Anek Lines

Anek Lines auto- en passagiersveerboot Tickets

Anek Lines ticket boekingen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Anek Lines en naar Griekenland varen naar Italië, Ancona naar Corfu, Kissamos te Antikythira, Piraeus naar Chania en Triëst naar Corfu.

Reservatie tickets Anek Lines is nooit zo eenvoudig, dat wij vergelijken alle Anek Lines prijzen in real time met snelle citaten zodat u kunt de goedkoopste beschikbare Anek Lines tickets te kopen en van Griekenland naar Italië, Ancona naar Corfu, Kissamos te Antikythira, Piraeus naar Chania en Triëst naar Corfu online met onmiddellijke bevestiging geweest.

Dus of u op zoek bent voor een dagje winkelen is veerboot reis in het buitenland of een korte vakantie reizen door Anek Lines een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.U Anek Lines auto of passagier veerboten tickets boeken met ons en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Anek Lines overschrijding informatie en tijdschema's voor alle ferries zeilen naar en van Griekenland naar Italië, Ancona naar Corfu, Kissamos te Antikythira, Piraeus naar Chania en Triëst naar Corfu met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis Anek Lines veerboot.

Als zijn reizen door auto, met uw familie of als een solo voet passagier boek een kruising veerboot met Anek Lines en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Anek Lines biedt fantastische tarieven naar en van Griekenland naar Italië, Ancona naar Corfu, Kissamos te Antikythira, Piraeus naar Chania en Triëst naar Corfu ferries poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Anek Lines tickets naar en van Griekenland naar Italië, Ancona naar Corfu, Kissamos te Antikythira, Piraeus naar Chania en Triëst naar Corfu op www.ferryto.nl Anek Lines       

 

Anek Lines
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Anek Lines tickets boeken
naar en van Griekenland naar Italië, Ancona naar Corfu, Kissamos te Antikythira, Piraeus naar Chania en Triëst naar Corfu online op voorhand op Ferryto.nl en je zal altijd genieten van onze goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Anek Lines route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een prijs van het ticket Anek Lines en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik de real-time veerboten reservatie formulier aan de linkerkant.

Over Anek Lines

Anek veerdienst van grote hedendaagse vloot en het unieke karakter van het bedrijf hebben hen opgezet als een model voor Europa.Anek Lines-Ferry in overeenstemming is met de regels en wetgeving van de Europese Gemeenschap.

Met 10 schepen en 39 jaar ervaring garanderen Anek Ferries Line u een unieke en aangename reis.Boek online en betaal minder voor uw anek Lines ferry tickets.

Anek Lines

Anek Ferries Routes 
Binnenlandse Anek lines (Piraeus-Chania, Piraeus-Heraklio en Piraeus-Rethymno) en Ionische (Patras-Igoumenitsa-Corfu) zijn bereikbaar via schepen met grote capaciteit, snelheid, comfort, luxe en natuurlijk veiligheid.Dit zijn de Anek Lines onderwijsdiploma voor alle internationale en nationale regels.

U vindt ook routes vanaf Patras naar Ancona, direct of met tussenstops in Igoumenitsa met het comfort, luxe schepen "Olympisch kampioen" F/B en F/B "HELLENIC SPIRIT", twee gloednieuwe schepen.

Elke dag, het hele jaar, steek de schepen van ANEK Lines & aangesloten bedrijven (ANEK, DANE, LANE, ANEN) de Egeïsche zee, de Ionische en de Adriatische Zee, bieden een comfortabele en veilige reis.

ANEK LINES neemt u er aan boord van moderne en zeer snelle schepen die op tijd vertrekken.U geniet altijd van de beste service door onze volledig opgeleide medewerkers, die 24 uur per dag tot uw beschikking.

Anek standaard hutten

Traditie, trots en de beroemde Kretenzische gastvrijheid zal imponeren en begeleiden u tijdens uw reis op een van de schepen van Anek veerboot vanaf hun moderne vloot die blijft te krijgen het vertrouwen en respect van alle Anek lijn veerboten passagiers.

Tijdens de reis kunt u ontspannen in de mooie, warme omgeving van onze ruime binnen- of buitenverpakking hutten.Alle zijn functioneel en gastvrij, met twee, drie of vier bedden.

Voor de meest veeleisende gasten, zijn er mooi ingerichte deluxe hutten met een kleine zitkamer, TV, koelkast, wi-fi Internet en Ontbijt * op de à la carte restaurant, beide diensten gratis.

Anek Deluxe cabine

Ongeacht de categorie die u kiest, zullen onze goed opgeleide medewerkers tot uw beschikking om uw reis zeer speciale! 

* Deze service is alleen beschikbaar voor Italië-Griekenland routes.

De 36-jarige traditie van Anek Lines Ferry sailing the seas of Italië en Griekenland, heeft ze gevestigd als de leider op hun gebied.Vanaf het moment van hun eerste vaartuig zeil tot nu toe instellen, hebben Anek Lines Ferry zijn crossing zowel de Egeïsche en de Adriatische zee met onovertroffen comfort en consistentie.

De bestemmingen van de schepen van ANEK Lines, Ancona en Venetië in Italië, en Patras, Corfu en Igoumenitsa in Griekenland zijn belangrijke steden - havens van Europa, dat wil zeggenideale verbindingspunten voor nog meer bestemmingen in Europa.Voor degenen onder u nemen "your house", Camper / Caravan, met u, bieden wij de Camping aan boord van de dienst.

Een eenvoudige dek ticket biedt u W.C., douche en gratis 220 Volt huidige in speciaal ontworpen gebieden tijdens de hele reis

De vloot van Anek Lines veerboot 

F/B El.Venizelos

Eleftherios Venizelos werd de grote leider die bevrijd van het "autonome" Kreta en het met de rest van Griekenland in 1905 geannexeerd.Eleftherios Venizelos werd geboren in 1864.Hij werd de eerste Minister van Griekenland en stierf in 1936.

ANEK Lines-vaartuig dat zijn naam bares is de grootste passagiersschip in het Middellandse-Zeegebied.Gebouwd op de werven van GDYNIA in Polen.Het is volledig geautomatiseerd, uitgerust met één van de veiligste en moderne navigatie systemen met 12 dekken.

Anek Venizelos Ferry

In kunnen vervoeren tot 2.500 passagiers en 1.100 voertuigen.Het heeft vier belangrijkste motoren.Het schip is ook gebruikt voor het is voor altijd populaire cruises in de Middellandse Zee.

F/B Olympisch kampioen

Dit vaartuig is uitgeroepen tot het snelste schip in zijn categorie en is een van de snelste in de Adriatische Zee, als het vult de voyage Griekenland-Italië - Ancona (Igoumentitsa) in slechts 15 uur! 

Om deze reden heeft het zijn gedoopt door de Olympische gouden medaillewinnaar Constantinos Kenteris.

Anek Olympisch kampioen

In 2000 gebouwd op de scheepswerf van FOSEN in Noorwegen, is het een wonder van moderne technologie voor zijn automatisering, alsmede het comfort en snelheid beschouwd als het snelheden van 32 knopen bereiken kan.Het is uitgerust met vier belangrijkste motoren.

F/B Helenic geest

Gewijd aan de Griekse geest vult de nieuwste toevoeging aan de vloot zijn twin "Olympisch kampioen". 

Gebouwd op de scheepswerf van FOSEN in Noorwegen in 2001, is het een wonder van moderne technologie voor zijn automatisering, alsmede het comfort en snelheid beschouwd als het snelheden van 32 knopen bereiken kan.

Anek Helenic geest

Dit vaartuig is uitgeroepen tot het snelste schip in zijn categorie en is een van de snelste in de Adriatische Zee, als het vult de voyage Griekenland-Italië - Ancona (Igoumentitsa) in slechts 15 uur!Het is uitgerust met vier belangrijkste motoren.

F/B Lefka Ori

De F/B LEFKA ORI is gewijd aan de hoogste bergen van Kreta, Lefka Ori, wat letterlijk betekent "Witte bergen".

Gebouwd in 1992 in de scheepswerven van SHIMONOSHEKI in Japan en was volledig gemoderniseerd in 2000.Het is volledig geautomatiseerd met het is verfijnd en veilige navigatiesysteem.

Anek Lefka Ori Ferry

Het kan maximaal 1.500 vervoeren en heeft ruimte voor 1.100 voertuigen.Het is uitgerust met twee belangrijkste motoren.

F/B Sophokles

Sophokles Venizelos was de zoon van de grote Griekse politicus Eleftherios Venizelos.Hij werd geboren in 1894 en stierf in 1964.Herhaaldelijk werd hij verkozen als lid van het Griekse Parlement, diende als de Minister van buitenlandse zaken, Minister van Marine, Vice president van de Griekse regering, en voor een korte tijd Minister-president.

Gebouwd in 1990 op SHIMONOSHEKI scheepswerven in Japan en volledig energiebeheerssystemen in 1999.

Anek Sophokles

Volledig geautomatiseerd, is het uitgerust met een van de meest geavanceerde en veilige navigatie systeem.Het kan maximaal 1500 passagiers en maximaal 1100 voertuigen vervoeren.Het is uitgerust met twee belangrijkste motoren.

F/B Lato

Lato (bekend als Lito in de Ionische dialect) was de moeder van God Apollo (God van de zon) en de godin Artemis (godin van de jacht). Ruïnes van de tempel gewijd aan haar stand nog steeds aan deze dag in Kreta.

LATO werd gebouwd in de scheepswerven van SETODA in Japan en was volledig gemoderniseerd in 1989.Het heeft twee belangrijkste motoren.

Anek Lato Ferry

Het is volledig geautomatiseerd met de meest geavanceerde en veilige navigatiesystemen.In het vriendelijke gebieden die vervoeren is 1.800 passagiers en 850 voertuigen bieden alle comfort onze passagiers zijn gaan verwachten.

F/B Kriti ik & II

In de zomer van 1997, onze internationale vloot werd verhoogd met de toevoeging van de twee schepen KRITI I en KRITI II.Ze werden beide gebouwd met dezelfde specificaties en bieden hetzelfde comfort.

Anek Kriti die ik Ferry

Gebouwd in de MIHARA scheepswerven in Japan en volledig gemoderniseerd met zijn aankoop in 1997.

Ze werden vernoemd naar het eiland Kreta (KRITI in Griekse betekent Crete). Volgens de Griekse mythologie de naam is KRITI afgeleid van de naam van zijn bewoners "KOURITES". Dit waren de eerste bewoners van het eiland Kreta, die op de top van de berg Psiloritis leefde.

Zij waren landbouw volk, zonen van moeder aarde die werden geboren en getogen op de aarde net als de bomen.Het KOURITES nam de bescherming van de God Zeus terwijl hij nog een baby was en verborg in de grot van Dikteo van zijn vader Kronos die wilde om hem te doden.

Anek Kriti II Ferry

"KRITI ik" en "KRITI II" vervoer dagelijks duizenden passagiers een onvergetelijke reis met comfort en luxe bieden.

F/B Elyros 

ANEK verworven in 2007, de super-luxurious "ELYROS", die won de 2008 beste wederopbouw award van de ShipPax Awards.Het is het beste vaartuig van de ANEK vloot.
ANEK geïnvesteerd in de meest moderne, milieuvriendelijke materialen van milieu, die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften (SOLAS) voor binnenlandse en internationale zee reizen.

Anek Elyros Ferry

ELYROS biedt hoge kwaliteitsdiensten aan hedendaagse veeleisende reizigers, met inbegrip van de avant-garde Cinema cabine dienst.

F/B Preveis

Preveli klooster werd waarschijnlijk gesticht in de 16e eeuw.Het speelde een belangrijke rol tijdens de Kretenzer revoluties en vooral tijdens de revolutie van 1866, het de beschutting voor de revolutionairen en de basis van hun activiteiten toen.Het werd vernoemd naar de rivier Preveli die dit unieke gebied met de korte gorge siert, de natuurlijke beschermd bos, de watervallen, de bergen en de schilderachtige kleine baai met de palmbomen.Het klooster was één van de grote rijkdom.In 1831, werd de eerste Griekse School opgericht in het klooster.

Gewijd aan de princessen schip "Prevelis" transporten met comfort en veiligheid 1500 passagiers en 450 voertuigen.Gebouwd op de scheepswerven IMABARI in Japan en was volledig gemoderniseerd in 1995.

Anek Preveis Ferry

Op 8 juni 2011 ANEK Lines en Superfast Ferries maken een joint venture in Piraeus-Heraklion en Patra-Igoumenitsa-Ancona routes met twee RO-PAX schepen in de eerste de ANEK eigendom Olympisch kampioen en de Superfast eigendom Superfast XII en drie in de tweede de ANEK eigendom Hellenic Spirit en de Superfast eigendom Superfast VI en Superfast XI.


Beste beschikbare Anek Lines ticket prijs garantie

Beste Anek Lines ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Anek Lines ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor betaalt voor uw ferry-ticket met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Anek Lines auto of passagier ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u betaalt voor uw ferry-ticket, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Anek Lines ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Anek Lines tickets boeken Klik hier

 

Korting veerboot groepsreizen op Anek Lines.

Groep, School & sociale Club Anek Lines Ticket-reserveringen

Verdisconteerd groepsreizen met Anek Lines -Ferryto.nl bieden een speciale persoonlijke en betaalbare Anek Lines groep en coach partij ferry passagiers reserveringsservice biedt u de laagste beschikbare veerboot tarieven.

Onze specialisten Anek Lines groep reizen zal de beste deal voor u en uw passagiers veilig.De enige vereiste in aanmerking komen voor korting reizen veerboot groepstarieven is dat uw partij moet ten minste tien mensen en reizen op hetzelfde moment.Gelieve voor meer informatie over groepsreizen op Anek Lines Klik hier

 

Anek Lines commerciële voertuig-, vracht- en lading veerboten

Anek Lines bedrijfsvoertuigen & vracht 

Veerboot logistiek bieden een persoonlijke en betaalbare Anek Lines vracht- en lading veerboten reserveringsservice naar en van Griekenland naar Italië, Ancona naar Corfu, Kissamos te Antikythira, Piraeus naar Chania en Triëst naar Corfu.

Naast het aanbieden van preferentiële tarieven voor commerciële exploitanten en carriers is Ferry logistiek nu ook kundig voor offerte scherp geprijsde veerboot vrachttarieven aan particuliere klanten zoals degenen die willen nemen transit bestelauto's op een van de Anek Lines routes onderhouden.Voor meer informatie en een instant online offerte voor uw bedrijfsvoertuig veerboot gelieve crossing Klik hier

 

Klik hier om contact met de Anek Lines klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Anek Lines ticketprijzen, beschikbaarheid, weergave ferries dienstregelingen en boek Anek Lines auto en passagiers ferry tickets op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met Anek Lines met inbegrip van meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier

 

Kies Anek Lines veerboten voor de goedkoopste ferry ticketprijzen naar en van Griekenland naar Italië, Ancona naar Corfu, Kissamos te Antikythira, Piraeus naar Chania en Triëst naar Corfu.We hebben ook ferry aanbiedingen naar meer verre bestemmingen van de veerboot en mini cruise bestemmingen zoals Ierland, Nederland, Italië, Spanje, Denemarken en de Griekse eilanden.