P & O Ferries

P & O Ferries auto en passagiers veerboot-Tickets

P & O Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor P & O Ferries zeilen, van en naar het Continent snelwegen, zodat u uw eigen weg naar de beste van Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Reservatie P & O Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle P & O Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare P & O Ferries tickets van en naar het Continent snelwegen, zodat u uw eigen weg naar de beste van Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Spanje online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen door P & O Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U P & O Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste P & O Ferries ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle zeilen van en naar het Continent snelwegen, zodat u uw eigen weg naar de beste van Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Spanje met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw P & O Ferries-ferry reis.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met P & O Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

P & O Ferries biedt fantastische tarieven van en naar het Continent snelwegen, zodat u uw eigen weg naar de beste van Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Spanje veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor P & O Ferries tickets van en naar het Continent snelwegen, zodat u uw eigen weg naar de beste van Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Spanje op www.ferryto.nl P & O Ferries

 

P & O Ferries
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


P & O Ferries tickets boeken
Geniet van en naar het Continent snelwegen, zodat u uw eigen weg naar de beste van Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Spanje online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde P & O Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket P & O Ferries veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over P & O Ferries

P & O Ferries  de UK's bekendste veerboot exploitant met een ruime keuze van routes zijn inclusief de beroemde Engels kanaal Dover-Calais rekken.

P & O veerboten staan ook bekend om hun gastvrijheid en klant dienst die de sterke basis voor hun groei door de jaren heen heeft gevormd.

P & O Ferries hebben een vloot van 10 schepen alle biedt uitstekende faciliteiten en service.De schepen variëren van grote cruiseferries dienen de rotterdam routes en standaard auto veerdiensten tussen Calais en Dover.

P & O Ferries
P & O veerboten bieden een breed scala aan faciliteiten aan boord zulk een verscheidenheid aan restaurants en bars, entertainment en recreatiefaciliteiten, duty free shopping alle toe te voegen aan een fantastische reiservaring! 

Bij P & O Ferries, hebben we gemaakt de overtocht naar Europa aangenamer en betaalbaarder dan ooit tevoren met onze auto veerboten naar Frankrijk en Nederland om enkelen te noemen.Onze routes bieden gemakkelijk toegang tot het Continent snelwegen, zodat u uw eigen weg naar de beste van Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Spanje.

P & O Ferry Routes en Service-informatie

P & O Ferries stond vroeger bekend als P & O European Ferries.Het bedrijf is eigendom van DP World die het moederbedrijf P & O Ferries, de Peninsular and Oriental stoom navigatie Company, overnam in maart 2006.P & O Ferries is geregistreerd in Dover, Kent.P & O veerboten opereert ook een aantal routes in de Ierse zee onder de naam & O P Ierse zee.

P & O Ferries biedt reizigers uitstekende waarde en efficiëntie.Of u naar het vasteland voor zaken of als onderdeel van een vakantie met het gezin reist, biedt zee reizen een veel meer ontspannen en bevrijdend alternatief aan de grimmige vooruitzicht van een stressvolle luchthaven.U kunt uw auto laden met alle comfort van uw huis en alle lange wachtrijen die zijn gekomen om gepaard gaan met moderne vliegreizen te voorkomen.

P & O Ferries Momenteel opereert een vloot van 5 multifunctionele passagiersschepen en 2 vracht enige schip.De MV trots van Dover en de MV trots van Calais waren oorspronkelijk besteld door Townsend Thoresen als speciaal gebouwde schepen voor de Dover-Calais route.

De huidige Routes P & O Ferries informatie

P & O Ferry Mini Cruise van Hull
Van Hull kunt u kiezen om uw auto meenemen en besteden een dagje sightseeing in Nederland of België op gemak, of reizen als een passagier voet en verkennen van de prachtige steden van Amsterdam en Rotterdam (in Nederland) of Brugge (in België) met inclusieve centrum van de stad coach transfers.

Een minicruise van 2 nachten omvat twee opeenvolgende nachten aan boord accommodatie in uw eigen badkamer cabine en een dag aan de wal op het Continent.

P & O Ferries

Voetgangers kunnen upgraden naar een minicruise van 3 nacht en een nacht doorbrengen in hun gekozen stad voor slechts een extra £20 per persoon (accommodatie niet inbegrepen). 

Dover-Calais
U vindt dat uw reis is veel meer ontspannen en handige met de veerboot.Dover naar Frankrijk ferry overtochten met P & O ongeveer 75 minuten - precies de juiste hoeveelheid van tijd om te ontspannen duurt, een plek van boodschappen doen.

Terwijl aan boord onze Dover naar Calais kruisingen vindt u een grote keuze van plaatsen om te eten en drinken ook wat uw eetlust - zodat u kunt genieten van een kopje koffie en een snack in de coffeeshop, of geniet van een gezonde maaltijd in één van onze restaurants gekookt.

Ferryhaven van Dover
Uw ferry overtocht (Dover Calais) vertrekt vanuit Dover van Oost-Docks, die gemakkelijk te bereiken met de weg, per spoor of shuttle bus zijn.Bij het plannen van uw reis, houd er rekening mee dat de check-in tijd voor voertuigen 30 minuten voor het vertrek, en voor voetgangers, 45 minuten voor vertrek is.

De haven van de veerboot van Calais
Bij het plannen van uw Calais ferry reis, gelieve te herinneren dat de check-in tijd voor voertuigen 30 minuten vóór het vertrek van uw veerboot uit Frankrijk naar het Verenigd Koninkrijk, en voor voetgangers, 45 minuten voor het vertrek.

P & O Ferries Route kaart

Hull - Rotterdam
Of u nu de vier seizoenen met haar vleesbuffet en buffet-stijl dineren, of de eerste klas menu in Brasserie de Langan kiest, bent u verzekerd van een uitstekende maaltijd.Nadat je hebt gegeten, waarom niet genieten van een pint in de bar, ontspannen met een glas in de wijnbar, of neem in de adembenemend panoramisch uitzicht van de Sky Lounge.Bekijk de nieuwste films in onze 2 bioscopen voor grote entertainment.

Hull - Rotterdam hutten
Alle prijzen op onze Hull-Rotterdam-service omvatten een standaard Comfortcabine met de optie om te upgraden naar een uitzicht op zee of Premier hut voor een kleine aanvulling.Voor de ultieme luxe, kunt u echt Trakteer uzelf en geniet in de cabine van een Club.

Standaard hutten
Onze standaard ensuite cabines gelegen overal op het schip, en hebben 2 of 4 stapelbedden en een keuze aan binnenkant of zee uitzicht.

Premier hutten
Gelegen overal op het schip, hebben onze 2 of 5 ligplaats premier ensuite cabines bedden of stapelbedden en een keuze van hetzij binnen, hetzij buiten met uitzicht op zee.

Club hutten
Alle onze ensuite Club cabines hebben uitzicht op zee en bevinden zich in een rustig deel van het schip.U zult genieten van meer ruimte en een scala aan extra's met inbegrip van een kleurentelevisie, telefoon, vers fruit, plus thee en koffie-en theefaciliteiten in de cabine.

P & O Ferries 4 ligplaats cabine

Hull - Zeebrugge veerboten
Alle prijzen op onze Hull-Zeebrugge-service omvatten een standaard Comfortcabine met de optie om te upgraden naar een uitzicht op zee of Premier hut voor een kleine aanvulling.Voor de ultieme luxe, kunt u echt Trakteer uzelf en geniet in de cabine van een Club.

Standaard hutten
Onze 2 of 4 bunked standaard ensuite hutten hebben gelegen overal op het schip, een keuze van hetzij binnen, hetzij buiten met uitzicht op zee.

Premier hutten
De hutten gelegen op het groene dek, met een keuze van hetzij binnen, hetzij buiten met uitzicht op zee.Verkrijgbaar met 2, 4 of 5 stapelbedden.

Club hutten
Alle onze ensuite Club cabines hebben uitzicht op zee en bevinden zich in een rustig deel van het schip.U zult genieten van meer ruimte en een scala aan extra's met inbegrip van een kleurentelevisie, vers fruit, plus thee en koffie-en theefaciliteiten in uw cabine.

Houd er rekening mee dat de cabine afgebeeld hieronder en in de 360o virtual tour een 5-ligplaats cabine is.

P & O Ferries Club hutten

Haven van Hull
Bij het plannen van uw reis, gelieve te herinneren dat de check-in tijd voor voertuigen en voetgangers 90 minuten vóór vertrek.

Houd er rekening mee dat met onmiddellijke ingang alle voertuig (auto, coach, motorfiets, bestelwagens, Campers, caravans en cycli) verkeer (voor zowel Rotterdam en Zeebrugge) moet check-in hun voertuigen op de "Rotterdam" terminal in Hull.

Haven van Zeebrugge
Bij het plannen van uw reis, gelieve te herinneren dat de check-in tijd voor voertuigen 90 minuten voor het vertrek, en voor voetgangers, 90 minuten vóór vertrek.

Cairnryan of Troon naar Larne
De fastcraft P & O Express duurt slechts een uur om te versnellen u over de zee tussen Larne en Cairnryan.Onze 2 uur Troon-Larne-service werkt tussen maart en oktober.

P & O veerboten varen uit Cairnryan haven, die is gelegen in Zuidwest Schotland, aan de noordelijke rand van Loch Ryan.P & O veerboten varen uit Troon poort, die ligt net ten noorden van Ayr & Prestwick aan de westkust van Schotland.P & O veerboten varen uit Larne poort, die ligt aan de oostkust van Noord-Ierland, 22 km van Belfast.

Haven Larne
Bij het plannen van uw reis, houd er rekening mee dat het inchecken 30 minuten voor vertrek voor voertuigen, en 45 minuten voor footpassengers sluit.Wij raden u inchecken ten minste 1 uur voor de geplande vertrektijd.

Cairnryan poort
Bij het plannen van uw reis, houd er rekening mee dat het inchecken 30 minuten voor vertrek voor voertuigen, en 45 minuten voor voetgangers sluit.Wij raden u inchecken ten minste 1 uur voor de geplande vertrektijd.

Troon poort
Bij het plannen van uw reis, houd er rekening mee dat het inchecken 30 minuten voor vertrek voor voertuigen, en 45 minuten voor footpassengers sluit.Wij raden u inchecken ten minste 1 uur voor de geplande vertrektijd.

Dublin ferry port
P & O veerboten varen van de Terminal 3, Dublin port, slechts door een straat van 'The O2'

Bij het plannen van uw reis, houd er rekening mee dat de check-in wordt gesloten 1 uur voor vertrek.Wij raden u inchecken ten minste 1 hr 15mins vóór de geplande vertrektijd.

Liverpool poort
P & O Ferries vaart van Gladstone Branch Dock No.3 in Liverpool Freeport, die is gemakkelijk bereikbaar per weg, spoor en bus.Bij het plannen van uw reis, houd er rekening mee dat het inchecken één uur voor vertrek sluit.Wij raden u inchecken ten minste 1 hr 15mins vóór de geplande vertrektijd.

 


Beste beschikbare P & O Ferries ticket prijs garantie

Beste P & O Ferries ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare P & O Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde P & O Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve P & O Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve P & O Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op P & O Ferries.

Groep, School & sociale Club P & O Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met P & O Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare P & O Ferries groep en coach partij passagier reservering veerdienst biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist P & O Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig stellen.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op P & O Ferries Klik hier

 

P & O Ferries bedrijfsvoertuig, vracht- en lading veerboten

P & O Ferries bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare P & O Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar het Continent snelwegen, zodat u uw eigen weg naar de beste van Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de P & O Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de P & O Ferries klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live P & O Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek P & O Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met P & O Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het UK, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies P & O Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar het Continent snelwegen, zodat u uw eigen weg naar de beste van Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Spanje.