Malta veerboten

Malta Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Reservering kaartjes Malta Ferry, veerboot tijdschema's en passagiersgegevens voor Malta veerboten varen naar Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries.

Reservatie een Malta Ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, alle Malta Ferry prijzen vergelijken in real time en boek de goedkoopste beschikbare Malta Ferry tickets naar Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar Malta Ferry per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Malta Ferry tickets naar Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Malta Ferry overtocht informatie en tijdschema's voor alle afvaarten naar Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis Veerboot Malta Ferry.

Als reist naar Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries dan een kruising veerboot naar Malta Ferry boeken en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Veerboot Malta biedt fantastische tarieven aan Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en veerboothavens Grandi Navi Veloci Ferries.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Malta Ferry tickets naar Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Malta veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ferry Tickets
naar Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Malta Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een veerboot Malta prijs van het ticket en uw ferry-ticket boeken veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Malta

Malta  is een archipel in de centrale Middellandse Zee, ongeveer 93 km ten zuiden van de Sicilië, 288 km ten oosten van Tunesië, met de straat van Gibraltar 1,826 km naar het westen en Alexandrië 1,510 km naar het Oosten.

Alleen de drie grootste eilanden-Malta, Gozo en Comino, zijn bewoond.De andere eilanden, Filfla, Fungus rock, Cominotto en St.Paul 's worden genoemd.

Malta is het grootste eiland slechts 27 KM op de langste punt vanuit het noordwesten naar het zuidoosten, en 14.5km op zijn breedste punt, van west naar Oost.Gozo is een derde de grootte van Malta, maar groener en meer landelijke.

Er zijn vele vakantie eilanden in de Middellandse Zee, maar er is slechts één Malta.Het heeft immens geschiedenis en erfgoed, ongelooflijk warm, nuttig en gastvrije mensen, goed openbaar vervoer en fantastisch weer – gegarandeerd!Er is een Maltese taal maar iedereen spreekt perfect Engels ook dus er geen taalbarrière is.Er zijn ook grote stranden, uitstekende watersport, uitstekende eten, leuke attracties en fascinerende historische bezienswaardigheden te zien.Malta mag dan klein maar het een hel van een punch verpakkingen!

Malta Marina

Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF), is Malta geclassificeerd als een geavanceerde economie.Voorafgaand aan 1800, de meerderheid van de Maltezen bezig waren in de landbouw of visserij, in feite, tot dan, Malta had zeer weinig sectoren met uitzondering van katoen, tabak en de scheepswerven industrie.

Dingen te doen en te zien in Malta

Blauwe grot 
Alle landen rond de Middellandse Zee en u hoeft niet ver te reizen voordat je tegenkomt een verkeersbord leiden u naar de 'blauwe grot' Tour. U kan zelfs worden verleid te denken dat zodra je hebt gezien een, je ze allemaal hebt gezien.Niet echt!

Chinese tuin van sereniteit 
Als u krijgt overweldigd door alle historische sites u bezoekt tijdens de dag en door de hitte van het strand, en niet te vergeten het levendige avonturen in het Maltese nachtleven, vervolgens het zou tijd voor sommige rust en ontspanning.Dus waarom niet gereserveerd enige tijd voor uzelf en uw ziel door een bezoek aan de Chinese tuin van sereniteit

Dingli klippen 
Je kan al hebt gedaan uw huiswerk, dus het feit dat Malta is een kleine, heuvelachtige eiland schuine southeastwards niet als een verrassing komen kan.God zij dank heeft voor die schuin, hoewel, omdat het betekent allermeest naar de westkust hoge kliffen en het panoramische uitzicht dat gaan met hen.

Fort Rinella 
Fort Rinella werd gebouwd door de Britten in de Victoriaanse tijd om te helpen beschermen de Grand Haven van Valletta.Vergadering als een moe dinosaurus op de top van het fort is een 100-ton Armstrong gun-ook gebouwd door de Britse marine scheepvaart in het gebied te beschermen tegen de nieuwste generatie van Italiaanse slagschepen.

Gozo
Een top-tip die ik geleerd tijdens mijn reis avonturen heel vroeg was om naar te kijken de locals – waar ze eten, drinken, ga voor een dagje uit enz.Denk enkel over het voor een minuut.Wie weet waar je woont beter dan jij? 

Maltese kerken 
Hoewel niemand lijkt te hebben genomen de tijd om ze te tellen, luidt het gezegde dat Malta een kerk voor elke dag op de kalender heeft.Is het de vraag of er 365 of niet zijn, maar er zijn zeker genoeg om te gaan op zoals een korte glimp op een Maltese skyline zal bevestigen.Het wordt gedomineerd door kerkspitsen en koepels.

Marsa Paardenrenbaan 
Wie was het die kwam met het idee van 'brengen uw shirt op een paard'? Hebben zij niet gezien de grootte van die dingen?U zou moeten enorme als uw shirt werd om te passen op een van hen.En waarom zou u willen?Ze zou nooit krijgen hun hoeven neer de mouwen en zelfs als ze dat deed, het zou belachelijk!

Marsaxlokk vismarkt 
Voor degenen onder u die zelf-biechtte 'fijnproevers zijn' zult u maar al te goed is dat geheim van grote koken niet ingewikkeld.Als een chef-kok heeft eens gezegd: "Het wordt warmte alleen toegepast op fantastische ingrediënten." Anders gezegd is over het gebruik van de beste en meest verse producten beschikbaar.

Mdina per dag 
Reizen in de tijd, blijft zoals we al te goed weet, de spullen van science fiction.Een dag, misschien, maar niet voor nu.Helaas is dat betekent dat we nooit zullen kunnen flick een schakelaar en verschijnen in het midden van een middeleeuwse steekspel gewapend met een zes pack en digitale camera.

Mdina per nacht 
Mdina gedurende de dag is een magisch, prachtige plek!Maar wij zijn ingegaan die in meer detail elders.Wat we hier kijken is hoe de 'stille stad' verandert en een verschillende maar even aantrekkelijk voorstel voor de toerist wordt zodra het gordijn van de nacht heeft afgedaald.

Olly de laatste pub 
Als er ooit ging om de juiste tijd, de plaats en de activiteit voor de beruchte hel-verhoging acteur Oliver Reed leven een einde komt aan moest het vervolgens worden tijdens een serieuze drinken sessie in een boozer.

Rotsachtige stranden 
Voor degenen onder u die graag een dag door de zee, maar zijn niet overdreven enthousiast door het idee voor de winning van zand uit elke lichamelijk spleet achteraf, Malta is zeker de place to be.Dat is omdat dit prachtige eiland resort heeft een overvloedig aanbod van stranden van het zand-minder, rotsachtige RAS.

San Anton tuinen 
Door een groot deel van het jaar maakt van Malta klimaat voor een landschap dat droger dan een woestijn kameel teennagel tijdens een uitgebreide droogte.Als gevolg van deze gedroogde terrein is het een land dat niet precies bekend voor het verstrekken van gebieden van rollend groen of spectaculaire tuinen.

Zandstranden 
Er is een school van gedachte gevolgd door sommige mensen (ik ben een van hen) dat je wel vaag masochistische moet (mad) als u bereid bent te vermaken de gedachte van het gaan naar een zandstrand om jezelf te genieten.

Sliema van cafés 
Sliema is een oude koloniale stad aan de rand van de zee tegenover de Maltese hoofdstad Valletta.Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog het een dramatische verandering heeft ondergaan en wordt nu erkend als de chique en trendy winkelcentrum.Het is de plek om te gaan om te zien en gezien worden! 

Ta' Qali ambachten dorp 
Van de prehistorie was de Middellandse Zee een belangrijke bron van Kunsten en ambachten die zou gaan om te bloeien op het hele continent van Europa en daarbuiten.Helaas, toen pakketreizen werd direct beschikbaar voor de Med', toeristen aangedrongen op het negeren van de fijne kunsten en ambachten en ongelooflijk tat voor souvenirs zou terugbrengen.

De drie steden 
"Zie Napels en sterven!" is hoe het bekende gezegde luidt.Bits extreme dat is het niet?En Napels is niet zo speciaal, echt, als we eerlijk zijn.Ik bedoel dat het is OK!Het heeft een mooie baai en een kasteel, maar het is zeker niet mooier dan Florence of Rome of Venetië- en ze zijn allemaal in hetzelfde land! 

Valletta 
Met een geschiedenis als lange en als Malta de geblokte zou u iets een beetje bijzonder verwachten van de hoofdstad.U zult niet teleurgesteld worden!Trots Valletta is zo indrukwekkend als premier stad van elk land moet worden, maar het heeft het voordeel dat ook ongelooflijk compact! 

Valletta Waterfront 
Wenkbrauwen zijn gerezen, en de meer sceptici onder ons quaked met angst, toen het werd aangekondigd dat een rij van diep historische pakhuizen op Valletta harbourside moest worden herontwikkeld.Dit kan rampzalig zijn dat we dachten.Nou, we kon niet meer verkeerde eind hebben gehad!Zo handen omhoog en krediet waar krediet is te wijten... deze nieuwe faciliteit is fantastisch! 

Dorp festas 
Hoe om te beschrijven een festa?Fiesta, carnaval, festival?Nou, zijn ze al deze en geen van deze omdat festas uniek Maltese zijn en dus zullen zij anders dan alles wat die je ooit hebt ervaren in andere landen.

Bezoek een band club 
De steden en dorpen van Malta en Gozo zijn vol met allerlei clubs.De onvermijdelijke twee rivaliserende politieke clubs - red vs blue - heb je in bijna elke prominente openbaar plein.

Malta

Het eiland staat van Malta is gelegen in de Middellandse Zee, ten zuiden van Sicilië (Italië), het bestaat uit de drie eilanden Malta, Gozo en Comino, van welke Malta is het grootste eiland.

Groot-Brittannië formeel verworven bezit van Malta in de vroege 19e eeuw.Het eiland ondersteund het Verenigd Koninkrijk via beide wereldoorlogen en bleef in het Gemenebest toen het in 1964 onafhankelijk werd.Op 13 December 1974 werd Malta een Republiek.

In de afgelopen 15 jaar, is het eiland een grote vracht doorvoer punt, financieel centrum en toeristische bestemming geworden.Malta werd lid van de EU in mei 2004.

Geplande veerdiensten Exploitatiedoor Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries koppeling verschillende Italiaanse en Siciliaanse poorten naar de hoofdstad Valletta, Malta.

Er is ook de regelmatige eiland veerdienst tussen Ċirkewwa op Malta en Mġarr op Gozothat zeilen elke 45 minuten in de zomer en bijna zo vaak in de winter.U koopt een ticket heen en terug aan het eind van Gozo voor over €4.70 (geen ticket vereist in Malta). Er zijn ook veerdiensten van onregelmatige shuttle naar Comino.

Klik hier Boek een ferry ticket naar Malta

Kaart van de haven van de veerboot van Malta

 


Beste beschikbare Malta Ferry ticket prijs garantie

Beste Malta Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Malta Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Malta Ferry naar of van Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Malta Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Malta Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Malta Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om live Malta Ferry ticketprijzen te verkrijgen, Controleer beschikbaarheid en boek Malta Ferry auto en passagiers ferry tickets naar Malta van Catania, Civitavecchia, Genua, Palermo of Salerno met Grimaldi lijnen en Grandi Navi Veloci Ferries op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met de veerboot van Malta naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier