Dimaiolines

Dimaiolines auto en passagiers veerboot-Tickets

Dimaiolines reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Dimaiolines en naar de haven van Napels aan de westelijke kust van Italië zeilen en varen naar de Sardijnse havens van Cagliari, in het zuiden van Sardina en Palau en Olbia in het noorden.

Reservatie tickets Dimaiolines is nooit zo gemakkelijk geweest, wij alle Dimaiolines prijzen vergelijken in real time bieden snelle citaten zodat u kunt kopen de goedkoopste beschikbare Dimaiolines tickets en naar de haven van Napels op de westelijke kust van Italië en varen naar de Sardijnse havens van Cagliari in het zuiden van Sardina en Palau en Olbia in het noorden online met onmiddellijke bevestiging.

Dus winkelen of u nu op zoek bent voor een dagje veerboot reis in het buitenland of een vakantie pauze reizen per Dimaiolines is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.U Dimaiolines auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Dimaiolines kruising informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en van de haven van Napels op de westelijke kust van Italië en varen naar de Sardijnse havens van Cagliari, in het zuiden van Sardina en Palau en Olbia in het noorden met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Dimaiolines.

Als met de auto reist, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Dimaiolines en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Dimaiolines biedt fantastische tarieven en naar de haven van Napels op de westelijke kust van Italië en varen naar de Sardijnse havens van Cagliari in het zuiden van Sardina en Palau en Olbia in de havens van Noord-veerboten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Dimaiolines tickets en naar de haven van Napels op de westelijke kust van Italië en zeil naar de Sardijnse havens van Cagliari, in het zuiden van Sardina en Palau en Olbia in het noorden bij www.ferryto.nl Dimaiolines veerboten    

 

Dimaiolines veerboten 
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Dimaiolines tickets boeken
en naar de haven van Napels op de westelijke kust van Italië en varen naar de Sardijnse havens van Cagliari in het zuiden van Sardina en Palau en Olbia in het noorden online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Dimaiolines route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Dimaiolines  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Dimaiolines

Dimaiolines  aanbieden per veerboot tussen Italië en het eiland Sardinië.Dimaiolines ging onlangs in een gezamenlijke ventue met Enermar.Dimaiolines biedt een keur aan routes tussen Italië en Sardinië, van Napels naar Palau, Olbia, Cagliari of de Golf van Aranci.

Vloot Di Maio lijnen bestaat uit vier schepen: de Paloma, heeft een maximale capaciteit van 420 passagiers, terwijl de Palau is geschikt voor maximaal 1.030 passagiers en Espresso Durazzo kunnen omhoog in 1200.Het grootste schip van het bedrijf is dat de MV Baia Sardinië aankan 1.600 passagiers.

Dimaiolines Ferry

Enermar is ook bekend als Enermar & Dimaiolines maar het is hetzelfde bedrijf.Hun moderne auto vervoer veerboten zal u vervoer tussen La Maddalena en Palau snel, gemakkelijk en veilig.

Dimaiolines ferry diensten opereren vanuit de haven van Napels op de westelijke kust van Italië en zeil naar de Sardijnse havens van Cagliari, in het zuiden van Sardina en Palau en Olbia in het noorden van het eiland.

Enermar heeft een vloot van vijf veerboten voor het vervoer van u naar uw bestemming snel en comfortabel.

Het tempo, de Agata, de Caronte, de Camogli en de Teseo alle voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en voeren 25 of 90 auto.

Elke Enermar veerboot kunt maximaal 400 passagiers.Omdat de reistijd klein is, zijn de veerboten niet uitgerust met een breed scala aan faciliteiten, maar alle de veerboten hebben een zitplaatsen lounge en bar aan boord van koude drankjes en eenvoudige snacks serveert.

Dimaiolines Route kaart


Best beschikbare Dimaiolines ticket prijs garantie

Beste Dimaiolines Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Dimaiolines ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Dimaiolines auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Dimaiolines ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Dimaiolines tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Dimaiolines.

Groep, School & sociale Club Dimaiolines Ticket-reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Dimaiolines -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Dimaiolines groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialisten Dimaiolines groep reizen zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Dimaiolines Klik hier

 

Dimaiolines Commercial Vehicle, vracht- en lading veerboten

Dimaiolines bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Dimaiolines vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de haven van Napels op de westelijke kust van Italië en varen naar de Sardijnse havens van Cagliari, in het zuiden van Sardina en Palau en Olbia in het noorden.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Dimaiolines routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Dimaiolines klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat te verkrijgen live Dimaiolines ticketprijzen, beschikbaarheid, veerboten Dienstregelingen bekijken en Dimaiolines auto en passagiers veerboot tickets tegen onze laagste ticketprijs beschikbaar boeken.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Dimaiolines tot meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier

 

Kies Dimaiolines veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de haven van Napels aan de westelijke kust van Italië en varen naar de Sardijnse havens van Cagliari, in het zuiden van Sardina en Palau en Olbia in het noorden.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.