Vergelijken, boek en betaal minder voor ferry tickets op www.ferryto.nl
Custom Search 
 

Ferryto.nl klantenservice

Customer Care, televerkoop
& Contact met ons op


Kwaliteit klantenservice
is het fundament van ons bedrijf Handvest en ook al onze serviceniveaus klant al veel groter dan die aan klanten aangeboden door veel van onze concurrenten we voortdurend streven naar beter doen.

Onze klanten de lage ferry tickets prijzen wij bieden waarderen en hiervoor die wij dat een compliment relatief kleine staf handhaven met latere operationele kosten besparingen wordt doorgegeven aan onze klanten door middel van verdisconteerd ferry tickets.

Vele vragen die onze klanten kunnen worden behandeld in de meer efficiënt en snel online met behulp van deSelf service wizard hieronder dan via de telefoon.Niet alleen heeft dit veroorloven onze medewerkers meer tijd om te onderhandelen over betere veerboot prijzen en vakantie aanbiedingen voor u, maar het bespaart zowel ons en u, onze klant, tijd en geld.

Goedkope ferry tickets Als u onbedoeld op deze pagina landde en wilt uitvoeren een online ferry ticket prijs selectievakje of maak een veerboot ticket reservaties neem Klik hierKlant zorg selfservice Wizard 

 

Gelieve te helpen ons u helpen sneller en beter door een geschikte keuze uit het drop down menu hieronder te maken.Bent u in staat om selecties te maken verder als u verdergaat tot u de gewenste informatie verkrijgen.

Hoewel we genieten van spreken aan onze klanten vragen wij dat u alstublieft de onderstaande menuopties vóór ons telefoneren met vragen, de antwoorden op die waarschijnlijk al online beschikbaar zijn verkennen.

Als u nog steeds niet kunt vinden een antwoord op uw vraag via deze klant zorg contact wizard gelieve te voelen vrij om te Klik hier om contact met ons opnemen.


 

Ferryto Customer Service belofte

Ferryto.nl klant zorg belofte

Op Ferryto.nl Wij vinden het belangrijk om te blijven trouw aan onze bedrijfsfilosofie om ervoor te zorgen niet alleen de levensduur van relaties, maar ook de voortdurende voldoening van al onze klanten.Wij zijn klanten als goed distributeurs en wij weten wat kwaliteit service is dus, hebben we de volgende belofte om al onze partners en klanten:-

  1. Do the right thing, altijd eerlijk, hartelijk en ga naar lengtes om te voldoen aan een klant.
  2. Te houden onze klanten verbonden en hen informeren over de bestellingen op een snelle manier.
  3. Uitzonderlijke klantenservice door middel van regelmatige interacties met onze klanten bieden en toegankelijk zijn voor telefoongesprekken.
  4. Om te worden op de top van nieuwe technologieën zodat onze productlijn evolueert om te voldoen aan veranderende eisen van onze klanten.
  5. Hebben een deskundig team welk vermag raadplegen, leren en ondersteuning aan onze klanten wanneer dat nodig is.
  6. Bescherm uw informatie ter voorkoming van fraude en andere schadelijke omstandigheden.
  7. Luisteren naar feedback en ervaringen van onze klanten, het is de enige weg naar continue verbetering.

Laten we eerlijk zijn, we zijn in het bedrijfsleven door u, onze klant.Als om welke reden u denkt dat een van de bovenstaande toezeggingen is geknoeid laat het ons weten zodat we kunnen de kwestie persoonlijk en krijg je de reactie die je verdient.

 

 

Acciona Ferries schema 's

 

Anek Lines veerboot Dienstregelingen

 

Balearia Ferries schema 's

 

Bretagne veerboten Timtables

 

Condor Ferries Dienstregelingen

 

DFDS Seaways Ferry tijdschema 's

 

Ierse veerboten Dienstregelingen

 

LD lijnen veerboot schema 's

 

Norfolkline tijdschema

 

P & O Ferries Dienstregelingen

 

Stenaline Ferry-dienstregelingen

 

TTT lijnen veerboten

 

Wightlink veerboten