Vergelijken, boek en betaal minder voor ferry tickets op www.ferryto.nl
Custom Search 
 

Ferry Routes
en bestemmingen 

Ferry Routes en Destiantions

Ferryto.nl bieden een selectie van meer dan 1.200 veerboot routes zeilen aan en uit meer dan 360 poorten in 64 verschillende landen, met inbegrip van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Spanje, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken, Noord-Afrika en de Baltische staten die allemaal te boeken online zijn.

We weten dat voor een passagier nog niet bepaalde welke van de veerboot routes zal voldoen aan hun eisen vinden van de beste route iets van een ontmoedigende taak worden kunnen.Deze pagina is bedoeld om te helpen u de veerboot route die best aan uw behoeften voldoet.

Als u niet zeker weet van het beschikbare veerboot routes gebruik onze interactieve veerboot routekaart hieronder om u te helpen kiezen de meest geschikte route veerboot en de beste vertrek / bestemming veerboot poort selectie.Voor specifieke informatie van de bestemming kunt u Klik hier

Ferry Routes en exploitantenReservering kaartjes 


                            Klik hier voor een grote versie van de bovenstaande interactieve ferry routekaart. `
   

Ferry Routes door & land

 
  
 
Om te zoeken een veerboot route naar of van een bepaald land of regio  Gebruik de quick-jump menu hierboven of scroll naar beneden deze pagina naar het land aanbieden dat u wenst te varen of naar en selecteer uw gewenste route van relevante drop down menu dat de toepassing op dat land alleen routes zal weerspiegelen.

Klik op de "Prijs krijgen" knop om te bepalen van kosten, live Dienstregelingen bekijken en het reserveren van uw veerboot-tickets veilig online zodra u de veerboot route die u wilt varen gewoon hebt geïdentificeerd.Als u nog steeds nodig bijstand selecteren een veerboot route voor uw reis kunt u Klik hier voor toegang tot onze Customer Care afdeling.

Egeïsche eiland FerriesEgeïsche eilanden veerboten

Met uitzondering van Cunda, Imbros en Tenedos, die tot Turkije behoren, zijn alle resterende Egeïsche eilanden Grieks grondgebied.

De primaire veerboot exploitant onderhoud de Egeïsche eilanden en havens met inbegrip van Chios, is Lesbos en Samos Nel lijnen met drie extra routes die worden geëxploiteerd door Hellenic Ferries ans Erturk lijnen.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken de nieuwste Egeïsche eilanden veerboot dienstregelingen, vergelijk de prijzen van de tickets en boek ferry tickets naar eilanden in de Egeïsche Zee tegen de laagste prijzen.(Meer info..)

Eolische eilanden veerbootEolische eilanden veerboten

De Eolische eilanden veerboot routes, met inbegrip van Salina, Lipari, Vulcano, Panarea en Stromboli uit Italië, zijn bereikbaar via SNAV Ferries.

De Eolische eilanden of Lipari-eilanden zijn een vulkanische archipel in de Tyrreense Zee ten noorden van Sicilië.De Eolische eilanden zijn een populaire toeristische bestemming in de zomer, en maximaal 200.000 bezoekers per jaar.

Het grootste eiland is Lipari.De andere eilanden zijn Vulcano, Salina, Stromboli, Filicudi, Alicudi, Panarea en Basiluzzo.(Meer info...)

Aland Ferry TicketsÅland-eilanden veerboten

De Åland-eilanden bevinden zich in het hart van Scandinavië, halverwege tussen Stockholm en Helsinki.

De kortste weg uit Zweden vertrekt vanuit Grisslehamn of Kapellskär buiten Norrtälje en duurt twee uur.

Er zijn verschillende route variaties van Stockholm.Uit Finland of u op de kleinere archipel reizen kunt veerboten of op de veerboten van Turku en Helsinki.Als u van Estland reist zou u kiezen voor Tallink van Tallin.(Meer info...)

Ferries naar AlbaniëAlbanië veerboten

Heb je een keuze van vijf veerdiensten van en naar Albanië.Vier diensten bieden routes de Albanese poort van Durres verbinden met Bari in Italië, terwijl de andere tussen Durres en Ancona vaart.

Kies services van Adria Ferries, Tirrenia, Ventouris Ferries of Venezia lijnen die variëren van de snelle veerboot aan boord Venezia lijnen overschrijden snel ambachtelijke met conventionele services met een langere kruising tijden.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken de nieuwste Albanië ferry-dienstregelingen, tickets prijzen vergelijken en boeken ferry tickets naar de Alabania tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Algerije veerbotenAlgerije veerboten

Ferry routes Algerije en kruisingen worden aangeboden door de gevestigde veerdiensten Tranmediterrania en SNCM die bieden een selectie van routes variërend van de 7 uur en 30 minuten kruising tussen Almeria en Ghazaouet en de langere 12 uur route Alicante en Alger met elkaar verbindt.

De meest populaire veerboot routes naar Algerije zijn naar Ghazaouet, Oran, Algiers, Bejaia, Skikda en Annaba uit Frankrijk en Spanje.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken de nieuwste Algerije ferry-dienstregelingen, tickets prijzen vergelijken en boeken ferry tickets naar de Algerije tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Balearen veerbotenBalearen veerboten

Veerboten van en naar de Balearen reizen heen en weer naar het Spaanse vasteland.

Veel mensen denken van de Balearen als gewoon Mallorca, Menorca en Ibiza.In feite, er 50 eilanden binnen de archipel van de Balearen die allemaal via de veerboot uit Spanje kan worden bereikt.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken de nieuwste Balearen ferry-dienstregelingen, vergelijk de prijzen van de tickets en boek ferry tickets naar de Balearen eilanden tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

België veerbotenBelgië veerboten

België grenst aan de Noordzee en ligt tussen Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland.

Ferryto.nl bieden de volledige waaier van veerdiensten naar België.Selecteer uw route, in Ramsgate naar Oostende met Transeuropa Ferries of romp naar Zeebrugge met P & O Ferries.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken de nieuwste België ferry-dienstregelingen, tickets prijzen vergelijken en boeken ferry tickets naar België tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Bornholm veerbotenBornholm veerboten

Bornholm is een Deens eiland in de Oostzee gelegen ten oosten van Denemarken, het zuiden van Zweden, en het noorden van Polen en is verbonden met het vasteland van Zweden en Denemarken door een netwerk van veerdiensten.

Bornholm van "levenslijn" naar de rest van Denemarken is de veerdienst Køge-Rønne.Er is een zeilen elke avond van Køge.Reistijd: 5½ uur 's nachts met Færgen.

Tijdens de zomer de regel Kolobrzeska Zegluga Pasazerska Sp.dagelijkse zeilen tussen Nexø en Kolobrzeg in Polen met de passagier catamaran m/s Jantar.(Meer info...)

Canarische eilanden veerbootCanarische eilanden veerboten

De Canarische eilanden liggen uit de kust van West-Afrika en zijn een populaire toeristische bestemming.

De Canarische eilanden zijn bereikbaar via barren gepland veerdiensten naar La Palma, Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria en Lanazarote alsmede over de kleinere eilanden.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken de nieuwste Canarische eilanden veerboot dienstregelingen, vergelijk de prijzen van de tickets en boek ferry tickets naar de Canarische eilanden tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Kanaaleilanden veerbotenKanaaleilanden veerboten

De belangrijkste eilanden van het kanaal veerboot routes worden geëxploiteerd door Condor Ferries die dagelijks diensten aan Guernsey en Jersey uit Engeland en Frankrijk hebt gepland.

Extra veerboot routeert naar Jersey, Guernsey, Alderney en Sark Herm, en de kleinere eilanden van Jethou, Brecqhou en Lihou worden bediend door Condor Ferries en een selectie van kleinere onafhankelijke veerdiensten.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken de nieuwste Channel Island ferry-dienstregelingen, vergelijk de prijzen van de tickets en boek ferry tickets naar de Kanaaleilanden tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Veerboten naar CorsicaCorsica Ferries

Met toonaangevende veerdiensten zoals Corsica Sardinia Ferries, La Méridionale Ferries, SNCM en Moby lijn kunt u boeken van uw veerboot naar Corsica.

De meerderheid van de kruisingen zijn van Marseille en Nice in Frankrijk maar in feite zijn er 3 poorten die veerdiensten naar Corsica bieden.Om te reizen tussen Corsica en Sardinië, Corsica Sardinië veerboten bieden een aantal opties welwillend Moby lijn werken veerboten de route uit Italië.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken van bijgewerkte Corsica veerboot dienstregelingen en kopen ferry tickets naar België.(Meer info...)

Crete veerbotenCrete veerboten

Kreta heeft vele veerverbindingen.Je kunt van Pireaus naar Heraklion met Minoan Lines, naar Chania met ANEK Lines of Hellenic Seaways, Ayios Nikolaos te Sitia met LANE lijnen.LANE werkt ook routes van Ayios Nikolaos/Sitia naar Rhodos en andere Griekse eilanden.

In de zomer zijn er dagelijkse draagvleugelboten van Heraklion aan Santorini.U kunt ook gaan naar Kreta door veerboot van de Peloponnesos (Githion) en Kythira eiland.Deze ferry landt op het westelijke deel van Kreta, in de haven van Kissamos.

De belangrijkste havens in Griekenland die veerboten binnenkomen zijn in Heraklion, Chania, Rethymno, Sitia en Kastelli-Kassamos.(Meer info...)

Kroatië veerbotenKroatië veerboten

Er zijn momenteel alleen ferrydiensten van Italië tot Kroatië.Geen diensten bestaan uit een ander Europees land.

Veerboten zijn goedkoop en gaan regelmatig tussen verschillende plaatsen aan de kust.Hoewel ze niet snel zijn ze waarschijnlijk de beste manier om te zien de prachtige Kroatische eilanden van de Adriatische Zee.

U kunt vanuit de havens van Venetië, Ravenna, Cesenatico, Rimini, Pesaro, Ancona, Termoli of Bari veerboten nemen tot Kroatië.(Meer info...)

CyClade eiland FerriesCycladen veerboten

De Cycladen zijn een groep van Griekse eilanden, gelegen in het zuidelijke deel van de Egeïsche zee.

Van het Griekse vasteland veerboten en highspeed catamaran diensten dagelijks van Piraeus, Rafina en Lavrio.

Ferrys werken naar alle eilanden van de Cycladen, sommige van de grotere eilanden hebben ook een highspeed catamaran service.Veerboot reizen zijn vier tot vijf uur naar de dichtstbijzijnde eilanden (Kithnos, Syros, Tinos, Mykonos en Sifnos) en van acht tot tien uur aan de verst (Santorini) afhankelijk van het aantal haltes.(Meer info...)

Denemarken veerbotenDenemarken veerboten

Ferryto.nl bieden 22 veerboot routes naar en uit Denemarken die worden bediend door Color Line, DFDS Seaways, Stenaline en Scandlines veerboten.

Denemarken is samengesteld uit meer dan 400 onbewoonde eilanden.Zeeland is de grootste, die we vertrouwd met zijn.Het hele land is alleen 43.000 vierkante kilometer/16,630 vierkante mijl gebied.Denemarken is, daarom, de kleinste natie in Noord-Europa, buiten Groenland en de Faeröer eilanden.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Denemarken veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar Denemarken.(Meer info...)

Ferries naar Dodecanese EilandenDodecanese Eilanden veerboten

Astypalea, Kalymnos, Karpathos, Kos, Leros en Rhodos alle hebben directe veerboot routes naar het Griekse vasteland.

Rhodos heeft bovendien, vluchten naar Heraklion, Kasos (via Karpathos), Astypalea (via Kos en Leros), Thessaloniki, en in de zomer naar Mykonos en Santorini (Thira) in de Cycladen.Extra watervliegtuig dienst opereert vanuit Kos en Kalymnos koppelen die eilanden met Lavrio op het vasteland.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken van bijgewerkte Dodecanese eilanden veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar de Dodeceanese eilanden tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Ferries naar EgypteEgypte veerboten

Er zijn een aantal veerboot routes in en rond Egypte die openstaan voor passagiers.

De catarmaran die tussen hurghada en Sharm el sheikh loopt maakt een nuttig snelkoppeling tussen vasteland Egypte en Sinai.De reis duurt slechts een en een half uur en maakt een beter alternatief voor de twaalf uur busreis.

Helaas is als gevolg van de onrust van de polital in het Midden-Oosten de veerdienst uit Europa naar Egypte (de Venetië - Tartous - Alexandria veerdienst) opgeschort tot nader order.(Meer info...)

Elba FerryElba veerboten

Het eiland Elba in de Toscaanse archipel is bekend als de parel van Toscane.Elba is gemakkelijk bereikbaar door een veerboot van vasteland Italië.

Auto veerboten vertrekken Piombino bijna elk uur naar Portoferraio in het zomerseizoen.Er zijn ook dagelijkse veerdiensten voor Cavo en Rio Marina.De belangrijkste scheepvaartmaatschappijen zijn Toremar, Blu Marine en Moby.De kruising Piombino-Portoferraio duurt een uur.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Elba veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar Elba.(Meer info...)

Engeland veerbotenEngeland veerboten

Ferryto.nl bieden het grootste bereik van veerboten naar Engeland zeilen met alle zestien van de UK's toonaangevende veermaatschappijen met inbegrip van LD lijnen, P & O Ferries, Norfolkline, Steanline, DFDS, Irish Ferries en Condor ferries.

U in staat bent te boek ferries van en naar Engeland met inbegrip van naar de havens van Dover, Portsmouth, Plymouth en naar Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland en België, alsmede de Kanaaleilanden, Isle of Man en Isle of Wight.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Engeland veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar Engeland.(Meer info...)

Veerboot EstlandEstland veerboten

De veerboot in Estland helpt de reizigers om te reizen tussen Estland, Duitsland, Finland en Estland, en ook tussen Zweden en Estland.

Tallinn fungeert als de belangrijkste haven van Estland.De totale duur van het reizen naar Helsinki van Tallinn duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten maar het expresdienst reistijd reduceert tot 1 uur en 30 minuten.

De reistijd van Estland tot Duitslands poort van Rostok neemt een minimum van 15 uur evenals de reis tussen Estland en Zweden waar de veerboot Estland in Stockholm dokken.(Meer info...)

Faeröer eilanden veerbootFaeröer veerboten

Veel toeristen bezoeken de Faeröer tijdens een twee-daagse 'gedwongen' tussenstop wanneer de per auto-veerboot Norröna Exploitatiedoor Smyril Line in Tórshavn van Hanstholm (Denemarken arriveert) en vervolgens een uitstapje naar Bergen (Noorwegen), maakt voordat u doorgaat naar Seyðisfjörður (IJsland). 

Vluchtschema's, tarieven en de volgorde van haltes naar de Faeröer variëren per seizoen.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit kunt bekijken van bijgewerkte Faeröer veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar de Faeröer tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Finland FerryFinland veerboten

Boek een Ferry naar Finland van Duitsland, Zweden of de Baltische landen voor een bezoek aan deze interessante land gelegen tussen Zweden en Noorwegen in het westen en Rusland in het Oosten.

In de zomer zijn lake cruises een geweldige manier om te zien het landschap van Finland, hoewel de meesten van hen alleen circulaire bezienswaardigheden lussen doen en niet aldus met name nuttig voor het krijgen van punt a aan punt B.Meeste cruiseschepen vervoeren passagiers 100-200 (Boek vooruit in het weekend!), en velen zijn historische stoom boten.Populaire routes omvatten Turku-Naantali en verschillende routes in en rond Saimaa.(Meer info...)

Veerboot FrankrijkFrankrijk veerboten

De primaire veerdiensten naar Frankrijk zijn uit Engeland, Ierland, de Kanaaleilanden en Corsica.

Voor een veerboot naar Frankrijk uit Engeland kiezen uit toonaangevende actoren waaronder P & -O, Brittany Ferries, Condor Ferries, SeaFrance, LD lijnen en DFDS Norfolkline.Als zeilen uit de Kanaaleilanden kunnen dan Condor en Manche Isles Express veerboten nemen u naar Frankrijk in slechts 45 minuten.

Verwachten een langere reistijd van 14 uur plus en reizen van Cork naar Roscoff en Rosslare aan Cherbourg met Irish Ferries, Brittany Ferries en Celtic Link voor veerboten naar Frankrijk uit Ierland.(Meer info...)

Veerboot DuitslandDuitsland veerboten

Vergelijk onze prijzen en boek een terugkeer of één veerboot reis naar Duitsland vanuit Harwich UK of vanuit andere havens in Zweden, Denemarken en Noorwegen zeilen met Stena Line, DFDS en vele andere mainsteam veerdiensten.

Uit het Verenigd Koninkrijk kunt u bereiken van de noordelijke stad van Cuxhaven en reizen naar andere delen van Duitsland met inbegrip van de stad Hamburg.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Duitsland veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar Duitsland.(Meer info...)

Griekse FerriesGriekenland Ferries

Griekenland heeft een van de meest uitgebreide veerboot netwerken in Europa die betrekking hebben op het vasteland van Igoumenitsa, Patras en Corfu, alsmede de Griekse eilanden castering voor zowel de plaatselijke bevolking, alsmede de enorme toeristische markt voor wie Griekenland een populaire zomer bestemming is.

De routes van de Griekse veerboot worden bediend door Superfast Ferries, Anek Lines, Bluestar Ferries, snelle veerboten, zee Jets en Minoan Lines evenals een vrij grote selectie van kleinere onafhankelijke veerdiensten.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Griekenland veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar en van Griekenland.(Meer info...)

Griekse eilanden veerbotenFerries naar Griekse eilanden

Het systeem van de Griekse veerboot is afgestemd op de behoeften van de eilandbewoners, niet toeristen op Grieks eiland hoppen jaunts, zodat de meeste veerboten fan uit vanuit de havens van het vasteland van Piraeus, Rafina Lavrion en Volos.Hoppers normaal vliegen naar Athene en veerboot hop vanaf Piraeus of vliegen naar één van de belangrijkste eilanden eiland en starten hun Griekse eiland hoppen vanaf daar.

Zwaar gesubsidieerde veerboten aangemoedigd Griekse eiland hoppen in de jaren 1960 en de traditie is doorgegaan ondanks recente prijsstijgingen en de opkomst van de Euro.Zodra de voorbehouden aan backpackers, nu veel liever meer avontuurlijke vakantie.Allen die u wenst zijn veerboot keer en een ontspannen houding aan tijdwaarneming.(Meer info...)

Hebriden eilanden veerbootHebriden eilanden veerboot

De Binnen-Hebriden is een archipel langs de westkust van Schotland, ten zuidoosten van de Buiten-Hebriden.Samen vormen deze twee eiland ketens de Hebriden, die genieten van een mild zeeklimaat.Er zijn 36 bewoonde eilanden en nog eens 43 onbewoond Binnen-Hebriden.

Vervoer over zee is cruciaal en een verscheidenheid van veerdiensten werken tussen de eilanden en naar het vasteland van Groot-Brittannië.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken van bijgewerkte Hebriden eilanden veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar en van de Hebriden eilanden tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Holland FerryHolland Ferry

Ferryto.nl bieden drie routes naar Nederland terug uit Engeland met drie van de Europa's toonaangevende veerdiensten, DFDS Seaways, P & O Ferries en Stena Line.

Boek ferries naar Holland vanuit de havens van Harwich in het zuidoosten van Engeland, en Newcastle en Hull in het noorden van Engeland met een keuze uit maximaal 42 kruisingen wekelijks.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Holland veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar en van Holland tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

IJsland veerbotenVeerboot IJsland

Ferries uit Schotland naar IJsland zijn alleen beschikbaar tijdens de piek zomermaanden.Buiten deze data zou u nodig hebt om te reizen van Newcastle (zie hieronder).

De veerboot vertrekt vanaf Scrabster in Schotland en op Seyðisfjörður in West Iceland aankomt.Opmerking: Als u nog niet uw eigen auto gebracht u zal moeten regelen autoverhuur vanaf Egalstadir als u van plan bent om te rijden rond het eiland.

Om naar IJsland van Newcastle u de overnachting nemen moet zee oversteken van Newcastle naar Bergen op DFDS veerboten, waren dat u vervolgens de Smyril Line service Seyðisfjörður kunt oprapen.(Meer info...)

Ferries naar Ionische eilandenIonische eilanden veerboten

Corfu heeft regelmatige verbindingen met drie havens in Italië (Brindisi, Bari en Venetië), die worden geëxploiteerd door een handvol veermaatschappijen zeilen tussen Italië en Igoumenitsa en/of Patra.(Reizigers kunnen ook zeil tussen Ancona en Igoumenitsa en vervolgens overbrengen naar een lokale veerboot.) Kruisingen zijn meest voorkomende in juli en augustus, maar er zijn het hele jaar door diensten ten minste wekelijks tussen Corfu en Brindisi en Bari Venetië.Vanaf Corfu is het ook mogelijk te steken naar Albanië, of om te bezoeken op een dag reis.

Het is niet mogelijk naar eiland hop rechtstreeks tussen de noordelijke en zuidelijke eilanden.Corfu en Paxi zijn verbonden door veerboot en draagvleugelboot.Er zijn geen diensten van Corfu of Paxi naar Lefkada.(Meer info...)

