Condor Ferries

Condor Ferries auto en passagiers veerboot-Tickets

Condor Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Condor Ferries van en naar Weymouth, Poole en Portsmouth aan St Peter Port Guernsey, St Helier in Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië Frankrijk zeilen.

Reservatie Condor Ferries tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Condor Ferries prijzen in real time snelle citaten verstrekken zodat u de goedkoopste beschikbaar Condor Ferries tickets en naar Weymouth, Poole en Portsmouth aan St Peter Port Guernsey, St Helier in Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië Frankrijk online met onmiddellijke bevestiging kopen kan geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Condor Ferries een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Condor Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Condor Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten varen en naar Weymouth, Poole en Portsmouth naar St Peter Port Guernsey, St Helier Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië Frankrijk met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen in onze gedetailleerde route en stad zal kaarten helpen u plot uw reis veerboot Condor Ferries.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Condor Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Condor Ferries biedt fantastische tarieven en naar Weymouth, Poole en Portsmouth aan St Peter Port Guernsey, St Helier in Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië Frankrijk ferries poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Condor Ferries tickets en naar Weymouth, Poole en Portsmouth aan St Peter Port Guernsey, St Helier in Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië Frankrijk op www.ferryto.nl Condor Ferries

 

Condor Ferries
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Condor Ferries tickets boeken
en naar Weymouth, Poole en Portsmouth op St Peters poort in Guernsey, St Helier in Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië Frankrijk online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Condor Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Condor Ferries prijs van het ticket en uw ferry-ticket boeken veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Condor Ferries

Condor Ferries bieden snelle en conventionele veerboot services verbinding maken de Kanaaleilanden van Jersey en Guernsey met Engeland en Frankrijk.

Condor Ferries UK vertrek poorten zijn gunstig gelegen in Weymouth, Poole en Portsmouth, gelegen met een goede toegang via Zuid-Engeland hoofdweg netwerk.

Condor Ferries

Condor Ferries bieden het hele jaar afvaarten uit Weymouth Jersey en Guernsey, die uiteindelijk met St.Malo in Frankrijk verbindt.

Check-In tijden
Condor Ferries gebruik een 24-uurs klok dus neem aub dit in gedachten bij het controleren van tijden.Alle vertrektijden vermeld zijn lokale.Het Verenigd Koninkrijk en de Kanaaleilanden zijn op dezelfde tijdzone (GMT). Frankrijk is 1 uur voorsprong op GMT.

Inchecken - automobilisten
Gelieve te komen niet later dan 1 uur voor vertrektijd die wordt weergegeven op uw bevestiging.

Inchecken - voetgangers
Gelieve te komen niet later dan 40 minuten vóór vertrektijd die wordt weergegeven op uw bevestiging.
Helaas, if you arrive later dan de minimum check-in tijd vóór zeilen we niet garanderen instappen.

Condor routekaart
Er zijn meer vertrek tijdens de zomermaanden.Vertrek vanaf Poole Guernsey en Jersey zijn seizoensgebonden meestal van April tot oktober en naar Poole aan St Malo tussen mei tot September.

Onze vloot
De Condor Ferries vloot bestaat uit vier vaartuigen: The Condor Express, Condor Vitesse en Condor Rapide - hoge snelheid snelle auto veerboten, en de Commodore Clipper - een all-weather conventionele veerboot.

Condor Express en Condor Vitesse Fast-Ferries

Aan boord voorzieningen omvatten: Ruime, van airconditioning voorziene passagier lounges, gegarandeerd seat voor iedereen, Reclining stoel optie, cafetaria serveren heerlijke warme maaltijden en snacks, duty free shop - voor alle essentiële koopjes!

Er is ook een Upper deck bar en winkel, Club klasse Lounge en een TV-ruimte.

Condor Express en Condor Vitesse

Deze twee hoge snelheid, snelle veerboten werken tussen het VK en de Kanaaleilanden aansluiten met veerdiensten naar Frankrijk, met ruimte voor 741 passagiers en 175 auto's.Een geautomatiseerde rit-control systeem biedt de meest vloeiende mogelijk reis samen met vele andere functies en voorzieningen.
Condor Rapide

Condor Rapide

Aan boord voorzieningen omvatten:  Ruime, van airconditioning voorziene passagier salons, gegarandeerd seat voor iedereen, cafetaria serveren heerlijke warme en koude hapjes, duty free shop - voor alle essentiële koopjes!Er is ook een Upper deck bar en winkel, Club klasse Lounge en een TV-ruimte.


De hoge snelheid fast car ferry, Condor Rapide rijdt tussen de Kanaaleilanden van Jersey en Guernsey en Saint-Malo, Frankrijk, met ruimte voor 741 passagiers en 175 auto's.

Commodore Clipper conventionele veerboot
Een speciaal gebouwde conventionele veerboot ontworpen voor een hele jaar door, all-weather service.Dit goed uitgeruste schip rijdt dagelijks tussen Portsmouth en de eilanden en heeft ruimte voor 300 passagiers en meer dan 100 auto's.

Aan boord voorzieningen Omvatten:  Badkamer hutten, Reclining zetels, Brasserie, Lounge Bar, Duty Free Shop, kinderbad, Club Class.

Condor Clipper

C ondor veerboten zijn uiteraard de enige cross channel veerboot operator te bieden echte duty free besparingen aan boord alle hun veerboten, dus vergeet niet te voorraad omhoog op geuren, sterke drank, tabak en sigaretten, wijnen en bieren, cosmetica, suikerwerk en elektronische goederen onder andere dingen.

 


Beste beschikbaar Condor Ferries ticket prijs garantie

Beste Condor Ferries ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbaar Condor Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Condor Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Condor Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Condor Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen Condor Ferries.

Groep, School & sociale Club Condor Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Condor Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Condor Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Condor Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen Condor Ferries Klik hier

 

Condor Ferries commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Condor Ferries bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek biedt een persoonlijke en betaalbare Condor Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar Weymouth, Poole en Portsmouth aan St Peter Port Guernsey, St Helier in Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië Frankrijk.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Condor Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Condor Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Condor Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Condor Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Condor Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Condor Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar Weymouth, Poole en Portsmouth aan St Peter Port Guernsey, St Helier in Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië Frankrijk.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.