Orkney-eilanden veerboot

Orkney-eilanden Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Orkney-eilanden Ferry reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Orkney-eilanden veerboot zeilen, van en naar het eiland Orkney veerboot havens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en Pentland Ferries.

Reservatie een Orkney-eilanden Ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Orkney-eilanden Ferry prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Orkney-eilanden Ferry tickets en naar de Orkney-eilanden eiland veerboothavens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en Pentland Ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar de Orkney-eilanden veerboot per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Orkney-eilanden Ferry tickets naar en van de Orkney Island ferry havens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en Pentland Ferries online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Orkney-eilanden Ferry overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van de Orkney-eilanden eiland veerboot havens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en Pentland Ferries met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw reis veerboot Orkney-eilanden veerboot.

Als u reist naar de Orkney-eilanden eiland veerboothavens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en Pentland Ferries dan een kruising veerboot naar de Orkney-eilanden veerboot boeken en op uw bestemming aankomen vernieuwd, ontspannen en gelukkig.

Orkney-eilanden veerboot biedt fantastische tarieven en naar de Orkney-eilanden eiland veerboot havens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en veerboothavens Pentland Ferries.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Orkney-eilanden Ferry tickets en naar de Orkney-eilanden eiland veerboothavens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en Pentland veerboten op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Orkney-eilanden veerboot
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Orkney-eilanden Ferry tickets
en naar de Orkney-eilanden eiland veerboothavens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en Pentland Ferries online op voorhand te genieten van de goedkoopste beschikbaar ferry ticket prijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Orkney-eilanden Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Orkney-eilanden veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over de Orkney-eilanden 

Orkney heeft sloeg ver boven zijn gewicht in inspirerende mensen die invloed hebben gehad op de rest van de wereld.

Avonturiers, verkenners, piraten, schrijvers en kunstenaars behoren tot de Orcadians die hebben gemaakt hun namen over de hele wereld.

Met zijn milde klimaat, de vruchtbare groene land en de prachtige kustlijn is Orkney-eilanden een paradijs voor natuurliefhebbers gedurende het hele jaar.

Elk seizoen heeft zijn eigen charme en schoonheid uit de eindeloze dagen van de zomer met zeevogels vragen op de kliffen naar de korte dagen van de winter wanneer het land is vrij van bezoekers en u kunt genieten van de rust of gezellige omhoog door een brullende vuur voor traditionele Orcadian verhalen sessies.

Unieke dieren wonen hier, met inbegrip van de Orkney woelmuis, terwijl zeldzame planten in de lucht zonder vervuiling gedijen.De natuur is rondom u in Orkney-eilanden.

Gills Bay, Orkney
Belangrijkste centra in Orkney 

Hoewel bestaande uit meer dan zeventig eilanden van Orkney ingezetenen en buisinesses zijn voornamelijk gebaseerd op één van de belangrijkste eilanden.

Orkney Kirkwall
De hoofdstad van Orkney heeft levendige onafhankelijke winkels en een bruisend nachtleven in de vele hotels en bars.Het is ook een vervoersknooppunt voor busroutes over vasteland Orkney-eilanden en de poort voor ferry's naar Aberdeen, Shetland en de Noord eilanden.Kirkwall Luchthaven met links naar Schotland, Shetland en in de zomer, Noorwegen, is minder dan drie mijl van het centrum van de stad.

De belangrijkste winkelstraat is een Mekka voor degenen die voorstander zijn van keten-gratis winkels en het alles wat die u nodig hebt van boutique mode voorraden, ontwerper merken en lokaal ontworpen kleding tot sieraden, outdoor kleding, brood en gebak, linnen, muziekinstrumenten, huishoudelijke artikelen en schoenen op cd's en DVD's.Kruidenieren en supermarkten met persoonlijke service van een type dat grotendeels elders in Groot-Brittannië, voorraad streekproducten en internationale favorieten verdwenen is in particulier bezit.Artisanale bakkers, slagers, chemici, banken en diverse cafe's toevoegen aan de mix.De pittoreske lange hoofdstraat bekleed met tegels slangen naar beneden van de haven, de naam wijzigen van Bridge Street naar Albert Street to Broad Street, als het gaat.

Op haar hart, op de Kirk groen staat de prachtige St Magnus kathedraal terwijl u nabijgelegen bent het Earl's en Bishop's paleizen en de Orkney Museum in Tankerness House met zijn prachtige tuinen.' Uitoefening van naar beneden smal op Victoria Street, er zijn meer winkels en cafés.

Aan de rand van de oude burgh zijn er drie supermarkten en het Pickaquoy Centre met haar fitness en gezondheid suites, outdoor sporten standplaatsen, een café, de New Phoenix Cinema en vergaderzalen.Raad van de Orkney-eilanden is gevestigd in Kirkwall op School plaats.Er is ook een veiling mart en industrial estate op Hatston.Er zijn verschillende locaties in de stad voor prestaties met inbegrip van een theater, Gemeenschap en kerk hallen, zalen van hotel en het Pickaquoy Centre.

Kirkwall dateert terug naar Noordse tijden, in de 11e eeuw, toen het werd genoemd Kirkjuvagr (kerk van de baai). Op dat moment de zee klotste aan de stappen van de kathedraal, maar nu veel land heeft zijn teruggevorderd.In 1486 Kirkwall werd Royal Burgh status verleend door koning Jacobus III van Schotland.

Orkney Stromness
Schilderachtige sluit en oude straatjes ineengedoken tussen stenen gebouwen van historisch belang is de verrukking dat Stromness is.De tweede grootste stad van Orkney is een architectonisch juweeltje dat inspireert kunstenaars en schrijvers en is een favoriet met bezoekers.Wie in Orkney op de veerboot vanuit Scrabster in de buurt van Thurso komt worden behandeld aan de beste weergave van de stenen stad met haar pieren, nousts, winkels en terrassen van huizen, bewaakt door de heuvel van Brinkie Brae.Net als Kirkwall heeft Stromness een 'straat' die slingert zich door de stad, wijzigen de naam langs de route.Het loopt uit het noorden door Ferry Road, Victoria Street, Graham plaats, Dundas Street, Alfred Street, Southend en Ness weg.Kijk uit voor de Khyberpas, Hellihole en sluit vervolgens de Rae, vernoemd naar de poolreiziger Dr John Rae, gaan de heuvel.

Het kan een toevluchtsoord voor de kunstzinnige menigte en festivalgangers maar Stromness is ook een werkende stad met nuttige en interessante winkels en alle voorzieningen die nodig is om te wonen, werken en spelen.Het is een drukke duikbestemming met verschillende aanbieders van duik charters.En steeds Stromness is in de voorhoede van de Orkney baanbrekende hernieuwbare energie-industrie met bedrijven en universitaire studenten gebaseerd in de stad.Andere sectoren omvatten schelpdieren verwerking en een bakkerij en fudge fabriek.

Volgens George Mackay Brown, de late Stromness gebaseerde dichter en schrijver, was het eerste huis in de stad een herberg aan de oever van de Cairston die een Handvest in 1580 werd toegekend.De veilige haven van Hamnavoe groeide als een poort en koopman stad tijdens de Europese oorlogen in de 17de tot 19de eeuw die het Engelse kanaal gevaarlijk maakte.Schepen, met inbegrip van Captain Cook's ontdekking en resolutie genoemd in 1780 en Sir John Franklin in vóór zijn fatale reis naar de Noordpool.Hudson's Bay Company schepen vond op mannen, bepalingen en water op Login's goed in de stad in de 18e en 19e eeuw en arctische walvisvaarders uit oostkust havens hebben ook op mannen voor de visserij van de walvis in Groenland en IJsland.Beroemde inwoners van Stromness opgenomen de schilder Sir Stanley Cursiter, Isabel Gunn die zich bij de HBC vermomd als een man en Eliza Fraser die schipbreuk leed in Australië.Sir Walter Scott verscheidene van zijn kleurrijke fictieve personages gebaseerd op Stromnessians.

Orkney West vasteland
Het westelijke vasteland van Orkney is waar het hart van Neolithic Orkney UNESCO World Heritage Site die tot de belangrijkste gebieden in Groot-Brittannië voor archeologische overblijfselen behoort.Hier zijn de beroemde staande stenen Ring van Brodgar en schitterende en Maeshowe begrafeniskamer.De westkust van de kliffen van Black Craig in de buurt van Stromness tot het getijde historische eiland van de Brough Birsay is storm-geselde en prachtige met zee stapels, grotten, torenhoge kliffen, de neolithische dorp van Skara Brae en een prachtig zandstrand van Skaill Bay.Een tien-mijl kust wandeling brengt in alle sites.Zonsondergangen vanuit hier zijn legendarisch.Binnenland er zijn bruine forel vissen lochs, vogel reserves van Heide en marsh van internationaal belang, Orkney watermolen alleen werkt op Baronie Mills, Birsay en verschillende dorpsgemeenschappen van met winkels en tearooms.Veel ambachtslieden hebben hun studio's in het gebied.

Orkney tearooms zijn populaire en hoge kwaliteit, veel serveert lunches, huis bakt en high thee.In de buurt van het dorp van Minden met de Viking is kerk en boerderij de ferry pier bij Haus Patricia voor auto ferry's naar Lyness in Hoy.Andere dorpen met winkels en gemeenschapscentra zijn Harray, Dounby, Finstown en de meer verspreide gemeenschappen van Evie Rendall en Twatt.De parochie van Sandwick is ook verspreid met landbouwbedrijven en land herbergt.De twee boerderij musea voor Kirbuster en Corrigall zijn ook in het westen.Birsay heeft een winkel, tearoom, hotel in de buurt en de ruïnes van het Earl's Palace, zodra het land stapel van Robert Stewart, graaf van Orkney, een half-broer van Mary, Queen of Scots.Zijn zoon Patrick, lokaal bekend als zwart Pat, toegevoegd aan het gebouw.Hij werd geëxecuteerd in 1615 voor verraad.

De Brough Birsay zijn voet via een dam bereikbaar voor twee uur aan weerszijden van de EB - tij tijden zijn geplaatst op de site en bezoekersinformatie centra.Het heeft sporen van Pictische gebouwen, de restanten van een Viking klooster en een vuurtoren.

Orkney-Oosten vasteland
Dit gebied is ten oosten en zuidoosten van Kirkwall vee land met haar laaggelegen vruchtbare landbouwgrond.Het kan niet een world heritage site maar er zijn tal van historische bezienswaardigheden en aantrekkelijke dorpjes te verkennen.

De parochie van St Andrews heeft een goed gebruikt Gemeenschap hall en een levendige school.In de buurt van de hal is mijne Howe een particulier eigendom oude gezonken kamer onder een grafheuvel.U kunt afdalen in de mysterieuze ondergrondse ruimte onderaan een steile stenen trap.Archeologen hebben gespeculeerd over het doel van de kamer die is omgeven door een gracht.

Het gebied van Tankerness heeft goede stranden voor het zien van zeehonden en vogels zoals Arctische sterns, en de Loch van Tankerness waar Scholeksters, kieviten en meer kweken.De ontdekking van een verkoolde hazelnoot shell in 2007 in een grafheuvel bronstijd in Tankerness was spannend bewijs van Mesolithische activiteit in Orkney en tot 6820-6660 v.Chr werd gedateerd.

Is Dingieshowe, een zandstrand landengte waar een heuvel de site van een Viking Parlement is, bekend als een ting op de weg naar het schiereiland van Deerness.Deerness heeft een winkel en verspreid woningen.Rij op de parkeerplaats bij de Gloup en u kunt zien dit blaasgat en lopen naar de Brough van Deerness als u kunt de smalle klif track op de site van een vroege klooster en kapel ruïnes dappere.Het spectaculaire klif pad voort en u bereiken Mull hoofd, een schilderachtige landtong vol met zeevogels in de zomer met zijn eerste Wereldoorlog ballistiek bereik.Verder is opnieuw op de Cristal Memorial toren gebouwd aan de nagedachtenis van 200 religieuze gevangenen die werden vervoerd naar de Amerikaanse koloniën en verloren hun leven toen ze werden schipbreuk in 1679.Meer tracks kunnen worden gevolgd voor een circulaire route terug naar de parkeerplaats.

Op de weg is terug naar Kirkwall de haven dorp van St. Mary's in Holm die een welvarende visserij centrum voor de industrie van haring was.Het is nu afgesneden van de Noordzee door de Churchill barrières.

Orkney South Ronaldsay
De grootste nederzetting buiten Kirkwall in het Oosten is de aantrekkelijke haven dorp van St Margaret's Hope op South Ronaldsay, het derde grootste nederzetting van Orkney.Hier loopt een catamaran veerboot naar Gill baai in de buurt van John o' Groats.Er is een kunstgalerie en ambachtelijke winkel, hotels, een bekroond restaurant, een golfbaan en het William Hourston Smiddy Museum.Films en live drama zijn regelmatig zetten in de hal van Cromarty.In augustus wordt de jongens Match ploegen en Festival van het paard gehouden.Er zijn zachte zandige baaien in de buurt Sands o ' Wright en Eindhoven.Aan Hoxa hoofd u kunt kijken over Scapa Flow naar het eiland Flotta en bruinvissen passerende zou kunnen zien.

Ten zuiden van 'The Hope' is zo ver als je kunt gaan Burwick Pier waar u een voet-veerboot om John o' Groats in de zomer nemen kunt.Hier is ook het graf van de Eagles, een neolithische chambered graf die werd gevonden op een boerderij.Het familiebedrijf visitor centre biedt een gastvrije praten wanneer u artefacten behandelen kunt alvorens uw manier op een prachtige coastal path naar het graf, waar eagle klauwen werden gevonden onder de begrafenis.Er is ook een Bronstijd verbrande heuvel.

South Ronaldsay is een van de gekoppelde Zuid-eilanden, die met elkaar zijn verbonden door de door de mens veroorzaakte straatwegen, de Churchill belemmeringen, gebouwd door Italiaanse gevangenen-van-oorlog during World War Two.De gekoppelde eilanden zijn glimp Holm, Unken en Lamb Holm - huis van de beroemde Italiaanse kapel, een werk van kunst gemaakt binnen twee Nissen hutten.

Orkney Burray
Unken is een klein eiland verbonden met het vasteland oosten van de Orkney-eilanden en South Ronaldsay door de Churchill barrières.Slechts eenmaal toegankelijk door boot en een landbouw en visserij, het is nu gekoppeld door de straatwegen.Het heeft een bevolking van ongeveer 350, een basisschool, winkel, hotel en haven waar watersport aangeboden worden.Burray heeft prachtige zandstranden, geweldig uitzicht over Scapa Flow en otters en zeehonden kunnen soms worden gezien rond de vierde barrière.

Het Burray Fossil en Heritage Centre gevestigd in oude boerderijgebouwen is een fascinerende plek om te bezoeken.Fossielen van Orkney en over de hele wereld worden weergegeven, zo'n 360 miljoen jaar oud.De winkel voorraden een groot aantal boeken over het onderwerp, edelstenen, sieraden en speelgoed.De collectie werd gestart door Ernest Firth die fossielen in zijn steengroeve gevonden.Boven is het centrum van de erfenis die een belangrijke Archief voor lokale documenten, Burray volkstelling records van 1821 tot 1901 en foto's is.Er zijn vertoningen van objecten die worden gebruikt door Orcadians en meubilair met inbegrip van een doos bed.Er is een reconstructie van een Edwardian kamer, waaruit blijkt hoe een typische Orkney huis kan hebben keek in de vroege jaren 1900, met de familie vestigde zich rond het vuur turf.

De Gemeenschap café biedt prachtige homebakes.Het centrum is geopend in de zomermaanden.

Cultuur is een manier van leven in Orkney en brengt duizenden bezoekers per jaar om te genieten van festivals, musea en kunstgalerijen.

Er is een vol programma van evenementen voor vele maanden van het jaar met internationaal befaamde muziek, kunst, lezingen en prestaties.Gebeurtenissen zoals de Ba' spel op Kerstdag en New Year's Day en het Festival van het paard in augustus zijn vrij uniek bril.

Award-winnende galerijen en musea zijn ook magneten naar onze kusten voor culturele alleseters.

Orkney-eilanden

De Orkney-eilanden archipel van ongeveer 70 eilanden is verspreid over een ongerepte zee met 20 bewoonde eilanden, elk met zijn eigen aparte karakter.

Exploratie per veerboot of vliegtuig is een reis van avontuur door geschiedenis, natuurlijke schoonheid en cultuur terwijl eiland folk staan bekend om hun warme welkom aan bezoekers en nieuwe kolonisten.

De Noord eilanden hebben hechte gemeenschappen en unieke manier van het leven van de beroemde North Ronaldsay schapen te streven naar zelfvoorziening op energiegebied in Westray landbouw.

Terwijl in de Zuid-eilanden, is Flotta bekend om zijn olie en Hoy voor de oorlogstijd geschiedenis, of en de oude Man rock stack.

Geplande veerdiensten Exploitatiedoor Pentland en Northlink veerboten varen tussen het vasteland en de Orkney-eilanden.

Northlink Ferry's varen tussen Lerwick Shetland, Hatston Pier, Kirkwall en Aberdeen.Een kortere optie is de Northlink Scrabster naar Stromness (90 minuten) route.Een snellere optie opnieuw is de Pentland Ferries catamaran van Gill Bay, in de buurt van John o' Groats St Margarets hoop in South Ronaldsay (1 uur).

Een derde ferry exploitant, John o ' Gries, aanbiedingen een inter eiland en bezienswaardigheden veerdienst.

Klik hier boek Orkney Island ferry tickets  Kaart van Orkney-eilanden

 


Beste beschikbare Orkney-eilanden Ferry ticket prijs garantie

Beste Orkney-eilanden veerboot Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Orkney-eilanden Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Orkney-eilanden veerboot naar of van de Orkney-eilanden eiland veerboothavens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en Pentland Ferries citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Orkney-eilanden Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve te boek Orkney-eilanden, Ferry tickets Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Orkney-eilanden veerboot klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u zijn in staat om live Orkney-eilanden Ferry ticketprijzen te verkrijgen, Controleer beschikbaarheid en boek Orkney-eilanden veerboot auto en passagiers veerboot tickets en naar de Orkney-eilanden eiland ferry havens van Kirkwall, St Margarets hoop en Stromness met Northlink en Pentland veerboten aan onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met de Orkney-eilanden veerboot naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier