Baltiejsk veerboten

Baltiejsk passagiers- en auto veerdiensten

Baltiejsk passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen vanuit Baltiejsk naar Sassnitz, de Vistula Bay en de baai van Gdansk.

Alle beschikbare Baltiejsk ferry ticketprijzen vergelijken in real time en de goedkoopste beschikbaar Baltiejsk auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Baltiejsk, Sassnitz, Vistula Bay en de baai van Gdansk met DFDS boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Baltiejsk ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Baltiejsk Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Baltiejsk Ferry Tickets
ferry ticketprijs met DFDS voor ferry's varen vanuit Baltiejsk naar Sassnitz, de Vistula Bay en de baai van Gdansk online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Baltiejsk passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Baltiejsk ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Baltiejsk

Baltiejsk is een Russische zeehaven stad in Oblast Kaliningrad.Het is gelegen op het noordelijke deel van de Vistula Spit, 29 km van Kaliningrad, aan de oever van de straat van Baltiejsk scheiden de Vistula Bay van de baai van Gdańsk.

Baltiejsk is de meest westelijke stad van Rusland.De stad is een grote marinebasis van de Baltische vloot en een haven op de route naar St.Petersburg.Baltiejsk, voorafgaand aan 1945 bekend onder de Duitse naam Pillau.Baltiejsk is de meest westelijke stad van Rusland.

Een Pruisische vissersdorp opzetten op de kust op een bepaald punt in de 13e eeuw, de naam van pils, het oud-Pruisische woord voor "fort". Een grote tempest gemaakt de bevaarbare lagune in voorkant van het dorp op 10 September 1510.

Dit bevorderd de groei van Pillau in een belangrijke haven van het Hertogdom Pruisen.Een blokhut werd in 1537, gevolgd door een systeem van opslagplaatsen in 1543 en de vroegste vestingwerken in 1550 gebouwd.

Baltiejsk Ferry haven
Geschiedenis

Tijdens de Dertigjarige oorlog bezet de Zweden de haven in de nasleep van hun overwinning op het Pools-Litouwse Gemenebest.Koning Gustaaf II Adolf landde er met zijn versterkingen in mei 1626.Na de wapenstilstand van Altmark (1629) de Zweden Pillau behouden en uiteengezet zijn forten upgraden.Ze gebouwd een ster fort dat een van de bezienswaardigheden van de stad blijft.

De burgers van Pillau betaald in 1635 het losgeld van 10.000 daalders, waarna Zweedse troepen de nederzetting overhandigd aan de keurvorst van Brandenburg.By het einde van de 17e eeuw, de stad had aanzienlijk uitgebreid.Een vuurtoren en een stenen kerk werden gebouwd.Peter de grote van Rusland bezocht Pillau bij drie gelegenheden, de eerste is in 1697, in verband met zijn grote ambassade naar West-Europa.Er is een standbeeld van de tsaar naast de vuurtoren.Nadat Pillau Magdeburger recht in 1725 werd toegekend, werd het stadhuis gebouwd.Deze barokke bouwwerk, ingehuldigd in mei 1745, werd aan het einde van de Tweede Wereldoorlog vernietigd.

Russische troepen bezetten de stad tijdens de Zevenjarige oorlog en bouwden er een kleine orthodoxe kerk.De gebeurtenis wordt herdacht door de ruiterstandbeeld van keizerin Elizabeth (2004). In juni 1807 was Pillau bestormd door het Grand leger van Napoleon.Geen uitstaande gebeurtenissen plaatsvonden tijdens de rest van de 19e eeuw.Records van een Schotse "kolonie" hier gevestigd in 1815 verscheen in een publicatie van 1890, hoewel hun authenticiteit twijfelachtig is.De vuurtoren werd opgebouwd tot een hoogte van 31,38 meter, en het gehele fort is bijgewerkt en herbouwd door de Pruisen in 1871.

Na de oorlog, dit deel van Oost-Pruisen doorgegeven aan de Sovjet-Unie, en de Duitse inwoners werden verdreven.Tijdens de campagne russificatie werd van de stad omgedoopt tot Baltiejsk in 1946.

De Sovjetautoriteiten ingehuldigd in 1952, een marinebasis van de Baltische vloot in Baltiejsk.Ten gevolge daarvan werd het een gesloten stad: toegang werd verboden om buitenlanders of mensen zonder een vergunning.Tijdens de koude oorlog was het aangedaan door de Baltiejsk air base.De stad, samen met Kaliningrad, blijft een van slechts twee het hele jaar door, ijsvrije havens langs de Baltische Zee kustlijn beschikbaar aan Rusland.

Baltiejsk stad

Bezienswaardigheden in en rond de stad zijn het vijfhoekige Pillau Citadel, momenteel bekleedt een Marine museum; de ruïnes van het 13e-eeuwse Lochstadt kasteel; een labyrint van 19e-eeuwse Marine fortificaties de Naval kathedraal van St.George (1866) expressionistische observatie van de 32-meter toren (1932) het neogotische gebouw van de Baltische vloot Museum (1903) en een elegante vuurtoren.

Vanaf hier kunt u bezoekt Svetlogorsk, een elegante en aantrekkelijke kust resort en spa of op de hoge duinen op de Koerse Schoorwal, een spit land blijven sommige 100 km lang tussen de rivier Nemunas en Kaliningrad.

Dit behoort deels tot Rusland en deels tot Litouwen en scheidt de Koerse Haf van de Baltische Zee.Hier zullen we zien de tweede hoogste bank van zandduinen in Europa.Dit gebied werd in 2000 toegevoegd aan de UNESCO-lijst van uitstekende natuurlijke bezienswaardigheden.In de omgeving zijn ook amber mijnen.

De officiële munteenheid van Rusland is de roebel, die is verdeeld in honderd kopeks.Het is illegaal te betalen in vreemde valuta.ATM's zijn vele.Meest luxe inrichtingen zal accepteren credit cards.

 


Beste beschikbare Baltiejsk ferry ticket Prijsgarantie

Beste Baltiejsk Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare DFDS passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Baltiejsk.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Baltiejsk ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Baltiejsk ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Baltiejsk ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Baltiejsk Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Baltiejsk ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Baltiejsk bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Baltiejsk en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier