Tsugaru Kaikyo veerboten

Tsugaru Kaikyo veerboten auto- en passagiersveerboot Tickets

Ticket Tsugaru Kaikyo Ferries Reserveringen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Tsugaru Kaikyo Ferries zeilen, van en naar de veerboothavens van Aomori en Hakodate.

Reservatie Tsugaru Kaikyo Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Tsugaru Kaikyo Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Tsugaru Kaikyo Ferries tickets en naar de veerboothavens van Aomori en Hakodate online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Tsugaru Kaikyo Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Tsugaru Kaikyo Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Tsugaru Kaikyo Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en van de veerboothavens van Aomori en Hakodate met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Tsugaru Kaikyo Ferries.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Tsugaru Kaikyo Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Tsugaru Kaikyo Ferries biedt fantastische tarieven en naar de veerboothavens van Aomori en Hakodate veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tsugaru Kaikyo Ferries tickets en naar de veerboothavens van Aomori en Hakodate op www.ferryto.nl Tsugaru Kaikyo oceaan weg veerboten

 

Tsugaru Kaikyo veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Boek Tsugaru Kaikyo Ferries tickets
en naar de veerboot havens van Aomori en Hakodate online op voorhand op Ferryto.nl en u zult altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tsugaru Kaikyo Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Tsugaru Kaikyo Ferries veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Tsugaru Kaikyo veerboten

Bestaande uit verscheidene duizend eilanden, Japan is natuurlijk thuis van een uitgebreid netwerk van binnenlandse veerboot routes.

Terwijl Japan's vier grote eilanden, Hokkaido, Honshu, Kyushu en Shikoku, zijn met elkaar verbonden door bruggen en tunnels, de meeste kleinere eilanden kunnen alleen worden bereikt door schip.Maar zelfs tussen de vier grote eilanden, veerboten kunnen worden een interessant, als niet snel met name alternatief voor treinen, bussen en vliegtuigen.

Tsugaru Kaikyo Ferry haven
Meest binnenlandse veerboten vervoer van personen, voertuigen en lading.Terwijl kortere routes worden bediend door kleine schepen, kundig voor voeren een paar auto's en een paar tientallen passagiers, zijn grote voeringen werkzaam op de langere routes.

Grotere veerboten kunnen honderden voertuigen en passagiers en zijn meestal uitgerust met een scala aan voorzieningen zoals openbare baden en restaurants.Sommige komen dicht bij luxe voeringen.

Op de meeste interlokale veerboten hebben passagiers de keuze tussen drie klassen, 2e klasse, 1e klasse en speciale klasse: 
IJzeren Kruis 2e klasse zonder bed 
de goedkoopste optie 
Gemeenschappelijke ruimte met een tapijt of tatami matten om te rusten op.
IJzeren Kruis 2e klasse met bed 
meestal 20% - 40% duurder dan 2e klasse w/o bed 
Slaapzaal met over 4-12 bedden.

Ocean Road hutten
1e klasse 
meestal tweemaal de kosten van de 2e klasse w/o bed 
Kamer met over 2-4 bedden.
Speciale klasse 
meestal 2.5 met drie keer de kosten van de 2e klasse w/o bed 
Kamer met 2 bedden.

Fietsen kunnen ook worden genomen op veerboten.Als een regel van de duim is de kosten voor het instellen van een fiets ongeveer 100 Yen voor elk uur van de reis.Dus, op een reis van 9 uur, voor bijvoorbeeld een fiets kost ongeveer 900 Yen.

Vier veerboten (Maagd, Venus, Blue Dolphin, Esan 2000) zijn momenteel in dienst op de lijn, tot een totaal van acht ronde reizen elke dag.

Hakodate Ferry Terminal modern licht gevuld gebouw en de Terminal van de Ferry van Aomori indrukwekkend terras met panoramisch uitzicht toevoegen zelfs meer kleur aan de cruise ervaring.

De cruise bestemmingen van Hakodate en Aomori hebben een scala aan toeristische attracties met inbegrip van Mt.

Hakodate en het Oirase gebied, en zijn ook bekend om de heerlijke zeevruchten dankzij hun locaties omringd door water.

Tsugaru Kaikyo Route kaart

In tegenstelling tot een interlokale cruise waarmee hotel-achtige diensten, de verbindingslijn tussen twee Aomori en Hakodate biedt een casual cruise ervaring om te voldoen aan de behoeften van passagiers die alleen maar willen hebben een aangename reis met vrienden, genieten van zeilen in een ontspannen sfeer of rust rustig gedurende de 3-hr.40-min rijden en afstand is 113 km (70.2mijl)

Blauw Dolfijn
Oorsprong van de naam: de naam Blue Dolphin komt van de corporate kleur van Tsugaru Kaikyo Ferry gecombineerd met de dolfijn in het bedrijfslogo, als gevolg van de kans om te zien van dolfijnen op de route via de Straat Tsugaru van April tot mei.
Totale lengte: 136.6 m (448.2 ft)
Internationale bruto tonnage: 14, 000t
Passagiers capaciteit: 586 mensen

Oceaan weg veerboten
Snelheid: 20 knoop
Voertuig capaciteit: 65 vrachtwagens of 200 personenauto's 

Hond kamer
De ferry heeft een hond-kamer en een hond dek.Het is Japan's eerste veerboot naar hebben een dek, waardoor de hond eigenaars om te genieten van de frisse zeewind op reizen met hun huisdieren.

Het schip biedt ook een verscheidenheid van aantrekkelijke cabine opties en nieuwe faciliteiten niet meestal te vinden op conventionele veerboten, met inbegrip van een baby en een poeder kamer, rekening houdend met de behoeften van de passagier.

Ocean Road hond kamer

Dit schip is niet zo groot als de Venus, maar het heeft goed uitgeruste hutten en ruime faciliteiten.

Maagd
Oorsprong van de naam: Virgo - de maagdelijke godin van de god Zeus en de godin Themis geboren.

Totale lengte: 134.6 m (441.6 ft).
Internationale bruto tonnage: 13, 400t
Passagiers capaciteit: 580 mensen
Snelheid: 20 knoop
Voertuig capaciteit: 65 vrachtwagens of 200 personenauto's

Oceaan weg veerboten

De tweederangs kamers zijn ruim en zijn perfect geschikt voor mensen op zoek naar een ontspannen reis.Scholen van dolfijnen kunnen worden gezien vanaf het dek van mei tot juli.

Venus
Oorsprong van de naam: de dochter van Zeus en Dione, Venus was een Olympian en de godin van schoonheid (Griekse naam: Aphrodite). De planeet van de gelijknamige is algemeen bekend als de Morgenster of de avondster.

Totale lengte: 136.6 m (448.2 ft)
Internationale bruto tonnage: 14, 400t
Passagiers capaciteit: 590 mensen
Snelheid: 20 knoop
Voertuig capaciteit: 65 vrachtwagens of 200 personenauto's

Oceaan weg veerboten
Vroeger als een veerboot over lange afstanden, dit is de grootste van de vier schepen van de lijn, en heeft uitstekende faciliteiten.Passagiers kunnen kiezen uit deluxe hutten (voor twee personen), eerste klas huisjes (voor vier personen) en tweederangs kamers volgens het doel van hun reis.
Luxe hutten wordt aanbevolen voor koppels op zoek naar een luxe ervaring, eersteklas hutten zijn ideaal voor wie wil genieten van een levendige reis met vrienden of dierbaren, en tweederangs kamers zijn geweldig voor degenen die wensen te reizen in groepen of individueel op lagere tarieven.

Esan 2000
Oorsprong van de naam: het schip begon dienst in 2000 naar aanleiding van de werking van de Esan.Zoals de naam (betekenis "heilige berg") suggereert, is de berg rijk aan de zegeningen van de natuur.

Totale lengte: 110.3 m (361.9 ft)
Internationale bruto tonnage: 4, 700t
Passagiers capaciteit: 78 mensen
Snelheid: 17.5 knoop
Voertuig capaciteit: 30 vrachtwagens of 70 personenauto's

Oceaan weg veerboten
Dit is het nieuwste lid van de veerboot vloot.Het heeft slechts tweederangs kamers en basisvoorzieningen, maar biedt een schone, comfortabele sfeer.Beste beschikbare Tsugaru Kaikyo Ferries ticket prijs garantie

Beste Tsugaru Kaikyo veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tsugaru Kaikyo Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tsugaru Kaikyo Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Tsugaru Kaikyo Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Tsugaru Kaikyo Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen Tsugaru Kaikyo Ferries.

Groep, School & sociale Club Tsugaru Kaikyo Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Tsugaru Kaikyo Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Tsugaru Kaikyo Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Tsugaru Kaikyo Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Tsugaru Kaikyo Ferries Klik hier

 

Tsugaru Kaikyo veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Tsugaru Kaikyo veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Tsugaru Kaikyo Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de veerboot havens van Aomori en Hakodate.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Tsugaru Kaikyo Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tsugaru Kaikyo Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Tsugaru Kaikyo Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Tsugaru Kaikyo Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Tsugaru Kaikyo Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Tsugaru Kaikyo Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de veerboothavens van Aomori en Hakodate.