Bornholmstrafikken Ferry

Bornholmstrafikken Ferry auto- en passagiersveerboot Tickets

Bornholmstrafikken Ferry ticket-reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Bornholmstrafikken Ferry zeilen, van en naar de havens van Koge van Denemarken, Ystad van Zweden, Sassnitz van Isle van Rügen en Ronne van Bornholm Island.

Reservatie Bornholmstrafikken Ferry tickets is nooit zo eenvoudig, dat wij alle Bornholmstrafikken Ferry prijzen vergelijken in real-time snel citaten verstrekken zodat u de goedkoopste beschikbaar Bornholmstrafikken Ferry tickets en naar de havens van Koge van Denemarken, Ystad van Zweden, Sassnitz van Isle van Rügen en Ronne van Bornholm Island online met onmiddellijke bevestiging kopen kan geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Bornholmstrafikken Ferry een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.U Bornholmstrafikken Ferry auto of passagier veerboten tickets boeken bij ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Bornholmstrafikken veerboot overschrijding informatie en tijdschema's voor alle ferries zeilen en naar de havens van Koge van Denemarken, Zweden Ystad, Sassnitz van Isle van Rügen en Ronne van Bornholm Island met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw reis Bornholmstrafikken Ferry veerboot.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Bornholmstrafikken Ferry en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Bornholmstrafikken Ferry biedt fantastische tarieven en naar de havens van Koge van Denemarken, Ystad van Zweden, Sassnitz van Isle van Rügen en Ronne van Bornholm Island ferries poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Bornholmstrafikken Ferry tickets en naar de havens van Koge van Denemarken, Ystad van Zweden, Sassnitz van Isle van Rügen en Ronne van Bornholm Island op www.ferryto.nl Bornholmstrafikken Ferry

 

Bornholmstrafikken Ferry
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Bornholmstrafikken Ferry tickets boeken
Geniet van en naar de havens van Koge van Denemarken, Ystad van Zweden, Sassnitz van Isle van Rügen en Ronne van Bornholm Island online op voorhand op Ferryto.nl en u zal altijd van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Bornholmstrafikken Ferry route, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Bornholmstrafikken Ferry  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Bornholmstrafikken Ferry

De Deense ferry-maatschappij Bornholmstrafikken belangrijkste operatie biedt ferrydiensten aansluiten van het Deense eiland Bornholm met Denemarken en Zweden.

Het belangrijkste doel van Bornholmstrafikken is om vervoer naar de Gemeenschap Bornholm.

Bornholmstrafikken Ferry

Oorspronkelijk heette het bedrijf bedrijf 'Dampskibsselskabet paa Bornholm af 1866, en het werd bekend als de ' 66'.Het bedrijf werd geleid als een privé-eigendom joint stock company tot 1973.

In 1973 nam de Deense staat de ferry-maatschappij krachtens de bepalingen van wet nr.272, en vanaf dan op Bornholmstrafikken is uitgevoerd als een staatsbedrijf bedrijf.

Ystad-Rønne
Rijden over de Øresund brug en ga op naar Ystad-Rønne.Ferry High-Speed 's carrie auto's en passagiers naar Bornholm in slechts 75 minuten.De kruising op de conventionele veerboten (ropax veerboten) duurt 2½ uur.Tijdens het laagseizoen zijn er 3-6 vertrek per dag en tijdens het hoogseizoen zijn er maximaal 10 dagelijkse vertrekken met Færgen.

Een nieuwe snelle veerboot met een grotere capaciteit werd in dienst genomen op 22 juni 2011.

Køge-Rønne
Bornholm van "levenslijn" naar de rest van Denemarken is de veerdienst Køge-Rønne, waarmee u om te reizen van Køge naar het eiland als je slaapt.Er is een zeilen elke avond van Køge.Reistijd: 5½ uur 's nachts met Færgen.

Bornholm Route kaart
S assnitz-Rønne
Het duurt gewoon 3½ uur varen met de conventionele veerboot naar het Duitse eiland Rügen.Færgen loopt de veerdienst tussen Rønne en Sassnitz.

Christiansø
In de zomer loopt Christiansøfarten de dagelijkse passagiersdienst naar de eiland van Christiansø van Gudhjem en Allinge.In de winter, de service uitgevoerd van Gudhjem alleen.

Copenhagen-Simrishamn-Allinge
Van 13 juni til 26 augustus 2012 zeilen een passagier catamaran van Simrishamn in Zweden te Allinge op Bornholm.

Via deze route van "Bornholm Express" is het mogelijk om direct vanaf het centraal station van Kopenhagen via Simrishamn in Zweden naar Bornholm door bus en catamaran.

De Bornholmstrafikken service is momenteel de poorten van Koge van Denemarken, Ystad van Zweden, Sassnitz van Isle van Rügen en Ronne van Bornholm Island.The Deense veerboot bedrijf die bornholmstrafikken in 1866 door lokale ondernemers van het eiland Bornholm opgericht werd.

Bornholm Ferry

Bornholmstrafikken is voortdurend worden ontwikkeld en aangepast ter verbetering van de dienstverlening aan klanten en de Bornholm Gemeenschap als geheel.Bornholmstrafikken heeft onlangs twee geheel nieuwe schepen, gebouwd op de scheepswerf van Merwede en de Volharding scheepswerf, Nederland.

De schepen arriveerden in Denemarken geschilderd volgens de nieuwe regeling van het ontwerp en de nieuwe kleuren van Bornholmstrafikken.The belangrijkste doel van Bornholmstrafikken is het vervoer van passagiers, post en goederen naar en van het eiland Bornholm verschaffen voor het grootste mogelijke voordeel van de Gemeenschap Bornholm.

 


Beste beschikbare Bornholmstrafikken Ferry ticket prijs garantie

Beste Bornholmstrafikken Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Bornholmstrafikken Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Bornholmstrafikken Ferry auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Bornholmstrafikken Ferry-ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Te boeken Bornholmstrafikken Ferry tickets Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Bornholmstrafikken veerboot.

Groep, School & sociale Club Bornholmstrafikken Ferry Ticket-reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Bornholmstrafikken Ferry -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Bornholmstrafikken Ferry groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Bornholmstrafikken Ferry groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig stellen.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Bornholmstrafikken Ferry Klik hier

 

Bornholmstrafikken Ferry bedrijfsvoertuig, vracht- en lading veerboten

Bornholmstrafikken Ferry bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Bornholmstrafikken Ferry vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de havens van Koge van Denemarken, Ystad van Zweden, Sassnitz van Isle van Rügen en Ronne van Bornholm Island.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Bornholmstrafikken-veerboot routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Bornholmstrafikken Ferry klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Bornholmstrafikken Ferry ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Bornholmstrafikken Ferry auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken met inbegrip van met Bornholmstrafikken Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het UK, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika meer dan 80 grote Europese veerdiensten.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies dat bornholmstrafikken Ferry ferries voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de havens van Koge van Denemarken, Ystad van Zweden, Sassnitz van Isle van Rügen en Ronne van Bornholm Island.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.