POL veerboten

POL veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

POL Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor POL veerboten varen, van en naar Gdansk in Polen - Nynäshamn in Zweden, Świnoujście - Ystad en Świnoujście - Copenhagen.

Reservatie POL Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle POL veerboten prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare POL Ferries tickets naar en van Gdansk in Polen - Nynäshamn in Zweden, Świnoujście - Ystad en Świnoujście - Copenhagen online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per POL veerboten is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U POL veerboten auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste POL veerboten overschrijding van de informatie en tijdschema's voor alle veerboten varen en naar Gdansk in Polen - Nynäshamn in Zweden, zal Świnoujście - Ystad en Świnoujście - Copenhagen met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot POL veerboten.

Als met de auto reist, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met POL Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

POL Ferries biedt fantastische tarieven en naar Gdansk in Polen - Nynäshamn in Zweden, Świnoujście - Ystad en Świnoujście - Copenhagen veerboothavens.

Vergelijken, boek en betaal minder voor POL Ferries tickets naar en van Gdansk in Polen - Nynäshamn in Zweden, Świnoujście - Ystad en Świnoujście - Kopenhagen op www.ferryto.nl POL veerboten

 

POL veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


POL Ferries tickets boeken
en naar Gdansk in Polen te Nynäshamn in Zweden, Świnoujście tot Ystad en Świnoujście naar Kopenhagen online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde POL veerboten route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Om een POL veerboten ticket prijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over POL veerboten

Polferries is de grootste Poolse veerboot operator.De Poolse Baltische rederij werd op 31 januari 1976 opgericht als een scheepvaart staatsbedrijf.

Onder de operationele naam Polferries loopt het bedrijf ferry routes over de Baltische Zee tussen Polen en Scandinavië.

De terminal wordt beheerd door de Poolse Baltische Shipping Co.Polferries.Passagiers-en voertuig wordt onderhouden door twee veerboten die verbinding Nynäshamn in Zweden elke dag geven.De 283-mijl lange oversteek duurt 18 uur.

POL veerboten

"Scandinavia" veerboot is in staat om deel te nemen aan boord van maximaal 1800 passagiers en 515 personenauto's of 175 personenauto's en 38 vrachtwagens.De boot is 146.1 m lang en 25.5 m breed.Aan boord van de veerboot passagiers vindt vele aantrekkelijke faciliteiten: restaurants, koffie kamers, cafés, theater/film, sauna, kinderspeelplaats, en ook de kruidenier, kleding en cosmetica winkels.

"Baltivia" veerboot is in staat om deel te nemen aan boord van maximaal 250 passagiers, 80 vrachtwagens en bovendien 30 personenauto's.De veerboot is 147 m lang en 24 meter breed.

Als enige bedrijf met volledig Poolse hoofdstad, Poolse Baltische Shipping Co.werkt veerdiensten naar Scandinavië.Putten uit jarenlange ervaring op het gebied van toeristen Transport, Poolse Baltische Shipping Co.-Polferries ontwikkeld zich tot een toonaangevende aanbieder van diensten aan de Noordse staten.

Op dit moment, Poolse Baltische Shipping Co.in overeenstemming met de meest geavanceerde normen toegepast in de veerdiensten die wordt beheerd.Op basis van de onlangs ontwikkelde strategieën, hebben activiteiten geïntensiveerd met het oog op de verbetering van de kwaliteitsnormen van gesmolten diensten.

De vloot

M/V Baltivia
Gdańsk - Nynäshamn

m/v Baltivia - auto - passagiersveerboot, gebouwd in Zweedse scheepswerf Kalmar Varv, volledig gerenoveerd in 2002.Officieel ter dienst onder POLFERRIES kleuren op 15 januari 2007.

De veerboot voldoet aan voorschriften van alle verdragen in werking is getreden, evenals effect en IMO-aanbevelingen en andere eisen, met inbegrip van die betreffende de handel in de Oostzee.

Het schip zal voeren op haar auto-dek over 80 vrachtwagens (17-meter lang), met inbegrip van gevaarlijke lading, en 30 persoonlijke auto's op een moment.Bovendien kan ze 250 passagiers mogen vervoeren.

M/F Scandinavië
Gdańsk - Nynäshamn

POL veerboten routekaart
m/v Scandinavië - gebouwd in Zweedse scheepswerf in Landskrona in 1980, omgezet grondig in 1999.
De veerboot kunt eenmaal nemen 1808 passagiers en 922 van hen in een hutten (buiten en binnen hutten met WC en douche). Er zijn op de veerboot hutten voor gehandicapte personen met handige van de mededeling van de toegang van de liften.Er is mogelijkheid van het gebruik van economy class hutten (202 ligplaatsen) als goed en vliegtuig stoelen.

Door dergelijke standaard uitrusting ons: winkels, bars, café, restaurants, cafetaria's en vergaderzalen, op m/v Scandinavië er is bioscoop met 204 zitplaatsen.Dit is een nieuwe mogelijkheid voor individuele klanten, alsmede voor zakelijke klanten.

M/F Wawel
Świnoujście - Ystad

m/v Wawel gebouwd in Malmö Zweden in 1980, herbouwd in Bremerhaven in 1989, in 2004 omgezet in Poolse scheepswerf in Gdansk om het schip volgens de eisen van de huidige eigenaar, Polferries, de veerboot kunt nemen 1000 passagiers aan boord van het schip (met inbegrip van 480 ligplaatsen in nieuwe, moderne hutten) ook uitgerust met winkels, restaurants, bars, enz.

 


Best beschikbare POL veerboten ticket prijs garantie

Beste POL veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare POL veerboten ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde POL veerboten auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve POL veerboten ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve POL Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op POL veerboten.

Groep, School & sociale Club POL Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met POL Ferries -Ferryto.nl bieden een toegewijde groep van persoonlijke en betaalbare POL veerboten en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialisten POL veerboten groep reizen zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op POL veerboten Klik hier

 

POL veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

POL veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare POL veerboten vracht- en lading veerboten reserveringsservice naar en van Gdansk in Polen - Nynäshamn in Zweden, Świnoujście - Ystad en Świnoujście - Copenhagen.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de POL Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de POL veerboten klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat te verkrijgen live POL veerboten ticketprijzen, beschikbaarheid, veerboten Dienstregelingen bekijken en boek POL veerboten auto en passagiers veerboot tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met POL Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies POL veerboten veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar Gdansk in Polen - Nynäshamn in Zweden, Świnoujście - Ystad en Świnoujście - Copenhagen.