DBS Cruise Ferry

DBS Cruise Ferry auto- en passagiersveerboot Tickets

DBS Cruise Ferry ticket-reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor DBS Ferry Cruise zeilen, van en naar de havens van Rusland van Vladivostok en Donghae-Korea en Japan Sakaiminato.

Reservatie DBS Cruise Ferry tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle DBS Cruise Ferry prijzen in real time bieden snelle citaten zodat u de goedkoopste beschikbaar DBS Cruise Ferry tickets naar kopen kunt en vanuit de havens van Rusland van Vladivostok en Donghae-Korea en Japan Sakaiminato online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door DBS Cruise Ferry een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.U DBS Cruise Ferry auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste DBS Cruise Ferry overschrijding informatie en tijdschema's voor alle ferries zeilen naar en vanuit de havens van Rusland van Vladivostok en Donghae-Korea en Japan Sakaiminato met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw reis veerboot DBS Cruise Ferry.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met DBS Cruise Ferry en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

DBS Cruise Ferry biedt fantastische tarieven en naar de havens van Rusland van Vladivostok en Donghae-Korea en Japan Sakaiminato veerboten poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor DBS Cruise Ferry tickets en naar de havens van Rusland van Vladivostok en Donghae-Korea en Japan van de Sakaiminato op www.ferryto.nl DBS Cruise Ferry

 

DBS Cruise Ferry
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Boek DBS Cruise Ferry tickets
en naar de havens van Rusland van Vladivostok en Donghae-Korea en Sakaiminato Japan online op voorhand op Ferryto.nl en u zult altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren u voor uw geselecteerde DBS Cruise Ferry route, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket DBS Cruise Ferry  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over DBS Cruise Ferry

Als u het maken van de Trans-Siberische of naar Vladivostok, dan zijn uw opties voor het verkrijgen van weg en er vrij beperkt.Zonder onderweg naar Peking, Korea en Japan, uw beste optie is om een veerboot nemen de Oost-Dream naar Korea en Japan.

Dit is een ideale start bij u thuis overland reis als je zijn leven of werken in Japan of Korea.

DBS Cruise Ferry

DBS Route kaart

Oost-Dream , een Zuid-Koreaanse veerboot gerund door DBS Cruise Ferry heeft ingevoerd, The Japan Times op de hoogte.De veerboot gaat via een lading-passagier route welke links Sakai in Japanse prefectuur Tottori naar Vladivostok, Rusland en Donghae, Zuid-Korea.

Tottori heeft tot doel dat de service de instroom van toeristen uit Rusland en Zuid-Korea naar de "onsen" hot-voorjaar resorts zal verhogen.Tottori zal ook de service gebruiken om watermeloen en sake te exporteren.

De veerboot kunnen ongeveer 450 passagiers en vracht.

De veerboot "Oost-Dream" werd in 1993 gebouwd en wordt beheerd door DBS Cruise Ferry, Seoul.Het begon de operatie in juni 2009, en maakt een reis tussen Sakaiminato (Japan), Donghae (Korea) en Vladivostok (Rusland) een keer per week.


Tussen Sakaiminato (Japan) en Donghae (Korea) werkt het twee keer per week.

De scheepslengte is 140 meter, en het bereikt een maximale snelheid van 22 knopen op volle snelheid.De veerboot herbergt 500 passagiers, 66 voertuigen en 130 containers.

Het dek is uitgerust met een restaurant, recreatieruimte, spel club, winkel, nachtclub en sauna.

DBS Oost-droom Resturant

DBS cabine

Er zijn zes soorten kamers van 1ste klasse Junior Suite (3 kamers met 2 passagiers, uitgerust met dubbel bed en eigen badkamer). Een 

Economy Class 'C' (4 kamers met 20 passagiers en 1 kamer met 104 passagiers, met futons en openbare badkamer).

DBS standaard cabine


Beste beschikbare DBS Cruise Ferry ticket prijs garantie

Beste DBS Cruise Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare DBS Cruise Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde DBS Cruise Ferry auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve DBS Cruise Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve te reserveren DBS Cruise Ferry tickets Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op DBS Cruise Ferry.

Groep, School & sociale Club DBS Cruise Ferry Ticket reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met DBS Cruise Ferry -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare DBS Cruise Ferry groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist DBS Cruise Ferry groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Voor meer informatie over groep reizen op DBS Cruise Ferry gelieve Klik hier

 

DBS Cruise Ferry bedrijfsvoertuig, vracht- en lading veerboten

DBS Cruise Ferry bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare DBS Cruise Ferry vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de havens van Rusland van Vladivostok en Donghae-Korea en Japan Sakaiminato.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de DBS Cruise Ferry routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam DBS Cruise Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live DBS Cruise Ferry ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek DBS Cruise Ferry auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met DBS Cruise Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies DBS Cruise Ferry veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de havens van Rusland van Vladivostok en Donghae-Korea en Japan Sakaiminato.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.