rafina Tinos, Paros en Mykonos en vanaf Piraeus naar Amorgos (Katapola), Milos, Koufonissi, Santorini en Folegandros veerboothavens.

Vergelijken, boek en betaal minder voor zee Jets Ferries tickets naar en vanaf de haven van Piraeus naar Heraklion Kreta, vanuit Rafina Tinos, Paros en Mykonos en vanaf Piraeus naar Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini en Folegandros op www.ferryto.nl Zee Jets veerboten

 

Zee Jets veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Boek zee Jets Ferries tickets
Geniet van en naar de haven van Piraeus naar Heraklion Kreta, van Rafina Tinos, Paros en Mykonos en vanaf Piraeus naar Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini en Folegandros online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde zee Jets Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket zee Jets Ferries  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over zee Jets veerboten

De ferry-maatschappij Zee Jets is al actief in Griekenland met 3 hoge snelheid schepen, SuperJet en SeaJet 2 MegaJet.Zee Jets dienen veerboot reisplan vanuit de haven van Piraeus in Athene en Rafina naar de eilanden van de Cycladen en Kreta.

Er zijn meer in het bijzonder veerboot routes van zee stralen die vanuit de haven van Piraeus naar Heraklion Kreta, van Rafina Tinos, Paros en Mykonos en vanaf Piraeus naar Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini en Folegandros vertrekken.

De snelle veerboot SuperJet van de ferry-maatschappij zee Jets kan alleen vervoer van passagiers en niet voertuigen.Haar capaciteit bereikt 394 passagiers en zijn snelheid 34 knooppunten.

Zee Jets veerboten

De high speed ferry SeaJet 2 van zee Jets herbergt 386 passagiers enige en geen voertuigen en haar max snelheid is 38 knooppunten.Ten slotte, hoge snelheid MegaJet van zee Jets dient veerboot routes naar Heraklion Kreta, maar ook op Santorini tijdens de zomer.

SuperJet vertrekt vanuit poort poort Ε9in Piraeus (Athene poort) bedoeld bij post naar de eilanden van de Cycladen.Hoge snelheid MegaJet van zee Jets afwijkt van de Ε2 gate in de haven van Piraeus (deze route veerboot is nieuw en de gate van vertrek kan veranderen) Aangezien een eindbestemming Heraklion Kreta.

Volgens zee Jets verordeningen, alle kinderen van 2 jaar oude baby's worden beschouwd en hoeven niet te geven een veerboot ticket.Kinderen van 2 tot en met 10 jaar oud kunnen bovendien een children's ferry ticket uitgeven met zee jets met 50% korting.

Zeeroutes Jets

SEAJET 2 (de swordfish) is de tweede catamaran van zee Jets vloot.Het vertrekt vanaf de haven van Rafina naar Tinos, Mykonos en Paros.

SEAJET 2 biedt de snelste verbinding met Tinos, Mykonos en Paros; Daarom is zijn wordt gesynchroniseerd aangezien "zwaardvis" gerechtvaardigd is aangezien dat de snelste soort van de zee.

Vaartuigen type: Catamaran/passagiersschip
Jaar van vervaardiging: 1998

Zee stralen de Swordfish
Land van productie: Noorwegen
Lengte 42
Breedte 10
Snelheid 38
Passagiers 386 

SUPER JET (de dolfijn) is het derde lid van zee Jets vloot en vertrekt vanaf de haven van Piraeus naar Milos, Folegandros, Santorini, Amorgos en Koufonisi.

Vaartuigen type: Catamaran/passagiersschip
Jaar van vervaardiging: 1998
Land van productie: Finland
Lengte 42
Breedte 10

Zee Jet de dolfijn
Snelheid 34
Passagiers 394 

MEGA JET (de haai) is het vlaggenschip van zee Jets vloot, evenals de grootste in vergelijking met de andere twee zee Jets catamarans.

Vaartuigen type: Catamaran/Passenger ship - veerboot
Jaar van vervaardiging 1996
Land van fabricage Australië
Lengte77.46
Breedte 26
Snelheid 33
Passagiers 750
Voertuigen 100

Zee stralen de haai

 


Beste beschikbare zee Jets Ferries ticket prijs garantie

Beste zee Jets veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare zee Jets Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde zee Jets Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve zee Jets Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Aan zee Jets Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op zee Jets Ferries.

Groep, School & sociale Club zee Jets Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met zee Jets Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare zee Jets Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist zee Jets Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Voor meer informatie over groep reizen over zee Jets veerboten gelieve Klik hier

 

Commerciële Jets veerboten-voertuig zee-, vracht- en lading veerboten

Jets veerboten bedrijfsvoertuigen & zeevracht 

Veerboot logistiek biedt een persoonlijke en betaalbare zee Jets Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de haven van Piraeus aan Heraklion Kreta, van Rafina Tinos, Paros en Mykonos en vanaf Piraeus naar Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini en Folegandros.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de zee Jets Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam zee Jets Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live zee Jets Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek zee Jets Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met de zee Jets Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies zee Jets Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en vanaf de haven van Piraeus naar Heraklion Kreta, naar Rafina Tinos, Paros en Mykonos en vanaf Piraeus naar Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini en Folegandros.