Ierland veerbotenRepublic of Ireland veerboten

Ierland biedt een grote selectie van goedkope veerdiensten met verschillende grote veerdiensten.U kunt boeken een route vanaf vijf poorten in Engeland en Wales en kruisingen van ferry havens in Frankrijk en Douglas in de Isle van Man zeilen met Stena, P & O, Steam Packet Ferries en Fastnet lijn.

Met dergelijke een ruime keuze van veerboot routes van en naar Ierland bent u werkelijk verwend keuze als het gaat om het beslissen op welke service u wilt gebruiken.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Ierland veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets en naar Ierland.(Meer info...)

Isle of Man FerryIsle of Man Ferry 

Steam Packet Ferries biedt een keuze uit meer dan 30 kruisingen van enkele of terugkeer naar het eiland Man.U kunt reizen naar de Isle of Man uit Liverpool en Heysham in Engeland of uit Dublin en Belfast.

Douglas, hoofdstad van het eiland, aan de oostkant van het eiland is en dient als de veerhaven voor alle Ilse van Man veerboten.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt en naar Isle of Man Isle van Man veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Isle of WightIsle of Wight veerboten

Het eiland Wight kan worden gevonden uit de Zuid-kust van Zuid-Engeland en is verbonden met het vasteland havens van Lymington, Southampton en Portsmouth door voertuig veerboten en hoge snelheid passagier catamarans onderhouden door de veerboot exploitanten, Hovertravel, Red trechter en Wightlink veerboten.

Een nieuwe veerdienst zeilen van Weymouth naar het Isle of Wight is gepland in augustus 2012.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt eiland Wight ferry tijdschema's en boek ferry tickets naar en van Isle of Wight tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Veerboten ItaliëVeerboten Italië

Italië is de belangrijkste toegangspoort tot Griekenland, Noord-Afrika en de Mediteranian.

Het aanbieden van een keuze uit meer dan negentig veerboot routes die Italië heeft een van de meeste veerboot netwerken over de hele wereld zeilen naar en van Griekenland, Albanië, Frankrijk, Spanje, Tunesië, Malta, Corsica, Sardinië, Sicilië, de Eolische eilanden en de Ionische eilanden.

De primaire veerdiensten onderhoud de Itlian veerboot routes zijn Corsica Sardinia Ferries, Venezia lijnen, Ventouris lijnen, GLD lijnen, Grimaldi Ferries, Grandi Navi Veloci, SNCM, Moby Lines, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Anek Lines en Superfast Ferries.(Meer info...)

Veerboot naar JapanJapan veerboten

Allermeest naar de Japanse binnenlandse ferries vervoer mensen, voertuigen en lading.Terwijl kortere routes worden bediend door kleine schepen, kundig voor voeren een paar auto's en een paar tientallen passagiers, zijn grote voeringen werkzaam op de langere routes.

Terwijl Japan's vier grote eilanden, Hokkaido, Honshu, Kyushu en Shikoku, zijn met elkaar verbonden door bruggen en tunnels, de meeste kleinere eilanden kunnen alleen worden bereikt door schip.Maar zelfs tussen de vier grote eilanden, veerboten kunnen worden een interessant, als niet snel met name alternatief voor treinen, bussen en vliegtuigen.(Meer info...)

Kaliningrad veerbotenKaliningrad veerboten

Scandinavische burgers hebben een optie om te beginnen op een veerboot naar Kaliningrad.De Litouwse Cisco veerboten heeft een vrachtschip vertrekken Karlshamn (Zweden) op Tuedays op 18.00 en op zaterdag om 16.00 uur aankomst in Baltiejsk (Rusland, regio Kaliningrad) 16 uur later.

Het schip is meestal gereserveerd voor vrachtwagenchauffeurs, maar ze hebben vaak gratis passagier bedden beschikbaar.Deze ferry doorloopt Klaipeda (Litouwen), waar u ook kunt boord.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken van bijgewerkte veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets van en naar Kaliningrad.(Meer info..)

Veerboot LetlandLetland veerboten

Er is een regelmatige veerverbindingen tussen Ventspils en Nynäshamn (Zweden) of Travemünde (Duitsland) en tussen Liepaja en Travemünde (Duitsland). De tickets en hutten bent u in staat om te boeken op "Lauku celotajs" kantoor.

De ferry passagiers, motor vechles en verschillende lading dragen.Er zijn comfortabele hutten, winkels, bistro, bar en restaurant.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Letland veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets en naar Letland.(Meer info...)

Veerboot LitouwenLitouwen veerboten

De belangrijkste veerboot-haven van Litouwen is Klaipeda tussen de grootste steden van de Baltische zee als Kopenhagen, Kil, Gdansk en Lubeck.

De veerdienst wordt ook bediend van Klaipeda aan Baltiejsk.

In de haven van Klaipeda zijn Cisco en Letse Scandlines de grootste exploitanten van veerboten.

Boek Litouwse veerdiensten met DFDS Cisco.Diensten zijn beschikbaar voor Kiel en Sassnitz in Duitsland en Kalshamn in Zweden.(Meer info...)

Veerboot MaltaMalta veerboten

Reizen tussen de Maltese eilanden wordt gedomineerd door het Gozo-kanaal bedrijf.Zij bieden twee reizen routes naar en van Mgarr op Gozo, de meest populaire van die aan Cirkewwa, op het meest noordelijke punt van Malta is.

De andere bestemming is Sa Maison in de buurt van Valletta, die is gericht op lading zendingen hoewel voet en auto passagiers zullen ook worden uitgevoerd.Een hovermarine passagier-alleen de treindienst voert ook Sa Maison à Valletta.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Malta veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar en van Malta.(Meer info...)

Montenegro veerbotenMontenegro veerboten

Er is een uitstekende regelmatig geplande veerdienst die tussen Ancona in Italië en Bar in Montenegro loopt.

Er zijn het hele jaar geplande veerboot lijnen zeilen de Bar - Bari - Bar en Bar - Ancona - Bar routes.Om te bereiken van Montenegro is ook eenvoudig vanaf de haven van Kroatië en Albanië en zomerseizoen het aantal regels toenemen met de extra Kotor - Ancona - Kotor seizoensgebonden veerboot routes.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken van bijgewerkte veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar en van Montenegro.(Meer info...)

Marokko FerryMarokko veerboten

Er zijn verschillende auto en passagiers veerbootdiensten die routes tussen Spanje, Gibraltar, Frankrijk en Italië naar Marokko aanbieden.

De meest populaire veerboot oversteek van naar Marokko is vanuit Algeciras (Spanje) naar Tanger (Marokko).Ferries van Almeria (Spanje) en Málaga (Spanje) naar Melilla (Spaans Marokko) gaan bijna elke dag en nemen ongeveer 6-9 uur.

Er zijn vaker tussen Almeria (Spanje) en Nador (Marokko) waar u een bus naar de meeste grote steden in Marokko vangen kunt.De reis duurt ongeveer 6 uur.U kunt ook krijgen naar Tanger (Marokko) naar Tarifa (Spanje) op een snelle veerboot.(Meer info...)

Normandië veerbotenNormandië veerboten

Brittany Ferries opereren drie routes uit het Verenigd Koninkrijk naar Normandië in Frankrijk.Zij bieden klassieke veerboot routes met de dag of 's nachts reizen, alsmede hoge snelheid veerboten naar Frankrijk.Hun routes zijn naar Caen Portsmouth, Portsmouth aan Cherbourg en Poole naar Cherbourg.

Condor Ferries werken een veerboot route uit het Verenigd Koninkrijk naar Normandië die de Portsmouth naar Cherbourg veerboot route zeilen.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Normandië veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets en naar Normandië tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Noord-Ierland veerbotenNoord-Ierland veerboten

Noord-Ierland wordt onderhouden door grote veerdiensten, met inbegrip van Stena Line en P & O Ierse zee.

De Stranrear naar Belfast veerboot route is stopgezet en vervangen door een nieuwe route Cairnryan naar Belast bediend door twee nieuwe superfast ferries.Varen tussen Schotland en Noord-Ierland in een tijd van de kruising van slechts twee uur en vijftien minuten met een keuze uit maximaal zes dagelijkse kruisingen.

De Liverpool Birkenhead route vroeger geopereerd door Norfolkline wordt nu beheerd door Stena Line.(Meer info...)

Noorwegen veerbotenNoorwegen veerboten

Noorwegen is een belangrijk Scandinavische veerhaven grenzend aan de Noordzee en de Atlantische Oceaan met directe routes naar Zweden, Finland en Rusland.

U kunt boeken kruisingen tussen Noorwegen en Denemarken vanaf de volgende poorten, Oslo, Kristiansand, Stavangar, Bergan in Noorwegen en Hirtshals, Frederikshavn en Kopenhagen in Denemarken.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Noorwegen veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar en van Noorwegen tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Orkney-eilanden veerbotenOrkney Ferries

Sinds 1865 is Orkney betekend door vele verschillende rederijen en diensten.Het netwerk van Inter Island Ferry is vandaag beheerd door Orkney Ferries.

Het aanbieden van een veilige en efficiënte service aan zowel de eiland bewoners en bezoekers, de onderneming die begrijpt de vitale rol in de sociaal-economische stabiliteit van Orkney.Naast hun ro-ro-passagiersschepen / veerboten de veerboot bedrijf exploiteert twee schepen die alleen passagiersschepen.

Gebruik de aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit Orkney veerboot Dienstregelingen weergeven en Orkney ferry tickets boeken.(Meer info...)

Polen veerbotenPolen veerboten

Er zijn momenteel slechts twee Poolse ferry routes en kruisingen aangeboden door Stena Line of eenheid lijn.Stena Line aanbieding een veerdienst tussen Gdynia en Karlskrona en eenheid lijn werken de Swinousjscie Ystad veerboot route.

Polen de succesvolle opkomst van het communisme heeft ertoe geleid dat de toeristische sector heeft gebloeid.Sommige van Polen's meest populaire toeristische bestemmingen zijn Krakau, Warschau en Poznan, alsmede de resorts langs de kust van de Oostzee.

Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Polen veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets en naar Polen.(Meer info...)

Rusland FerryRusland Ferrie

Rusland is verbonden door veerboot vervoer met Japan, Korea, Turkije, Georgië en Oekraïne.Er zijn geen veerboten tussen Rusland en de Baltische provincies of Scandinavië, echter, kunt u nog steeds een veerboot nemen van Zweden, Finland of Duitsland naar Estland, Letland of Litouwen en krijgen dan een bus of trein naar Rusland (Moskou of St.Petersburg). 

Als je gaat naar Moskou raadzaam om een ferry naar Riga (Letland), moet in dit geval neemt u een trein niet u een doorreisvisum via Wit-Rusland.De regio Kaliningrad Russische anclave is verbonden door veerboot routes met Zweden en Litouwen.(Meer info...)

Sardinië veerbotenSardinië veerboten

U kunt een brede selectie van Sardinië Ferries.U kunt boeken door specifieke route en tijd van Marseille, Ajaccio, Bastia en uit vele havens in Italië zoals Genua Civitavecchia en Porto Torres met SNCM Ferries, Moby of Grimaldi lijnen.

Corsica Ferries zijn de premier veerboot operator op de westelijke Middellandse zee vervoer van meer dan 1 miljoen passagiers per jaar aan boord van hun veerboten van en uit Frankrijk en Italië naar Corsica, Sardinië en Elba.Corsica Ferries werken 2 terugkeer routes uit Italië naar Sardinië en 10 terug routes uit Frankrijk en Italië naar Corsica, met een totaal van maximaal 13 kruisingen dagelijks.(Meer info...)

Scandinavië FerryScandinavië veerboten

Veerboten in Scandinavië zijn gemakkelijk te vinden en er zijn diverse veerdiensten aanbieden van verbindingen tussen verschillende steden.

Grote kuststeden van de Baltische zee zijn vaak verbonden met veerboot lijnen, zoalsTurku-Stockholm en Helsinki-Tallinn, en veerboten zijn een natuurlijk onderdeel van vele reizen voor Scandinaviërs.De grotere interlokale veerboten zijn in feite cruiseschepen, met reuzen zoals de Silja Europa met 13 dekken gestapeld vol met winkels, restaurants, kuuroorden, sauna's enz.Langere routes zijn bijna altijd gepland om te varen tijdens de nacht, zodat u vers komen te blijven de vaak lange reizen vereist in Scandinavië.(Meer info...)

Scotalnd veerbotenSchotland veerboten

Er zijn diverse veerdiensten naar Schotland reizen uit Noord-Ierland, en de Orkney-eilanden en Shetlandeilanden.Helaas biedt de Rosyth naar Zeebrugge ferry naar België geëxploiteerd door DFDS Seaways/Norfolkline alleen nu een vrachtdienst.

Als een veerboot uit Ierland naar Schotland is de snelste route Larne aan Cairnryan met P & O Ierse zee Ferries.De reistijd is slechts 1 uur en u kunt kiezen uit 8 dagelijkse kruisingen.Gebruik de aangrenzende veerboot te boeken motor faciliteit om te bekijken bijgewerkt Schotland veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets naar en uit Schotland tegen de laagste prijzen.(Meer info...)

Shetland eiland FerriesShetlandeilanden veerboten

Reizen naar de Schotse eilanden van Orkney en Shetland is gemakkelijker dan ooit tevoren met nachtelijke afvaarten van Aberdeen naar Lerwick op de Shetland - met vier van deze afvaarten gaan via hoofdstad van Orkney Kirkwall.Daarnaast, kiezen uit maximaal drie afvaarten per dag van Scrabster (vlakbij Thurso) tot Stromness in Orkney-eilanden.

De Shetlandeilanden Raad loopt ook een netwerk van interinsulaire veerboten die het maakt snel en gemakkelijk om te reizen van en naar de eilanden, met of zonder een voertuig en allen voor zeer redelijke tarieven.Met 190 afvaarten per dag is het net als hoppen op een bus! (Meer info...)

Ferries naar SiciliëSicilië veerboten

Er zijn nogal wat veerboot verbindingen van en naar Sicilië.Verbindingen naar Italië, de kleinere eilanden, Sardigna en Malta.De veerboten vanuit Messina naar Reggio Calabria verlaten zeer vaak en elke dag, ondanks de goede verbindingen die u vrij lang vanwege het dichte verkeer van en naar Sicilië wachten kunt.

Er zijn regelmatige veerboten en draagvleugelboten vanuit Sicilië naar de eilanden, hoewel diensten zijn enigszins verlaagd tijdens de lente en herfst- en zelfs nog meer in de Winter.De belangrijkste routes zijn de Eolische eilanden van Milazzo en van Napoli, Cefalu, Palermo en Messina.(Meer info...)

Zuid-Korea veerbotenZuid-Korea veerboten

Veerboten rond een schiereiland en een shuttle uit naar Korea van vele eilanden.De belangrijkste havens zijn Incheon, Mokpo, Pohang en Busan.De meest populaire bestemmingen zijn Jeju-do en Ulleungdo.

Internationale veerboten zijn als u rond Noord-Azië reist overwegen waard.U kunt een veerboot naar Incheon in Zuid-Korea vangen van een aantal Chinese havens, reizen rond Zuid-Korea, en vervolgens verlaten op een snelle veerboot van Busan naar Japan.Een andere optie van de veerboot naar of van Rusland is via Sokcho in Gang·won-do.(Meer info...)

Veerboot SpanjeSpanje veerboten

Met negen van Europa's beste veerboot operatoren die veerboot reizen naar en van Spanje heb je genoeg keuze bij de beslissing over uw Spaans Ferry Ticket.Kies uit bekende exploitanten, met inbegrip van Iscomar, P & O, Balearia en Brittany Ferries evenals verscheidene betrouwbare onafhankelijke marktdeelnemers.

Spanje is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in de wereld, het aantrekken van meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken van bijgewerkte Spanje veerboot dienstregelingen en boek ferry tickets met meer dan 40 Ferry Routes naar en van Spanje, met inbegrip van drie directe diensten uit het Verenigd Koninkrijk.(Meer info...)

Sporaden Island FerrySporaden eilanden veerboot

De Sporaden zijn in de noordwestelijke Egeïsche zee tussen het eiland van Evia en Mount Pilion.

Bekend om de mooie stranden en rijke vegetatie die ze kunnen worden bereikt per veerboot of highspeed van Agios Constantinos een paar uur ten noorden van Athene of van Volos, met uitzondering van Skyros die moet worden bereikt door Kimi in Evia.

In de zomer zijn er verbindingen naar Thessaloniki en de Cycladen, maar over het algemeen die van de andere eilanden naar de Sporaden betekent gaan door het vasteland.(Meer info...)

Zweden veerbotenZweden Ferry

Zweden heeft een oppervlakte van 175,500 vierkante km.Het heeft 4330miles van kustlijn gesneden door fjorden.Het is ook beroemd om zijn 100.000 meren, de noordelijke meren wordt zeer populair bij vissers.

U kunt reizen met de veerboot naar Zweden vanuit de havens van Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Polen.

Zweedse ferry routes en kruisingen boek uit een aantal bekende veerdiensten met inbegrip van TT-lijn, Stena en Scandlines die bieden een selectie van route typen variërend van snelle veerdiensten en eiland hop aan lange afstand hoge kwaliteit cruises aan boord van verschillende soorten van cruiseschepen.(Meer info...)

Syrische veerbotenSyrië Ferry

Ferries naar Syrië varen van Tartous en Venetië in Italië en van Tartus naar Alexandrië in Egypte met Visemar lijn.Tartus (ook ooit bekend als Tartous) is één van de twee belangrijkste mediterrane havens op de kust van Syrië, en is een belangrijk handelscentrum.

De poort heeft naast de veerdienst naar Venetië en Alexandrië, ook een veerdienst naar het eiland van Arwad.

Veerdiensten tussen Famagusta en Latakia liep tussen 1978 en 1979, maar werden afgelast vanwege de Grieks-Cypriotische druk.Nu, de veerboot vaart tussen de twee poorten, elke maandag en donderdag.(Meer info...)

Tenerife veerbotenTenerife veerboten

Transmediterranea, is de enige veerboot copmany verbindt de eilanden met het vasteland.Veerboten werken zowel tussen het Spaanse vasteland en de Canarische eilanden en tussen de eilanden in de Canarische archipel sailingl van de haven van Cadiz in Zuid Spanje Tenerife en Las Palmas op de Canarische eilanden.

Tenerife is de hub voor de veerdienst naar andere eilanden van de Canarische archipel.Veerdienst rijdt tussen Santa Cruz de Tenerife en Las Palmas van Gran Ganaria eiland.Een draagvleugelboot dienst werkt ook tussen Los Cristianos op Tenerife en het eiland La Gomera.Veerboten ook uitvoeren tussen Los Cristianos en El Hierro en tussen Los Cristianos en La Gomera.(Meer info...)

Tunesië FerryTunesië veerboten

Veerboten varen naar Tunis uit Frankrijk en Italië gedurende het jaar en meerdere malen per week.Boek ruim van tevoren als u van plan bent om te reizen in juli en augustus.Veerboten en cruiseschepen aankomen en vertrekken van 'La Goulette' de belangrijkste haven, dat ongeveer 10 km van het centrum van Tunis is.

Ferries reizen tussen Tunis en Marseille uit Frankrijk.De reis duurt 21 uur en de veerboten zijn Exploitatiedoor SNCM (Frans bedrijf) en CTN (Tunesische bedrijf).De dichtstbijzijnde haven, Trapani, is een zeven uur overtocht naar Tunis Grimaldi Ferries.Palermo naar Tunis is een kruising van 10 uur.Sommige van de grensovergangen van Sicilië naar Tunis zijn bij daglicht en het goedkoopste tarief is de daglicht oversteek van Palermo naar Tunis op GNV.(Meer info...)

Turkije veerbotenVeerboot Turkije

Ferry snelle IDO catamaran's zoom over de zee van Marmara van Istanbuls Yenikapı Feribot Terminalı naar uit (voor Bursa), te Yalova (voor İznik en Bursa), en te Bandırma (voor Çanakkale en Izmir). 

Auto veerboten Kruis de oude Hellespont (Çanakkale Boğazı) tussen Eceabat op het Gallipoli schiereiland en Çanakkale, en Gelibolu en Lapseki, met sommige extra dienstverlening tussen Çanakkale en Kilitbahir.

Griekse eilanden verbinden routes en passagier catamarans ook met het Turkse vasteland.Veerboten Kruis ook aan Turkse Cyprus uit verschillende steden langs de Middellandse Zeekust van Turkije, met inbegrip van Alanya, Mersin en Taşucu (Silifke). (Meer info...)

Wales veerbotenWales Ferry

Reis per veerboot naar Wales uit Ierland met P & O Ferries, Irish Ferries, Stena Line en Fastnet lijn.

Afvaarten zijn dat alle vier Wales veerboot havens van Fishguard, Holyhead, Pembroke en Swansea.De snelste veerdiensten nemen slechts twee uur zijn de Dun Laoghaire naar Holyhead ferry met Stenaline en Dublin naar Holyhead ferry met Irish Ferries.

De aangrenzende veerboot boeken motor faciliteit gebruiken om te bekijken van bijgewerkte Wales ferry tijdschema's en ferry tickets naar Wales kopen.(Meer info...)

 

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Klik hier om contact met de klant zorgteam op ferryto.nl

Ferryto.nl maakt deel uit van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten, en meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot-tickets en wij bieden u altijd onze laagste beschikbare veerboot ticketprijs zonder verborgen supplementen op het moment van boeking.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier