Wales Ferry

Wales passagiers- en auto Ferry Tickets

Wales ferry reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Wales Ferry, van en naar de Welsh havens van Cork, Fishguard en Holyhead varen naar de Ierse veerboothavens van Pembroke, Rosslare, Dun Laoghaire en Dublin.

Met de nieuwste Wales veerboot overschrijding informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van de Welsh havens van Cork, Fishguard en Holyhead naar de Ierse veerboothavens van Pembroke, Rosslare, Dublin en Dun Laoghaire met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stadsplattegronden zal helpen u plot uw reis met Wales Ferry veerboot.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Wales Ferry tickets naar en van de Welsh havens van Cork, Fishguard en Holyhead naar de Ierse veerboothavens van Pembroke, Rosslare, Dublin en Dun Laoghaire op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Wales veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Wales Ferry tickets boeken
en naar de Welsh havens van Cork, Fishguard en Holyhead naar de Ierse veerboothavens van Pembroke veerboot Rosslare, Dublin en Dun Laoghaire online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Wales Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Wales Ferry veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Wales

Groot deel van Wales landschap is spectaculair, en ecologisch belang.Ter bescherming van het milieu van bepaalde delen van Wales zijn aangewezen als "Nationale parken" of als "Gebieden van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid". 

Een gebied met een van deze aanwijzing zal hoge graad van bescherming tegen ongepaste ontwikkeling hebben.Terwijl deze regels bestaan om milieuredenen, in plaats van aan de bevordering van het toerisme, omdat "Nationale parken" en "Gebieden van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid" deze bescherming hebben, kunnen een bezoeker van deze gebieden vertrouwen dat zij een ongerepte landschap ziet.

Deze gebieden bieden een aantal van de meest aantrekkelijke landschap van Wales', en een bezoeker zou er goed aan doen om ten minste een van deze gebieden te bezoeken.Dat wil niet zeggen dat er geen andere aantrekkelijke plaatsen in Wales, maar de "Nationale parken" en "Gebieden van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid" zijn de "parels in de kroon van buiten". 

Status van Nationaal Park biedt het hoogste niveau van bescherming van het milieu en planning in Wales.Nationale parken hebben de neiging om te dekken sommige zeer grote gebieden.Het moet daarom komen als geen verrassing, dat enkele van de belangrijkste landschappen Wales kan worden gevonden binnen de nationale parken.

Kasteel in Wales

Wales heeft drie nationale parken.

 • Brecon Beacons National Park (Mid Wales) - spectaculair berglandschap en kastelen
 • Nationaal Park van Pembrokeshire Coast (South Wales) - schitterend kustlandschap
 • Snowdonia National Park (Noord-Wales) - nationaal park die betrekking hebben op de hoogste bergen van Wales'

Andere belangrijke gebieden die niet beschikken over de status van Nationaal Park, hebben een alternatieve status - "Area of Outstanding Natural Beauty" (AONB). Deze gebieden hebben de neiging om te dekken kleinere gebieden dan "Nationale parken", zij zullen niettemin van belang zijn voor bezoekers.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties in Wales zijn:-

 • Machynlleth -De hoofdstad van groene Wales en de thuisbasis van het schitterende centrum voor alternatieve technologie
 • Cardiff -Kosmopolitische hoofdstad met kleurrijke, excentrieke kasteel, dynamische waterkant en niet te missen St Fagans Nationaal Historisch Museum
 • Gower schiereiland -Prachtige zandstranden, bloem-omzoomd kalkrotsen en easy-going kust wandelingen, in de buurt van Swansea en haar uitstekende National Waterfront Museum
 • Brecon Beacons -Robuuste hillls en wild moors geliefde voor wandelaars en mountainbikers, met grote pubs en restaurants
 • Builth Wells -Het beste van de kuuroorden en de thuisbasis van de Royal Welsh landbouw Show 
Beste tijd voor een bezoek aan Wales

Wales is mooi op elk moment van het jaar, maar de drassige Welsh weer betekent dat de zomer (juni tot en met augustus) de drukste tijd voor bezoekers blijft.Allermeest naar de regen is geconcentreerd in de herfst en de vroege winter, met de ergste van de stortregens in het algemeen tussen oktober en januari.Winterdagen zijn verbazingwekkend korte, en hoewel u een pittoreske deken van sneeuw krijgen kan, veel kleinere attracties, VVV-kantoren en B & Bs sluiten voor de gehele laag seizoen (oktober tot Pasen).

Na januari slackens de regen uit en temperaturen halen en dagen verlengen is het een goed moment om eruit te komen wandelen.Toeschouwer sport, raakte ook hun piek, met zowel de rugby- en kalenders komt tot een einde.

Juli en augustus is hoog seizoen voor Wales, samenvalt met de grote school-vakantie periode over Groot-Brittannië, vandaar attracties, accommodatie en wegen kunnen krijgen verslikte met bezoekers, prijzen zijn vaak opgeblazen en zelfs de vriendelijkste van de lokale bevolking kan krijgen geërgerd met the crush.Echter, dit is prime time voor een lange, slepende nacht in één van de talloze festivals Wales of een gecoördineerde aanval op de hoogste bergen.

Om te verslaan van de menigte, zijn mei en September mooie tijden om te bezoeken, combineren het beste van het weer met de kleuren van het platteland, maar zonder de verstopte wegen en accommodatie rush van midzomer.

Wales

Wales is een plek die een obsessie, wenkende terug wordt zijn bezoekers jaar na jaar met zijn vriendelijke bevolking, lekker eten, opmerkelijke landschappen, zinderende avonturen en bewonderenswaardig groene geloofsbrieven.

Of u een leuk paar, of iets daar tussenin bent, dat er is een geweldig dagje uit in Wales zoeken familie, een gekoeld, kom regen of zonneschijn.

Kies uit een langzaam tempo dag zien kastelen, musea en proeven van onze prachtige lokale produceren, of erg levendig met sommige activiteiten in de buitenlucht of zelfs een muziekfestival of sportieve gebeurtenis.Wij beloven dat u niet zal vervelen in Wales!

Met verschillende directe veerdiensten naar Wales van Ierland visitng is Wales relatief gemakkelijk en goedkoop.Er zijn vier routes: Dublin en Dun Laoghaire naar Holyhead (1½ aan 3¼ uur); Rosslare aan Pembroke Dock (vier uur); Rosslare aan Fishguard (twee tot 3½ uur); en Cork te Swansea (10 uur). 

De volgende veermaatschappijen werken regelmatig geplande auto, passagiers en vracht veerboten tussen Ierland en Wales:

 • Ierse veerboten -Conventionele veerboot en snel-boot diensten van Dublin naar Holyhead, en ferrydiensten van Rosslare aan Pembroke.
 • Stena Line -Conventionele ferrydiensten van Dublin naar Holyhead en snel-boot diensten van Dun Laoghaire naar Holyhead en Rosslare aan Fishguard.
 • Fastnet lijnen -Fast ferries zeilen tussen Swansea en Cork 

Klik hier Boek een ferry ticket naar Wales Kaart van Wales


Beste beschikbare Wales Ferry ticket prijs garantie

Beste Wales Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Wales Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Wales Ferry vanuit of naar de Welsh havens van Holyhead naar de Ierse veerboothavens van Pembroke, Rosslare en Dun Laoghaire, Dublin, Cork en Fishguard citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Wales Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Wales Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Wales Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om te verkrijgen live Wales Ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Wales Ferry auto en passagiers ferry tickets naar en van de Welsh havens van Cork, Fishguard en Holyhead naar de Ierse veerboothavens van Pembroke, Rosslare, Dublin en Dun Laoghaire op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Wales Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier