Ionische eilanden veerboten

Ionische eilanden Ferries - passagier en auto Ferry Tickets

Ionische eilanden ferry reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Ionische eilanden veerboten zeilen naar en van de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus, Venetië en Zakynthos.

Ionische eilanden ferry tickets boeken is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Ionische eilanden veerboot prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Ionische eilanden veerboten tickets naar en van de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus, Venetië en Zakynthos online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar de Ionische eilanden per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Ionische eilanden veerboten van en naar de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus, Venetië en Zakynthos online tickets en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Ionische eilanden veerboot overschrijding informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus, Venetië en Zakynthos met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Ferries Ionische eilanden.

Als u reist naar de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus, Venetië en Zakynthos dan boek een kruising veerboot naar de Ionische eilanden en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Ionische eilanden veerboten biedt fantastische tarieven en naar de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus, Venetië en Zakynthos veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ionische eilanden Ferries tickets naar en van de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus, Venetië en Zakynthos op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ionische eilanden

 

De Ionische eilanden  cluster is een groep van eilanden gelegen in de Ionische zee, ten westen van het vasteland van Griekenland.Duizenden bezoekers komen naar de Ionische eilanden om te genieten van hun unieke literaire en artistieke cultuur, natuurlijke schoonheid, kosmopolitische levensstijl en warme gastvrijheid.

De Ionische eilanden beschikken over een uitstekende toeristische infrastructuur en een overvloed aan hotelresorts, hotels, appartementen, studio's, kamers voor verhuur, suites, Villa's en traditionele huizen gasten te voorzien.

De Ionische eilanden zijn: Corfu Korfu (Kerkyra), Ithaki, Kefalonia (Cephalonia), Kythira, Lefkada (Lefkas), Paxi en Zakynthos (Zante).

Veerboten en draagvleugelboten dienen de eilanden van verschillende punten van vertrek op het vasteland en van Corfu kunt u een internationale veerboot nemen naar Albanië of Italië (de laatste is een populaire optie voor eiland-hoppen backpackers die hoofd voor Venetië of Brindisi). 

Veerboten zijn ook een geweldige manier om te zien meer van Griekenland tijdens uw Europa cruise excursie rond krijgen.

Klik hier Boek een ferry naar de Ionische eilanden

Kaart van Ionische eilanden veerboot Routes

Ionische eilanden veerboot
Reservering


Boek Ionische eilanden ferry tickets
en naar de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus veerboot Venetië en Zakynthos online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ionische eilanden Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Ionische eilanden veerboot prijs van het ticket en uw ferry-ticket boeken veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

 

Meer over de Ionion eilanden 

De Griekse Ionische eilanden zijn verspreid langs de westkust van vasteland Griekenland, met uitzondering van Kythira die ligt bij de zuidelijke kust van de Peloponnesos op het punt waar de Ionische Zee samenkomt met de Egeïsche zee.

De twee bekendste eilanden zijn Corfu, een van de eerste plaatsen in Griekenland voor het aantrekken van pakket vakantiegangers in de jaren zestig, en Kefalonia die ongewild een leger van fans wereldwijd verworven na de publicatie van Captain Corelli's Mandolin.

Zakynthos is een andere populaire pakket vakantiebestemming, terwijl diegenen die een rustige eiland onaangeroerd door het massatoerisme hoofd voor ongerepte Ithaca, het legendarische Koninkrijk van Odysseus.

Lefkada biedt bruisende toeristische resorts samen met vele prachtige wandelpaden en traditionele bergdorpen.De Ionische Archipel is vrij verschillend van de Egeïsche zee in termen van zowel de cultuur en het uiterlijk.

Ferries naar Ionische eilanden : Het is niet mogelijk naar eiland hop rechtstreeks tussen de noordelijke en zuidelijke eilanden.Corfu en Paxi zijn verbonden door veerboot en draagvleugelboot, maar er zijn geen ferrydiensten van Corfu of Paxi aan Lefkada.

Ionische eilanden landschap

Binnen de zuidelijke Ioniërs, Lefkada, Kefalonia en Ithaki zijn goed verbonden met de veerboot, en er is een tweemaal daagse dienst tussen Kefalonia zuidelijke en noordelijke Zakynthos (een alternatief is om te varen van Argostoli naar Kyllini in de Peloponnesos, en vandaar naar de stad Zakynthos).

Corfu regelmatige veerverbindingen met drie havens in Italië (Brindisi, Bari en Venetië), die worden geëxploiteerd door een handvol veermaatschappijen zeilen tussen Italië en Igoumenitsa/Patra of heeft.Reizigers kunnen ook zeil tussen Ancona en Igoumenitsa en vervolgens overbrengen naar een lokale veerboot.Veerdiensten zijn meest voorkomende in juli en augustus, maar er zijn het hele jaar door diensten ten minste wekelijks tussen Corfu en Brindisi en Bari Venetië.Vanaf Corfu is het ook mogelijk te steken naar Albanië, of om te bezoeken op een dag reis.Corfu is het tweede grootste eiland in de groep van de Ionische eilanden, na Kefalonia en was de eerste die zich openstelt voor toerisme met veel te bieden haar bezoekers.Het trekt bezoeker van over de hele wereld en is een van die zeldzame bestemmingen die is geschikt voor alle leeftijden en smaken.

Corfu is bekend als Kerkyra in Greek en ontleent zijn naam aan een variatie van de nimf Korkira, dochter van de Griekse riviergod Aesopos in de mythologie.De legende zegt dat de god van de zee, Poseidon viel in liefde met de nimf Korkira, haar ontvoerd en vervolgens haar naar het eiland, vandaar de naam Kerkyra bracht.

Corfu is vol van verscheidenheid van haar traditionele vissersdorpen aan haar grote moderne resorts, in combinatie met zijn geweldige fauna, meer dan zeshonderd soorten wilde bloemen en vele exotische vogels zoals pelikanen, bee eters, hoopoes en gouden orioles; Dit eiland heeft iets voor iedereen!

Zante  is de meest zuidelijke van de Ionische eilanden heeft een gevarieerd landschap, het westen wordt gekenmerkt door opvallend berglandschap en is grotendeels onbewoond en het Oosten is vol met vruchtbare vlaktes, schilderachtige baaien en lange zandstranden.

Zante is een prachtig eiland, met vele verscheidenheden van pretty kleurrijke bloemen die lijken te bloeien gedurende het hele jaar.De beroemde dichter Edgar Allen Poe, in 1837 schreef een gedicht getiteld "Sonnet naar Zante" de laatste lijn van staten "Isola d'ora!Fior di Levante!"wat betekent"Eiland van goud, bloem van het Oosten".

Elke bezoeker is zeker worden vervoering door de eilanden charmes en ben het eens met Poe dat er inderdaad een eiland van goud en zeker een ideale vakantiebestemming.Zante heeft veel te bieden elke bezoeker, van prachtige zandstranden, de unieke kans om te zien van bedreigde dieren in het wild in de vorm van de Caretta Caretta schildpadden en monnik zeehonden, imposante kloosters en kerken met mooie fresco's en pictogrammen, evenals de beroemde grotten van blauw en de bekendste zicht op Zante, schipbreuk strand dat is een van de meest gefotografeerde plaatsen in de wereld.

Ithaca  is de op één na kleinste van de bewoonde eilanden van de Ionische.Het is 29 kilometer lang en 6.5 kilometer breed en heeft een kustlijn van 100 km.Het bestaat uit 2 schiereilanden die bijna gelijk in grootte en zij worden vergezeld door de landengte van Aetos (of Eagle bay). Het eiland is lang en smal en is bijna verdeeld in de helft door de ingrijpende baai van Molos.

Ithaca biedt degenen die graag enkele uitstekende kansen lopen, wandelen in het prachtige landschap.Er zijn vele types van wilde bloemen en dieren in het wild te zien.Met pittoreske stadjes zoals Kioni en Friskes is Ithaca een mooi klein eiland om te verkennen.Ithaca is een eiland onbedorven door toerisme, het is rustig en mooi en perfect voor een ontspannen vakantie.Het heeft een zeer duidelijke wateren zo is uitstekend voor snorkelen en er zijn vele verschillende soorten en kleuren van vis om te zien.Het eiland is populair bij beroemdheden en Charles, de Prins van Wales en de late Diana, prinses van Wales, bracht een deel van hun huwelijksreis hier.Na een bezoek hier zult u zien waarom Odysseus bracht 10 jaar worstelen om terug naar huis, naar dit prachtige eiland.

Kefalonia  is de grootste van de zeven Ionische eilanden (700 vierkante km2 over). Het hoogste punt is dat oude Mount Aenos, 1628 m (5341feet) In Griekenland de westkust, Cephalonia heeft slechts 32.000 resident eilandbewoners.Met naar het noorden Lefkas en Zakynthos in het zuiden van het eiland is stevig op een toeristische route en groeit elk jaar meer accommodatie beschikbaar en grote touroperators verplaatsen.Ondanks de jaarlijkse toestroom van bezoekers, voornamelijk Italianen, is het eiland zo groot, dat het is nog steeds mogelijk om weg naar plaatsen waar u waarschijnlijk bent aan een ziel voor dagen.Grote stukken bos camoufleren de ruige kalksteen landschap, met tien pieken topping 5.000 voet.

Kefalonia is een eiland zo aantrekkelijk wandelaars als het is om te zonnebaden.Er zijn voor de wandelaar hectare binnenland bos bedekt bergen te verkennen.Voor zon zwemmers er genoeg op stranden (velen van hen tot de mooiste in de Middellandse Zee zijn.Is een van de beste geheimen van Griekenland en na de stemming 10e in een wereldtop natuurschoon, dus het nodig heeft en verdient exploratie.

Paxos is de kleinste van de Ionische eilanden, liggen slechts 11 km van het zuidelijkste puntje van Corfu.Veel bezoekers terugkeren jaar na jaar naar Paxos te ervaren de intimiteit van deze oase, de echte vriendelijkheid van de lokale bevolking, en het betoverende landschap.

Paxos is bedekt met vele olijfbomen met oude verwrongen en gedraaide olijfbomen, sommige van hen honderden jaren oud, die onderdak wilde bloemen en kleine wijngaarden talrijke soorten.Dit rustige en ongerepte landschap is wat een vakantie op het eiland Paxos onvergetelijk maakt.

Lefcas, of Lefkada als de Grieken noemen het , is een zeer populaire badplaats, waar er voor elk wat wils is.Van jonge bezoeker partij alle nacht, windsurfers hebben enkele uitstekende plekken, er zijn rustige plaatsen voor degenen die gewoon willen ontspannen, en er is een veel te zien.

De mensen op het eiland staan bekend om hun gastvrijheid, en veel van hen kunnen leven van het toerisme in de zomer.Anderen zijn betrokken bij de landbouw, visserij en veeteelt.Naam van het eiland betekent wit, en verwijst naar de witte kliffen in het zuidelijke deel die kenmerkend voor Lefcas zijn.Het is een groene, bergachtige eiland, en het is verbonden met het vasteland door een brug.

Kythira of Tsirigo is de naam van het eiland veroverd door de Venetianen en is een van de Ionische eilanden, maar vanwege zijn geografische ligging het officieel behoort tot Attica.De locatie is tussen de Peloponnesos en Kreta, in de baai van Spartaanse.

Kythira staat bekend als het eiland van Aphrodite, omdat het was volgens de legende van Isiodos waar de mooiste godin van Olympus werd geboren.

Het eiland heeft prachtige landschappen van natuurlijke schoonheid, stranden, en verschillende dorpen, elk met unieke schoonheid.Sfeer van het eiland is dat van romantiek, gemaakt op basis van de traditionele stijl van de meeste gebouwen op het eiland, Byzantijnse kerken en Venetiaans kasteel.Elke zomer verschillende festivals worden gerangschikt met lokale producten vieren de geschiedenis van het eiland, het levend houden van de traditie.

Kythira , is een traditionele eiland dat heeft geen massatoerisme of commercialisering en blijft dus natuurlijke en rustig.Niettemin elk jaar het trekt toeristen die streven naar vreedzame vakantie en geniet van het eiland van Aphrodite.Er zijn vele opties, Ontdek het mooie platteland, kunt u ontspannen op het strand, proef de heerlijke gerechten of genieten van een koel cocktail aan de strandbar.

 


Beste beschikbare Ionische eilanden Ferries ticket prijs garantie

Beste Ionische eilanden veerboot Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Ionische eilanden veerboot ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ionische eilanden naar of van de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus, Venetië en Zakynthos veerboot citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden veerboot alle inclusieve Ionische eilanden ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Aan de Ionische eilanden Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ionische eilanden Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat te verkrijgen live Ionische eilanden veerboot ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek Ionische eilanden Ferries auto en passagiers ferry tickets naar en van de Ionische eilanden van Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piraeus, Venetië en Zakynthos op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Ionische eilanden veerboten naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier