Iscomar veerboten

Iscomar veerboten auto en passagiers veerboot-Tickets

Iscomar Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Iscomar Ferry's varen naar en vanuit de veerboothavens van Spanje naar Baleares, Denia Ibiza, Valencia naar Palma te Barcelona naar Mahon en van Palma naar Barcelona.

Reservatie Iscomar Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, alle Iscomar Ferries prijzen vergelijken in real time en boek de goedkoopste beschikbare Iscomar Ferries tickets naar en vanuit de veerboothavens van Spanje naar Baleares, Denia Ibiza, Valencia naar Palma te Barcelona naar Mahon en van Palma naar Barcelona online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Iscomar Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Iscomar Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Iscomar Ferries overschrijding informatie en tijdschema's voor alle ferries naar te varen en van de veerboothavens van Spanje naar Baleares, Denia Ibiza, Valencia naar Palma te Barcelona naar Mahon en van Palma naar Barcelona met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten u plot uw reis veerboot Ferries Iscomar zal helpen.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Iscomar Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Iscomar Ferries biedt fantastische tarieven naar en vanuit de veerboothavens van Spanje naar Baleares, Denia Ibiza, Valencia naar Palma te Barcelona naar Mahon en van Palma naar Barcelona veerboot poorten.

Vergelijken, boek en minder betalen voor tickets Iscomar Ferries van en naar de veerboot poorten van Spanje naar Baleares, Denia naar Ibiza, Valencia naar Palma, Barcelona Mahon en naar Palma naar Barcelona op www.ferryto.nl Iscomar veerboten

 

Iscomar veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Iscomar Ferries tickets boeken
en naar de veerboothavens van Spanje naar Baleares, Denia naar Ibiza, Valencia naar Palma, Barcelona Mahon en naar Palma naar Barcelona online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Iscomar Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Iscomar Ferries veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Iscomar veerboten

Iscomar veerboten werd opgericht in Palma de Mallorca en bieden al veerdiensten sinds 1979.

Als onderdeel van de groep Contenemar nationale leider van zeecontainers zijn vervoer en ondersteunende activiteiten in verband met het vervoer van goederen en haar activiteiten gecentreerd op vervoer tussen het Spaanse vasteland en de Balearen.

Iscomar veerboten

In 1998 Iscomar veerboten de Alcudia Mallorca - Ciutadella de Menorca lijn, geopend voor passagiers, voertuigen en vracht.Deze service blijven groeien en vanwege het succes van haar eerste passagiersdienst, in 2002 Iscomar Ferries besloten nog eens twee routes voor passagiers en voertuigen, Barcelona - Palma de Mallorca en Denia - Ibiza - Palma de Mallorca.

Iscomar veerboten  rijdt tussen het Spaanse vasteland en de Balearen.Iscomar Ferry's varen van Spanje naar Baleares, Valencia naar Palma, Barcelona naar Mahon, Denia naar Ibiza en Palma naar Barcelona.

  • Iscomar Pitiusa Nova - Ibiza te Formentera 
  • Iscomar Nura Nova - Alcudia naar Ciudadela 
  • Iscomar Blanca Del Mar - Barcelona en Palma 
  • Iscomar Patricia Del Mar - Valentia en Palma 
  • Iscomar Carmen Del Mar - Denia, Ibiza en Palma 
  • Iscomar Mercedes Del Mar - Palma en Barcelona 
Iscomar veerboten heeft een vloot van 6 moderne schepen met een grote capaciteit voor passagiers en voertuig.
Iscomar Route kaart

De veerboten hebben comfortabele stoelen, snackbars, grote ligplaatsen in ruime hutten, restaurants, boetiek, TV-video lounges.Bovendien, alle Iscomar schepen worden periodiek gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alles goed werkt en om te controleren of de perfecte voorwaarden voor de schepen en hun apparatuur.

Als onderdeel van de GRUPO CONTENEMAR - nationale leider van zeecontainers vervoer en ondersteunende activiteiten in verband met het vervoer van goederen - haar activiteiten zijn gecentreerd op vervoer tussen het Spaanse vasteland en de Balearen.

In 1998 opende Iscomar Ferries de Alcudia (Mallorca) - Ciutadella (Menorca) lijn, voor passagiers, voertuigen en vracht.Deze service blijven groeien en vanwege het succes van haar eerste passagiersdienst, in 2002 Iscomar Ferries besloten nog eens twee routes voor passagiers en voertuigen: Barcelona - Palma de Mallorca en Denia - Ibiza - Palma de Mallorca.

ISCOMAR VEERBOTEN VLOOT

Iscomar Ferries handhaven een vloot van zes schepen van de moderne veerboot met een grote personenauto capaciteit zo goed als voor elk soort voertuig.Met comfortabele stoelen, breed ligplaatsen in ruime cabines, snackbars, restaurants, TV-video salons, boetiek en solarium uw reis Iscomar Ferries is niet alleen veilig en comfortabel maar economisch ook.

De veerboot schepen die worden geëxploiteerd door Iscomar Ferry's en de routes die zij varen zijn:-

Iscomar Pitiusa Nova - Ibiza te Formentera
De kleinste van de zes veerboot vaartuigen die worden geëxploiteerd door Iscomar is de catamaran Pitiusa Nova.Deze ferry heeft zeilen de Ibiza Formentera route een capaciteit van 302 passagiers en 36 auto's.Met een kruissnelheid van 30 knopen vervoert dit moderne schip gelanceerd in 2005 u snel en veilig naar Ibiza om de Formentera eilanden.

Iscomar Nura Nova - Alcudia naar Ciudadela
Gelanceerd in 1998 en onlangs voordoen diensten dit schip de Alcudia Ciutadella veerboot route.
Met een capaciteit van 377 passagiers en 86 voertuigen biedt de Nura Nova een belangrijke gateway tussen de belangrijkste eilanden van de Balearen.De vaarsnelheid van slechts 15 knopen kan passagiers om te genieten van een ontspannen reis en tijd om te genieten van een maaltijd in het restaurant en doen sommige winkelen tussen de eilanden.

Iscomar Blanca Del Mar - Barcelona en Palma
Gelanceerd in 2006 het ultra moderne Blanc Del Mar ro-pax Iscomar veerboot tussen Barcelona en Palma vaart.Catering voor zowel personenvervoer en commerciële vracht de Blanca Del Mar is een van de meest moderne veerboten zeilen van de Mediteranian.

Met restaurants, snackbars, winkels, een spellen arcade, superieure cabine accommodatie en state of the art navigatieapparatuur dit schip is één van de meest populaire keuzen voor passagiers die reizen van Barcelona naar Palma.

De Iscomar Blanca Del heeft Mar een lading van 399 passagiers en maximaal 200 auto's en vrachtwagens en een kruissnelheid van 23 knopen.

Iscomar Patricia Del Mar - Valentia en Palma
Bieden snel comfortabele en voordelige reizen tussen Valentia en Palma is het Iscomar Patrica DelMar veerboot schip.Deze pax-ro-veerboot heeft een capaciteit van 205 passagiers en tot 110 auto's en vrachtwagens.Gelanceerd in 2002 en onlangs gerenoveerd te biedt Patrica Del Mar passagiers een kwaliteitsrestaurant, snackbar, spellen arcade, bar en superieure rang hutten.

Iscomar Carmen Del Mar - Denia, Ibiza en Palma
Het Carmen Del is Mar de beste manier om te beginnen of eindigen van uw vakantie in Spanje en de Balearen.Compleet met een piano bar, restaurant, snack bar, discotheek, vergaderzaal, solarium, winkel, kinder speeltuin en ruime cabines de Carmen Del Mar is een vaste favoriet voor alle reizigers.

Gelanceerd in 2002 en met een capaciteit van 540 passagiers en 130 auto's die de Carmen Del Mar tussen Denia, Ibiza en Palma zeilen.

Iscomar Mercedes Del Mar - Palma en Barcelona
Het vlaggenschip van Iscomar veerboten de Mercedes Del is Mar de grootste van de zes veerboten in de vloot van Iscomar.Gelanceerd in 2003 de Mercedes Del Mar heeft bovendien een grote vracht- en lading gebied capaciteit om 820 passagiers en 400 auto's te vervoeren.Iscomar van Mercedes Del Mar ferry zeilen tussen Palma en Barcelona.

Naast een modern restaurant, snackbar, spellen arcade cruise solarium en winkel die de Mercedes Del Mar heeft schip kwaliteit passagier hutten zodat u aankomt op uw bestemming uitgerust en klaar om te genieten van de dag vooruit.

 


Beste beschikbare Iscomar Ferries ticket prijs garantie

Beste Iscomar veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Iscomar Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Iscomar Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Iscomar Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Iscomar Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting groepsreizen veerboot Ferries Iscomar.

Groep, School & sociale Club Iscomar Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Iscomar Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Iscomar Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Iscomar Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Iscomar Ferries Klik hier

 

Iscomar veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Iscomar Ferry's bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Iscomar Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de veerboothavens van Spanje naar Baleares, Denia Ibiza, Valencia naar Palma te Barcelona naar Mahon en van Palma naar Barcelona.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Iscomar Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Iscomar Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Iscomar Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Iscomar Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Iscomar Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Iscomar Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de veerboothavens van Spanje naar Baleares, Denia naar Ibiza, Valencia naar Palma, Barcelona Mahon en naar Palma naar Barcelona.