Blue Star Ferries

Blue Star Ferries auto- en passagiersveerboot Tickets

Blue Star Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Blue Star Ferries zeilen, van en naar de havens van Piraeus, Rafina en Thessaloniki sluit u aan op Kreta, de eilandengroepen van de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord Oost Egeïsche eilanden.

Reservatie tickets Blue Star Ferries is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Blue Star Ferries prijzen in real time snelle citaten verstrekken zodat u de goedkoopste beschikbare Blue Star Ferries tickets en naar de havens van Piraeus, Rafina kopen kunt en Thessaloniki sluit u aan op Kreta, de eilandengroepen van de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord Oost Egeïsche eilanden online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Blue Star Ferries een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Blue Star Ferries auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Blue Star Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle veerboten zeilen naar en vanuit de havens van Piraeus, Rafina en Thessaloniki sluit u naar Kreta, de eilandengroepen van de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord Oost Egeïsche eilanden, met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw reis met Blue Star Ferries veerboot.

Als u met de auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Blue Star Ferries en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Blue Star Ferries biedt fantastische tarieven naar en vanuit de havens van Piraeus, Rafina en Thessaloniki sluit u naar Kreta, de eilandengroepen van de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord Oost Egeïsche eilanden ferries poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Blue Star Ferries tickets en naar de havens van Piraeus, Rafina en Thessaloniki sluit u aan op Kreta, de eilandengroepen van de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord Oost Egeïsche eilanden op www.ferryto.nl Blue Star Ferries

 

Blue Star Ferries
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Blue Star Ferries reserveren van kaartjes
en naar de havens van Piraeus, Rafina en Thessaloniki sluit u naar Kreta, de eilandengroepen van de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord Oost Egeïsche eilanden online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Blue Star Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Blue Star Ferries  en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Blue Star Ferries

Blue Star Ferries Bedrijf in November 1992 werd gebouwd en heeft, samen met Superfast Ferries bedrijf, lid van de groep van Attica.

Griekenland-Italië routes worden geëxploiteerd door een lid van de groep van ATTICA, het aanbieden van dagelijkse vertrek op Patras-Igoumeninitsa-Ancona en Patras - Igoumenitsa-(Corfu), SUPERFAST FERRIES-Bari routes.

Blue Star Ferries

Het serveert zowel binnenlandse lijnen vanaf Piraeus naar de Dodekanesos en de Cycladen eilanden, evenals de internationale regels, van Griekenland naar Italië via de naar Patras, Igoumenitsa, Corfu en Bari.Veerboten tussen Griekenland en Italië worden geëxploiteerd door Blue star Ferries zus bedrijf Superfast Ferries

Blue Star Ferries heeft een vloot van 10 veerboten en serveert Kos, Rhodos, leros, Kalymnos, Patmos, Astipalea, Simi, Tilos, Nissiros, Lipsi en Kastelorizo.

De blauwe ster voeten 

 • Blue Star Delos
 • Blue Star 1
 • Blue Star 2
 • Blue Star Paros
 • Blue Star Naxos 
 • Blue Star Ithaki
 • Diagoras
 • Blue Horizon

Het loopt zeer regelmatige afvaarten in de Adriatische Zee tussen de Griekse haven van Igoumenitsa en Patras, alsmede de Italiaanse haven van Bari.

Blue Star Route kaart Blauwe ster Routes

De Blue Star vloot biedt superieur comfort op alle hun schepen met airconditioning hutten met toegang tot internet, ala carterestaurants, conferentiefaciliteiten en thee en koffie lounges, gift winkels en boetieks.

Op 1 februari 2010 werd SUPERFAST FERRIES de eerste veerboot exploitant in de wereld om een nieuwe exclusieve cabine categorie met de naam "PURE cabine". Vanaf 1 April 2011 PURE zijn hutten ook beschikbaar op Blue Star Ferries vaartuigen.

PURE hutten zijn behandeld met een geavanceerde proces dat zuivert de lucht en oppervlakken, zorgend voor het ultieme comfortniveau voor degenen gevoelig voor deeltjes in de lucht.Toonaangevende astma en allergie artsen herkennen dit proces als een effectieve oplossing voor wie op zoek naar een veilige haven tijdens het reizen weg van huis.

PURE hutten zijn beschikbaar op Blue Star 1, Blue Star 2 en Superfast XII met een toeslag van 5€ per kamer, per manier.Er is een beperkt aantal LUX (2 bedden) en A4 (4 bedden buiten) PURE hutten en zij niet kunnen worden bezet op basis van per bed.Alle andere typen cabine zijn nog steeds beschikbaar.

Lading

Alle schepen hebben gesloten circuit televisies controle van de garage voor de preventie van schade of ongevallen.

Ook, voor gekoelde vrachtwagens zijn er elektrische aansluitingen van 380 volt met 220 volt transformatoren beschikbaar, zoals het is niet toegestaan om mechanismen te gebruiken autonome koeling in de garage gebied tijdens de reis.

De Cargo departement op het hoofdkantoor van BLUE STAR FERRIES moet worden geïnformeerd in de tijd van het vervoer van speciale lading.

Een lading wordt beschouwd als speciale wanneer: 

 • de hoogte van de vrachtwagen meer dan 4 meter.
 • de breedte van de truck overschrijdt 2.6 meter.
 • het maximumgewicht per wielas van meer dan 12 ton.
 • het totale gewicht van de vrachtwagen en de lading van meer dan 40 ton.

Bouw en agrarische machines alleen als zij de specifiek vereist wielen hebben worden vervoerd.In alle andere gevallen, moeten zij worden geladen op de juiste transport voertuigen.

De prijs zal worden overeengekomen, zodra een fax van de specifieke vereisten van het goederenvervoer per spoor is verstuurd naar Blue Star Ferries Cargo departement.Beste beschikbare Blue Star Ferries ticket prijs garantie

Beste Blue Star Ferries ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Blue Star Ferries auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Blue Star Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Met Blue Star Ferries tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Blue Star Ferries.

Groep, School & sociale Club Blue Star Ferries Reserveringen

Scherp geprijsde groepsreizen met Blue Star Ferries -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Blue Star Ferries groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialist Blue Star Ferries groep reizen team zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Blue Star Ferries Klik hier

 

Blue Star Ferries commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Blue Star Ferries bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Blue Star Ferries vracht- en lading veerboten reserveringsservice van en naar de havens van Piraeus, Rafina en Thessaloniki sluit u aan op Kreta, de eilandengroepen van de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord Oost-Egeïsche eilanden.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Blue Star Ferries routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Blue Star Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Blue Star Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Blue Star Ferries auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met Blue Star Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Blue Star Ferries veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen en naar de havens van Piraeus, Rafina en Thessaloniki sluit u aan op Kreta, de eilandengroepen van de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord Oost-Egeïsche eilanden.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.