Zee Frankrijk veerboten

Zee Frankrijk veerboten auto- en passagiersveerboot Tickets

Ticket zee Frankrijk Ferries Reserveringen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor zee Frankrijk Ferries van en naar de veerboot poort van Dover zeilen naar Calais.

Boeking zee Frankrijk Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle zee Frankrijk Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare zee Frankrijk Ferries tickets, van en naar de veerboot poort van Dover naar Calais online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per zee Frankrijk Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U zee Frankrijk Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste zee Frankrijk Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en van de ferry haven van Dover naar Calais met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot zee Frankrijk Ferries.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met zee Frankrijk Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Zee Frankrijk Ferries biedt fantastische tarieven en naar de veerboot poort van Dover naar Calais veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor zee Frankrijk Ferries tickets en naar de veerboot poort duif naar Calais op www.ferryto.nl Zee Frankrijk veerboten

 

Zee Frankrijk veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Boek zee Frankrijk Ferries tickets
en naar de veerboot poort van Dover naar Calais online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde zee Frankrijk Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket zee Frankrijk Ferries veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over zee Frankrijk veerboten

Let op: Zee Frankrijk hebben alle afvaarten tot nader order opgeschort.Pogingen tot herstructurering bewezen mislukte resulterend in hun liquidatie in januari 2012.

U kunt Dover-Calais veerboten met P & O Ferries en veerboten van Dover naar Duinkerken met DFDS Seaways of Calais te Folkestone met Eurotunnel op boeken Ferryto.nl

Zee Frankrijk veerboten

S EA Frankrijk , een dochteronderneming van de SNCF, is de Franse veerboot operator op de Calais naar Dover route die tussen de 2 poorten naast P & O Ferries rijdt.Zee Frankrijk draagt meer dan 3,500,000 passagiers per jaar en opereert een vloot van veerboten, die elke week, biedt bijna 200 kruisingen tussen Frankrijk en Engeland uitvoering zowel privé en vracht voertuigen.

De zee Frankrijk Molière, zee Frankrijk Berlioz en zee Frankrijk Rodin kan dragen van 1.200 1.900 passagiers, 110 tot 120 vrachtwagens en auto's 480 tot 700.en het biedt passagiers uitstekende faciliteiten om te genieten tijdens hun kanaal oversteken.

Frankrijk zeeroutes, geschiedenis en diensten

Zee Frankrijk heeft de meest moderne vloot op de Cross Channel Dover-Calais veerboot route biedt maximaal 15 afvaarten dagelijks in elke richting.Zee Frankrijk schepen bieden stijlvol comfort, verrukkelijke gerechten en attente service en alle in een rookvrije omgeving.

De aan boord Boutique biedt geweldige winkels met veel besparingen te worden gedaan op wijn, sterke drank, bier, parfum en geschenken.Vanaf het moment dat u stap aan boord die hun state of the art super veerboten, de zee Frankrijk Rodin of de zee Frankrijk Berlioz, met zo veel aan boord luxe om te genieten, zult u wenst dat u aan boord van langer kon blijven!

Zee Frankrijk begon tussen Calais en Dover in 1996 na de beëindiging van een bundeling overeenkomst met Sealink (door dan bekend als Stena Sealink Line) in 1995.

Zee Frankrijk Route kaart

De dienst begon in eerste instantie met de voormalige Sealink vaartuigen Fiesta en de Côte d'Azur die werd zee Frankrijk Cézanne en zee Frankrijk Renoir respectievelijk na omvangrijke verbouwingen om een onderscheidend Franse sfeer aan boord te creëren.Voormalige Sealink trein veerboot Nord Pas-de-Calais werd de zee Frankrijk Nord Pas-de-Calais en beheerd als een vracht veerboot alleen al zee Frankrijk het schip voor de passagiers als een rustige schip markt.

De drie schepen werden later vergezeld door de voormalige Stena Londenaar die werd de zee Frankrijk Monet.Zee Frankrijk werd al snel de tweede drukste operator op de Dover - Calais route na P & O European Ferries en voorafgaand aan hun voormalige partners nu bekend als Stena Line.

In 1997 de zee Frankrijk Manet kwam in dienst na een vijfjarige Handvest aan Stena Line voor de service Newhaven-Dieppe, het schip vervangen in wezen de Monet die later verkocht werd na geschaad in Calais.

 


Beste beschikbare zee Frankrijk Ferries ticket prijs garantie

Beste zee Frankrijk veerboten Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare zee Frankrijk Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde zee Frankrijk Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve zee Frankrijk Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Aan zee Frankrijk Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op zee Frankrijk Ferries.

Groep, School & sociale Club zee Frankrijk Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met zee Frankrijk Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare zee Frankrijk Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist zee Frankrijk Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Voor meer informatie over groepsreizen op zee Ferries Frankrijk gelieve Klik hier

 

Zee Frankrijk veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Zee Frankrijk veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare zee Frankrijk Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de veerboot poort van Dover naar Calais.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de zee Frankrijk Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam zee Frankrijk Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live zee Frankrijk Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek zee Frankrijk Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met de zee Frankrijk Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies zee Frankrijk Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de veerboot poort van Dover naar Calais.