Compagnie Corsair veerboten

Compagnie Corsair veerboten auto- en passagiersveerboot Tickets

Compagnie Corsair Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Compagnie Corsair Ferries zeilen, van en naar de havens van Saint-Malo, Dinan, Dinard, La Rance, Cap Fréhel, Pointe du St-Cast, Cape Frehel, St.Cast, Fort Lalatte, Pointe du Grouin, Cancale, Iles Chausey, Ile Cézembre, Grouin, Cancale, de Ile Cézembre eilanden en het eiland Jersey.

Reservatie Compagnie Corsair Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, wij vergelijken alle Compagnie Corsair Ferries prijzen in real time bieden snelle citaten zodat u de goedkoopste beschikbare Compagnie Corsair Ferries tickets en naar de havens van Saint-Malo, Dinan, Dinard, La Rance, Cap Fréhel, Pointe du kopen kunt St-Cast, Cape Frehel, St.Cast, Fort Lalatte, Pointe du Grouin, Cancale, Iles ChauseyCézembre Ile, Grouin, Cancale, de Ile Cézembre eilanden en het eiland Jersey online met onmiddellijke bevestiging.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Compagnie Corsair Ferries een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Compagnie Corsair Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Compagnie Corsair Ferries overtocht informatie en het tijdschema voor alle veerboten varen en naar de havens van Saint-Malo, Dinan, Dinard, La Rance, Cap Fréhel, Pointe du St-Cast, Cape Frehel, St.Cast, Fort Lalatte, Pointe du Grouin, Cancale, Iles Chausey, Ile Cézembre, Grouin, Cancale, de Ile Cézembre eilanden en het eiland Jersey met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw Compagnie Corsair Ferries ferry reis.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Compagnie Corsair Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Compagnie Corsair Ferries biedt fantastische tarieven en naar de havens van Saint-Malo, Dinan, Dinard, La Rance, Cap Fréhel, Pointe du St-Cast, Cape Frehel, St.Cast, Fort Lalatte, Pointe du Grouin, Cancale, Iles Chausey, Ile Cézembre, Grouin, Cancale, de Ile Cézembre eilanden en het eiland Jersey veerboten poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Compagnie Corsair Ferries tickets, van en naar de havens van Saint-Malo, Dinan, Dinard, La Rance, Cap Fréhel, Pointe du St-Cast, Cape Frehel, St.Cast, Fort Lalatte, Pointe du Grouin, Cancale, Iles Chausey, Ile Cézembre, Grouin, Cancale, de Ile Cézembre eilanden en het eiland Jersey op www.ferryto.nl Corsair veerboten           

 

Compagnie Corsair veerboten
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Boek Compagnie Corsair Ferries tickets
Geniet van en naar de havens van Saint-Malo, Dinan, Dinard, La Rance, Cap Fréhel, Pointe du St-Cast, Cape Frehel, St.Cast, Fort Lalatte, Pointe du Grouin, Cancale, Iles Chausey, Ile Cézembre, Grouin, Cancale, de Ile Cézembre eilanden en het eiland Jersey online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Compagnie Corsair Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Compagnie Corsair Ferries  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Compagnie Corsair veerboten

Compagnie Corsair biedt plezier cruises en vervoer rond de kust van Bretagne, langs de rivier de Rance, en als een "zee bus" tussen bestemmingen zoals Dinard en St.Malo sinds 1904 en hebben nu toegevoegd een route tussen St.Malo en Jersey.

Ze loopt van het Gare maritieme de la Bourse in St Malo tot de Albert Pier in St.Helier.Het schip is onlangs gebouwd voor 2007 op voor deze nieuwe route en de reistijd is één uur twintig minuten.

Compagnie Corsair veerboten

C ompagnie Corsaire 5 heeft volledig uitgerust snel ambachten, elk geschikt voor het vervoer van ongeveer 150 passagiers op een gemiddelde en uitgerust met comfortabele zitplaatsen, panoramische ramen en zonneterrassen.

Compagnie Corsair aanbiedingen voet passagier veerdiensten naar Jersey en St.Malo en plezier cruises naar diverse bestemmingen aan de Franse kust van Bretagne, waaronder Dinard, Dinan, La Rance, Cap Fréhel, Pointe du St-Cast, St.Cast, Fort Lalatte, Pointe du Grouin, Cancale, Iles Chausey, Ile Cézembre, Grouin, Pêche en mer en St Servan.

De belangrijkste vertrek poorten voor deze cruises zijn St.Malo en Dinard in Frankrijk.

Compagnie Corsair - aan boord voorzieningen
Compagnie Corsair heeft 5 volledig uitgeruste snel ambachten, elk geschikt voor het vervoer van ongeveer 150 passagiers op een gemiddelde en uitgerust met comfortabele zitplaatsen, panoramische ramen en zonneterrassen.

Compagnie Corsair - Check-in
Check-in voor alle Compagnie Corsair vertrek sluit 30 minuten voor vertrek.

Corsair Route kaart

Samen met deze Compagnie Corsair heeft ook een gloednieuwe vaartuig op de St.Malo / Jersey route die een veel groter schip is uitgerust met comfortabele airconditioning voorziene lounges, stabilisatie technologie, observatie dekken en snackbars evenals plicht gratis winkelen aan boord.

Corsair eilanden
Met zijn snelheid profiel, Corsair eilanden is een veelzijdige presterende snelle verbindingen zoals archipel Chausey (in slechts 70 minuten), Cape Freels-Fort Lalatte en kust cruises: de baai van Saint-Malo, baai van Cancale Pointe-du Grouin.

Het kan tot 145 personen aan boord.Het bovendek biedt reizigers een ideale bekijken van de zee zijn motoren macht een propeller aandrijfsysteem waarmee het tot een snelheid van 19.5 knopen.

Corsair Ferry

C orsair Emerald
Corsair Emerald is een ster die alle traditionele voordelen van de vennootschap met uitzondering van Dinan door de rivier "La Rance" en het eiland van Cézembre kunt uitvoeren.Het bovendek biedt passagiers een perfect uitzicht op de zee en is boekbaar tot 196 mensen aan boord.De motoren macht een propeller aandrijfsysteem waarmee snelheden van 13 knopen.Deze functie is volledig remotorisée in 2009.

Weinig Corsair
KLEINE piraat is de link tussen Dinard en Saint Malo beter bekend onder de naam "Zee Bus". Het is geschikt voor maximaal 138 passagiers aan boord.De motoren macht een propeller aandrijfsysteem waarmee snelheden van 14 knopen ideaal voor service naar het eiland van Cézembre.

Belle de Dinard
BELLE DINARD is een ster met klassieke lijnen voor maximaal 196 passagiers aan boord.De motoren macht een propeller aandrijfsysteem waarmee snelheden van 10 knopen.

Multifunctionele vaartuig is in staat, via haar ontwerp, de rivier "La Rance" aan Dinan en maken de baai van St.Malo.

Corsair Ferry

C orsair Dinan
Met traditionele klassieke lijnen.Het is geschikt voor maximaal 250 passagiers aan boord.Het bovendek biedt passagiers een perfect uitzicht op de zee die zijn ontwerp maakt navigatie van de rivier "La Rance" is het schip betrokken bij overleg St.Malo / Dinan en Dinan / St Malo de rivier "La Rance" de motoren power een propeller aandrijfsysteem waarmee snelheden van 11 knopen.

Samen met deze Compagnie Corsair heeft ook een gloednieuwe vaartuig op de St.Malo en Jersey route die is een veel groter schip uitgerust met comfortabele airconditioning voorziene lounges, stabilisatie technologie, observatie dekken en snackbars evenals Duty free shopping aan boord.


Beste beschikbare Compagnie Corsair Ferries ticket prijs garantie

Beste Compagnie Corsair veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Compagnie Corsair Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Compagnie Corsair Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Compagnie Corsair Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Compagnie Corsair Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen Compagnie Corsair Ferries.

Groep, School & sociale Club Compagnie Corsair Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Compagnie Corsair Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Compagnie Corsair Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Compagnie Corsair Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Compagnie Corsair Ferries Klik hier

 

Compagnie Corsair veerboten commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Compagnie Corsair veerboten bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Compagnie Corsair Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de havens van Saint-Malo, Dinan, Dinard, La Rance, Cap Fréhel, Pointe du St-Cast, Cape Frehel, St.Cast, Fort Lalatte, Pointe du Grouin, Cancale, Iles Chausey, Ile Cézembre, Grouin, Cancale, de Ile Cézembre eilanden en het eiland Jersey.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Compagnie Corsair Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Compagnie Corsair Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Compagnie Corsair Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Compagnie Corsair Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Compagnie Corsair Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Compagnie Corsair Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de havens van Saint-Malo, Dinan, Dinard, La Rance, Cap-Fréhel, Pointe du St-Cast, Cape Frehel, St.Cast, Fort Lalatte, Pointe du Grouin, Cancale, Iles Chausey, Ile Cézembre, Grouin, Cancale, de Ile Cézembre eilanden en het eiland Jersey.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.