Noord-Ierland veerboten

Noord-Ierland veerboten passagiers- en autoferry Tickets

Noord-Ierland Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Noord-Ierland Ferry's varen en naar Belfast en Larne naar Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) en Troon zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf.

Een Noord-Ierland Ferries tickets boeken is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Noord-Ierland Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Noord-Ierland Ferries tickets en naar Belfast en Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) en Troon zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar Noord-Ierland Ferries per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Noord-Ierland Ferries tickets en naar Belfast en Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) en Troon zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Noord-Ierland Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle afvaarten naar en uit Belfast en Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) en Troon zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Ferries van Noord-Ierland.

Als zijn reizen naar Belfast en Larne aan Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) en Troon zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf vervolgens boeken een kruising veerboot naar Noord-Ierland Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Noord-Ierland Ferries biedt fantastische tarieven en naar Belfast en Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) te zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf veerboothavens Troon.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Noord-Ierland Ferries tickets naar en uit Belfast en Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) en Troon zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Noord-Ierland Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek een Noord-Ierse veerboten ticket
en naar Belfast en Larne aan Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) en Troon zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbaar ferry ticket prijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde route van Noord-Ierland Ferries citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Noord-Ierland veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Noord-Ierland

Veerboten  de Ierse zee steken uit Groot-Brittannië naar Larne of Belfast in Noord-Ierland.Alle onderstaande exploitanten bieden speciale promoties gedurende het hele jaar, en sommige bieden ook via ticket met de trein- en busstations diensten aan elk uiteinde.

Stena Line  bieden twee soorten diensten van de haven van Belfast tot Stranraer in Schotland, met maximaal zes afvaarten per dag.De HSS Stena Voyager is een snelle catamaran (het gebruikt als de snelste veerboot tussen Noord-Ierland en Groot-Brittannië, maar is nu snelheid beperkingen) en de Stena-Caledonië is een meer traditionele en langzamer veerboot.

Stena bieden ook 'spoor- en zeil' tickets met Scotrail treinverbindingen naar bestemmingen in Schotland van Stranraer.Het treinstation bevindt zich direct aan de ferry terminal in Stranraer.U zou moeten opmerken, echter, dat (om onduidelijke redenen) Stena alleen bieden 2 HSS afvaarten per dag, en hebben hun zeilen tijden met ScotRail, niet gecoördineerd zodat ongeacht zeilen u krijgt u waarschijnlijk geconfronteerd met een lange wachttijd bij Stranraer voor een trein vanaf.

Belfast City Centre

Stena Line bieden ook maximaal drie afvaarten per dag uit Larne (toegankelijk van Belfast per trein of bus) naar Fleetwood, in de buurt van Liverpool.

DFDS Norfolk Line overdag en nightime kruisingen bieden aan Birkenhead, in de buurt van Liverpool.Hutten en maaltijden zijn beschikbaar.

P & O Ferry zeilen veerboten in Larne, van de Troon en Cairnryan in Schotland.P & O hebben de snelste kruisingen tot vasteland UK van Cairnryan naar Larne in slechts 1 uur op de P & O Express en 1 hr 45mins op de traditionele veerboot.De Larne - Troon route duurt 2 uur.

Isle of Man Steam Packet Ferry-maatschappij  zeil geregelde diensten tussen de haven van Douglas en zowel Belfast en Larne.

Steden & steden in Noord Irleand 

Noord-Ierland is thuis van tal van steden en steden.Hieronder is een lijst van negen van de meest opvallende.Andere stedelijke gebieden staan op hun specifieke county artikel.

  • Belfast ("monding van de rivier") — de hoofdstad en grootste stad van Noord-Ierland.Het is ook de tweede grootste stad op het eiland Ierland (na Dublin, de hoofdstad van de Republiek Ierland), en de vijftiende grootste in het Verenigd Koninkrijk.Verbrijzeld door meer dan drie decennia van paramilitaire conflict, Belfast een renaissance in de afgelopen jaren heeft ondergaan en is nu een levendige, moderne stad.Het is verkozen tot de vierde beste stad in het Verenigd Koninkrijk voor een stedentrip in de Guardian/Observer travel awards.
  • Armagh — kerkelijke hoofdstad van Ierland; die bevat het hoofdkwartier van zowel de (Anglicaanse) kerk van Ierland en de rooms-katholieke kerk in Ierland.
  • Bangor — een mooie badplaats in North Down, thuisbasis van de grootste jachthaven van het eiland en goed winkelen.
  • Coleraine — gelegen aan de rivier Bann in County Derry, 5 km van de zee en met een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot Ierlands vroegst bekende kolonisten, Coleraine is vandaag een belangrijke toegangspoort tot de populaire wijk Causeway kust.Coleraine is een uitstekende winkelen plaats en heeft ook een grote prestaties Theater gevestigd op de Universiteit van Ulster in de stad.
  • Derry, of Londonderry ("the Maiden City") — de tweede stad van Noord-Ierland en de vierde stad van Ierland is de moeite waard een bezoek voor haar beroemde stenen stadswallen (die dateren uit de 16e eeuw en zijn de enige complete stadsmuren in Ierland). 
  • Enniskillen — pittoreske hoofdstad van County Fermanagh, perfect voor het verkennen van de meren rond Lough Erne.
  • Lisburn en Newry — werd een stad als onderdeel van de Queen's Jubilee vieringen in 2002.
  • Omagh — het Ulster-American Folk Park is hier gelegen.Dit is een openlucht museum die het verhaal van emigratie van Ulster naar Amerika in de 18e en 19e eeuw vertelt.

De meeste mensen bezoeken hebben gehoord van de verschillende getrouwheden van Noord-Ierland van mensen.Echter, aan een reiziger de mensen van Noord-Ierland zijn vriendelijk en warm naar de bezoekers.Krijg je het gevoel dat de mensen de getrouwheden van elke andere, maar aan een reiziger it kan worden moeilijk weten te gaan (ten minste tot na de tweede pint van Guiness). 

Noord-Ierland

Noord-Ierland bestaat uit 26 districten, afgeleid van de boroughs van Belfast en Londonderry en de graafschappen van Antrim, Armagh, naar beneden, Fermanagh (n.i.), Londonderry en Tyrone.Samen worden ze vaak genoemd Ulster, hoewel het grondgebied niet de hele oude provincie Ulster omvat.

Noord-Ierland  heeft veel conflicten tussen sommige van de mensen die daar wonen.Unionisten, die meestal protestantse, willen de Noord-Ierland te blijven een deel van het Verenigd Koninkrijk.Nationalisten, die meestal katholieke zijn, wilt Noord-Ierland te verlaten het Verenigd Koninkrijk en het hele eiland Verenigd als één land, onder Ierse regel hebben.Sommige mensen willen niet bij de Republiek van Ierland of, blijven deel uitmaken van het Verenigd Koninkrijk.Ze willen in plaats daarvan, Noord-Ierland als een onafhankelijk land.

Geplande veerdiensten  Exploitatiedoor Stena Line, P & O en Steam Packet bedrijf link Noord-Ierland naar Engeland, veerboot Ierland en het eiland Man zeilen naar en van de noordelijke Irleand havens van Larned of Belfast.

Stena Line ook bieden een spoor-en-sea veerboot en trein ticket combinatie die is steeds meer populair bij zowel toeristen als locals.

Klik hier Boek een veerboot van Noord-Ierland

Kaart van Noord-Ierland


Beste beschikbare Noord-Ierland Ferries ticket prijs garantie

Beste Noord-Ierland Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Noord-Ierland ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Noord-Ierland Ferries naar of van Belfast en Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) en Troon zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Noord-Ierland ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Aan Noord-Ierland Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Noord-Ierland Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live Noord-Ierland Ferries ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek Noord-Ierland Ferries auto en passagiers veerboot tickets naar en uit Belfast en Larne naar Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) en Troon zeilen met Stena Line, P & O Ferries of Steam Packet veerboot bedrijf op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Noord-Ierland Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier