Eurotunnel

Eurotunnel auto en passagier treintickets

Eurotunnel reserveringen, train roosters en passagiersgegevens voor Eurotunnel reizen naar en van Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk.

Reservatie tickets Eurotunnel is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Eurotunnel prijzen in real time snelle citaten verstrekken zodat u de goedkoopste beschikbaar Eurotunnel kaartjes en naar Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk online met onmiddellijke bevestiging kopen kunt geweest.

Dus is of u op zoek bent voor een dagje winkelen in het buitenland reis of een vakantie in Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk die door de Eurotunnel reizen een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Eurotunnel tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Eurotunnel overschrijding van de informatie en tijdschema's voor alle tavellings van en naar Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk-met inbegrip van informatie over de trein poorten en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal help u plot uw Eurotunnel trein reis.

Als zijn reizen naar Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk dan boeken van een trein kruising met Eurotunnel en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Eurotunnel biedt fantastische tarieven aan en uit Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk trein poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Eurotunnel tickets naar en van Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk op www.ferryto.nl Eurotunnel Le Shuttle treinen

 

Eurotunnel
Ticket prijzen & reserveringen


Eurotunnel tickets boeken
en naar Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk online op voorhand op Ferryto.nl en u zult altijd genieten van onze goedkoopste beschikbaar trein ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of reserveringskosten en, in tegenstelling tot anderen, wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Eurotunnel route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Eurotunnel en Reserveer uw treinticket veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time trein aan de linkerkant.

Eurotunnel Shuttle treinen

Over Eurotunnel

Eurotunnel High Speed Channel treinen Folkestone in Engeland verbinden met Calais (Frankrijk) in slechts 35 minuten.Met maximaal 6 vertrek per uur en directe snelweg bespaart u tijd en geld.Boek online of, als u commerciële vervoerder, contact met ons om een account te openen!

De EuroTunnel ervaring

Ontspan in het comfort van uw eigen auto op de snelste kanaal kruising: Folkestone naar Calais in slechts 35 minuten.

Eurotunnel is gemakkelijk te boek, makkelijk te gebruiken.Onze website is een one-stop-shop voor al uw reizen moet met grote waarde voor uw geld prijzen vanaf slechts£49.Om de beste prijzen, boek vroeg en reizen op de rustiger tijden.

Uw eigen voertuig om het continent te nemen, geeft u de flexibiliteit en vrijheid om echt genieten van uw vakantie weg.

Het duurt slechts 35 minuten voor Eurotunnel om u van Folkestone shuttle naar Calais, waardoor het de snelste kanaal kruising.Wat betekent dat u minder tijd kwijt bereikbaarheid en meer tijd genieten van uw eindbestemming.

Geen zorgen te maken over ruwe zee of hoge winden vertragen uw reis, kunt u achterover leunen en ontspannen wetend dat Eurotunnel is de meest betrouwbare manier het kanaal over te steken.

Eurotunnel treinen

Nemen van uw voertuig op EuroTunnel

Wat voor soort voertuig je rijdt, bent u welkom om het gebruik van de Eurotunnel.

Auto 's -Het nemen van uw auto op Eurotunnel niet kon worden eenvoudiger.Denk enkel, niet meer zorgen of argumenten over wat speelgoed kan worden genomen of wat te doen over uw hond-kun je ze allemaal!Afscheid van overtollige bagage kosten voor uw golfclubs of ski-uitrusting - alleen laden omhoog op uw voordeur en uitpakken op uw bestemming.

Alle EuroTunnel behoefte om te weten wanneer u uw boeking, maken is of uw auto is hoger dan 1.85 meter, dus dat EuroTunnel een ruimte op een slede enkeldeks toewijzen voor u.Een derde van elke Eurotunnel shuttle is gewijd aan één dekken die tweemaal zo hoog binnen als de dubbeldeks rijtuigen.Deze worden gebruikt voor coaches, caravans en auto's die zijn te hoog om te gaan op de dubbele dekken.Er is geen verschil in prijs-dus voel je vrij om cycli, dakkoffers – of om het even wat die legaal en veilig kun je op uw dak!

Hebt u een sportwagen of een lage voertuig – geen probleem.U kunt rechtstreeks in- en uitschakelen van Eurotunnel pendeldiensten rijden zonder zorgen te maken over de hellingen of hobbels.

Wij betreuren het dat LPG en dual aangedreven voertuigen niet kunnen worden vervoerd door de tunnel om veiligheidsredenen.

Caravans, campers en aanhangwagens -Enkel zo gemakkelijk en eenvoudig als het nemen van uw auto.Er is geen nood voor kopzorg zowat het verlaten van uw voertuig zonder toezicht, als u de volledige kruising met uw voertuig blijven.

Caravans zijn geladen op enkeldeks rijtuigen.Deze wagens worden gebruikt voor caravans, coaches en een voertuig dat is te hoog om te gaan op dubbele dekken.De toegang tot deze rijtuigen is veel breder dan de dubbeldeks rijtuigen, zodat hebt u voldoende ruimte om te manoeuvreren gemakkelijk uw auto en caravan via.

Eurotunnel accepteer caravans en campers uitvoering vaste LPG-tanks voor binnenlandse diensten (koken, koeling, Verwarming enz), hoewel het toestel moet worden uitgeschakeld voor het instappen en tijdens de overtocht.Een tank tot 47 kg mogen vervoerd worden, maar het moet minder dan 80% vol.Voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van anderen, zal u moeten aantonen dit voordat je op reis.

Motorfietsen -U al genieten van de vrijheid van de weg en de mogelijkheid om te voorkomen dat de meeste vertragingen en verkeer wachtrijen.Dat is de reden waarom de Eurotunnel moet uw natuurlijke keuze bij overschrijding van het kanaal.Het is de snelste directe route tussen de open wegen van het Verenigd Koninkrijk en het Continent.

Met een motorfiets betekent dat u slechts de helft van de prijs van een auto betaalt.Onze tariefstructuur kunt u worden in de controle!U kiest wat is voor u het belangrijkst – kunt u reizen op een minder drukke tijd van dag om geld te besparen?Wilt u om ervoor te zorgen u de flexibiliteit om te veranderen van uw boeking kosteloos als uw plannen later veranderen?Vergeet niet, hoe eerder je boekt, hoe meer u bespaart.

Om veiligheidsredenen, u op de achterkant van de shuttle aan boord zijn en blijven met uw motorfiets tijdens de reis.Er is geen behoefte te vrezen voor de veiligheid van uw bezittingen, of alles tijdens het vervoer vast te binden.Gewoon parkeren van uw motorfiets op zijn tribune, te ontspannen en strek je benen voor de 35 minuten durende reis.

Instappen met een fiets -Maximaal 6 fietsers en hun cycli kunnen worden uitgevoerd op elke afwijking.Als u meer informatie over het regelen van reizen voor een grotere groep nodig hebt neem dan contact met de Eurotunnel UK Ticket Desk.

De Eurotunnel cyclus Service werkt zeven dagen per week uitvoering cycli op speciaal aanhangwagens en fietsers in een ruime comfortabele minibus aangepast.De doorkomst door de Kanaaltunnel duurt 35 minuten platform tot platform.Met de keuze van de bestuurder, en afhankelijk van de hoeveelheid verkeer op de dag, is het mogelijk om te profiteren van de voorzieningen in het Passenger Terminal gebouw in Folkestone of Calais/Coquelles (afhankelijk van de richting van uw reis).

Eenmaal in Frankrijk u zal worden afgezet in de parkeergarage van het Centre d'Affaires, naast het Marques Avenue designer outlet centre.Gelieve te herassembleren in deze parkeergarage aan de service op uw terugkeer.Voor volwassenen en kinderen, de prijs is hetzelfde en de cyclus omvat.Kinderen bij hun ouders op een kind zetel reizen gratis.Tandems betalen door het aantal zitplaatsen, bezet of niet.Cyclus aanhangwagen prijzen zijn afhankelijk van de grootte.

Minder valide passagiers -Als u of een van uw passagiers minder in staat bodied zijn, hebben beperkte mobiliteit of vereisen een rolstoel, dan reizen met Eurotunnel ideaal voor u is.Uit het invoeren van de terminal met het rijden van de trein in Frankrijk kunt u verblijven in het comfort van uw eigen voertuig.Als u ervoor kiest om onze passagiers Terminal gebouw te bezoeken, er zijn voldoende parkeerplaatsen handicap en het hele gebouw is allemaal op één niveau met geen stappen.Eenmaal binnen vindt u gemakkelijke toegang tot onze winkels, voedsel Village, toiletten en lage niveau telefooncellen.

Als u een handicap badge, moet u ervoor zorgen dat het is te zien in uw voertuig.Laat het ons weten als u incheckt als u of een van uw passagiers een rolstoel gebruiken of hulp nodig hebt bij mobiliteit aan boord.Wanneer rijden naar de instapweigering rijstroken volgt de route aangegeven door de overhead uitgeschakeld tekenen en u zal worden aan boord op de voorzijde van de shuttle.Dit is om veiligheidsredenen zodat, in het onwaarschijnlijke geval van een noodsituatie zal onze treinpersoneel weten waar je bent en zal kunnen om u te helpen.

Geregistreerde geleidehonden - Eurotunnel weten het belang van de onafhankelijkheid en de mobiliteit die een geleidehond kan bieden, dit is waarom zij toestaan dat alle geregistreerde Blindengeleidehonden reizen gratis.Bij het maken van uw boeking, gelieve ervoor te zorgen dat u ons vertellen of u een geleidehond, aangezien we nog steeds nodig hebben zult om te boeken van hem of haar in het systeem voor reizen en om ervoor te zorgen dat uw hond voldoet aan de regelgeving uiteengezet onder de Pet Travel Scheme hebt.


Best beschikbare Eurotunnel ticket prijs garantie

Beste Eurotunnel Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Eurotunnel ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Eurotunnel naar of van Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk, aan boord accommodatie en voertuig type alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Eurotunnel ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve te reserveren Eurotunnel tickets Klik hier

 

Korting groepsreizen per trein op de Eurotunnel.

Groep, School & sociale Club Eurotunnel Ticket-reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Eurotunnel -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Eurotunnel groep en coach partij trein passagiersdienst reservering biedt u de laagste beschikbare prijzen en naar Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk.

Onze specialisten Eurotunnel groep reizen zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen groepstarieven is dat uw partij ten minste tien mensen moet en op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Eurotunnel Klik hier

 

Eurotunnel bedrijfsvoertuig, vracht- en lading veerboten

Eurotunnel bedrijfsvoertuigen & vracht 

Trein logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Eurotunnel vracht- en lading reserveringsservice aan en uit Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers kan trein logistiek nu ook kortingstarieven aanbieden aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Eurotunnel routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig trein gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Eurotunnel klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kan verkrijgen live Eurotunnel ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Eurotunnel auto en passagier treintickets en naar Folkestone, Engeland en Calais, Frankrijk op onze laagste beschikbare prijs controleren.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online trein ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese trein exploitanten, met inbegrip met Eurotunnel om meer dan 1.200 trein routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Ferryto.nl voor de goedkoopste trein ticketprijzen als u een korte cross kanaal auto trein naar Calais Frankrijk, een trein naar Ierland of een overtocht naar Amsterdam Nederland neemt.We hebben ook trein biedt meer verre reizen per trein en mini cruise bestemmingen zoals Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.