Minoan Lines veerboten

Minoan Lines veerboten auto- en passagiersveerboot Tickets

Minoan Lines Ferries ticket boekingen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Minoan Lines Ferries zeilen, van en naar de veerboothavens van Griekenland en Italië, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venetië, Piraeus en Heraklio.

Reservatie Minoan Lines Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Minoan Lines Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Minoan Lines Ferries tickets, van en naar de veerboothavens van Griekenland en Italië, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venetië, Piraeus en Heraklio online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen door Minoan Lines Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Minoan Lines Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Minoan Lines Ferries overschrijding informatie en tijdschema's voor alle ferries naar te varen en van de veerboothavens van Griekenland en Italië, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venetië, Piraeus en Heraklio met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw reis met Minoan Lines Ferries veerboot.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Minoan Lines Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Minoan Lines Ferries biedt fantastische tarieven en naar de veerboothavens van Griekenland en Italië, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venetië, Piraeus en Heraklio veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Minoan Lines Ferries tickets en naar de veerboothavens van Griekenland en Italië, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venetië, Piraeus en Heraklio op www.ferryto.nl Minoan Lines           

 

Minoan Lines veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Boek Minoan Lines Ferries tickets
en naar de veerboothavens van Griekenland en Italië, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venetië, Piraeus en Heraklio online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Minoan Lines Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Als u wilt krijgen een Minoan Lines Ferries ticketprijs  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Minoan Lines veerboten

MINOAN LINES routes omvatten dagelijkse routes van en naar de grote commerciële haven van Griekenland, Piraeus naar / van de grootste stad van Kreta, Heraklion.

Het verbindt ook belangrijke bestemmingen in Italië (Ancona en Venice) vanuit de havens van Patras, Igoumenitsa en Korfoe.

Minoan Lines
M inoan lijnen
De Italiaanse havens van Venetië en Ancona verbinding Minoan Lines momenteel met de Griekse havens Patras, Corfu of Igoumenitsa.

Spa & Gym
Reizen op MINOAN LINES' H/S/Fs CRUISE EUROPA & CRUISE OLYMPIA, wordt een "eenvoudige trip" de meest spannende en plezierige ervaring ooit in termen van waarde voor uw geld, luxe, persoonlijke verzorging en grooming.

Verwen uzelf in een schoonheid zorg behandeling of een ontspannen stoom kamer (Turks bad) of sauna, of zelfs een massage uitgevoerd door professionals met gespecialiseerde, natuurlijke schoonheidsproducten... al aan boord!

Minoïsch Spa

Minoan Lines hebben een zeer hoge klant tevredenheidsgraad en in 2006 werden bekroond met de prestigieuze Lloyds lijst passagier lijn van het jaar.

Als opleiding & oefening deel van uw dagelijkse routine zijn... kunt u bezoeken onze moderne volledig uitgeruste gymzaal aan boord en behouden of zelfs revitaliseren uw stijl!

-Passagiers van H/S/Fs CRUISE EUROPA & CRUISE OLYMPIA, reizen in DELUXE of JUNIOR SUITE cabines worden geleverd met een gratis fitnessruimte training en SPA entree-van totale waarde: 15 € per persoon / per reis.

Minoïsch Gym
B Ars - Disco
De uitnodigende en geruststellend sfeer verwelkomt u aan boord van schepen van de Minoan Lines, helpen u om te ontspannen op het eindeloze blauw van de zee en de hemel dromen en geniet van uw koffie, drankjes, dessert, ijs of frisdranken samen met uw favoriete tv-programma of een goede reis-boek in de lounges en Bars.

Als u een gedenkwaardige nacht doorbrengen wilt, wacht onze Disco (*) aan boord u met moderne ritmes om te pronken met je dansen talent!

Restaurants
In onze gezellige en aangename gebieden van a la Carte & Self Service restaurants aan boord van schepen van de MINOAN LINES, kunt u uw keuze door een uitgebreide mediterrane en internationale gerechten die u zal prikkelen!

MINOAN LINES uitzonderlijke chef-koks bieden gerechten van uitstekende kwaliteit en een grote verscheidenheid aan heerlijke smaken en culinaire lekkernijen.Gezonde gerechten worden bereid met authentieke Griekse producten van grote smaak.

Minoïsch Resturant

M inoan lijnen zijn een toonaangevend bedrijf van de Griekse veerboot die gebruikmaken van die een vloot van moderne high speed ferries.Alle schepen zijn van recente bouw en in overeenstemming met het beleid van kwaliteit passagiersschepen van dienst, veiligheid en comfort.

De vloot

CRUISE OLYMPIA
Lengte: 225 mt.
Service snelheid: 27.5 knopen
Auto's: 963
Bruto Tonnage: 54,310
Ro-Ro-capaciteit: 3,050 lineaire mt.
Aantal passagiers: 2.850

CRUISE EUROPA
Lengte: 225 mt.
Service snelheid: 27.5 knopen
Auto's: 963
Bruto Tonnage: 54,310
Ro-Ro-capaciteit: 3,050 lineaire mt.
Aantal passagiers: 2.850

H/S/F KNOSSOS PALACE
Lengte: 214 mt.
Service snelheid: 31.6 knopen
Auto's: 700
Bruto Tonnage: 24,003
Ro-Ro-capaciteit: 1500 lineaire mt.
Aantal passagiers: 2.500

 

H/S/F OLYMPIA PALACE
Lengte: 214 mt.
Service snelheid: 31.6 knopen
Auto's: 821
Bruto Tonnage: 36,825
Ro-Ro-capaciteit: 1,932 lineaire mt.
Aantal passagiers: 1,922

H/S/F EUROPA PALACE
Lengte: 214 mt.
Service snelheid: 31.6 knopen
Auto's: 821
Bruto Tonnage: 36,825
Ro-Ro-capaciteit: 1,932 lineaire mt.
Aantal passagiers: 1,922

H/S/F FESTOS PALACE
Lengte: 214 mt.
Service snelheid: 31.6 knopen
Auto's: 700
Bruto Tonnage: 24,003
Ro-Ro-capaciteit: 1500 lineaire mt.
Aantal passagiers: 2.500

H/S/F IKARUS PALACE
Lengte: 200 mt.
Service snelheid: 27 knopen
Auto's: 819
Bruto Tonnage: 29,968
Ro-Ro-capaciteit: 2,130 lineaire mt.
Aantal passagiers: 1,528

Aan boord elke Minoan Lines Ferry dienst u alle vindt de faciliteiten die u van een topkwaliteit, bekroonde verwachten zou, veerboot bedrijf.Fantastische restaurants serveren top keuken, een scala aan bars en een heleboel geweldige entertainment.

Een beheersende vennootschap in de passagier veerboot sector die is gegroeid snel voor de laatste 36 jaar.Een toonaangevende Grieks bedrijf met een ultramoderne vloot van 6 schepen, havens en mensen koppelen met veiligheid en comfort.

 


Beste beschikbare Minoan Lines Ferries ticket prijs garantie

Beste Minoïsch lijnen veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Minoan Lines Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Minoan Lines Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Minoan Lines Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Met Minoan Lines Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen Minoan Lines Ferries.

Groep, School & sociale Club Minoan Lines Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Minoan Lines Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Minoan Lines Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Minoan Lines Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Voor meer informatie over groep reizen op Minoan Lines veerboten gelieve Klik hier

 

Minoan Lines veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Minoan Lines Ferries bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Minoan Lines Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de veerboot havens van Griekenland en Italië, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venetië, Piraeus en Heraklio.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Minoan Lines Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Minoan Lines Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Minoan Lines Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Minoan Lines Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Minoan Lines Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Minoan Lines Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de veerboothavens van Griekenland en Italië, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venetië, Piraeus en Heraklio.