Veerboot Litouwen

Litouwen Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Reservering kaartjes Litouwen Ferry, veerboot tijdschema's en passagiersgegevens voor Litouwen Ferry zeilen, van en naar de Litouwen ferry haven van Klaipeda Karlshamn, Kiel en Sassnitz Exploitatiedoor DFDS Cisco Ferry lijn.

Reservatie een Litouwen Ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Litouwen Ferry prijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbare Litouwen Ferry tickets en naar de Litouwen haven van Klaipeda naar Karlshamn, Kiel en Sassnitz Exploitatiedoor DFDS Cisco Ferry lijn online met onmiddellijke bevestiging veerboot.

Reizen naar Litouwen Ferry per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Litouwen Ferry tickets u wilt uit de Litouwen haven van Klaipeda veerboot naar Karlshamn, Kiel en Sassnitz Exploitatiedoor DFDS Cisco Ferry lijn online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Litouwen Ferry overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van de Litouwen ferry haven van Klaipeda aan Karlshamn, Kiel en Sassnitz Exploitatiedoor DFDS Cisco Ferry lijn met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stadsplattegronden zal helpen u plot uw reis Veerboot Litouwen Ferry.

Als reist naar de Litouwen ferry haven van Klaipeda aan Karlshamn, Kiel en Sassnitz Exploitatiedoor DFDS Cisco Ferry lijn dan een kruising veerboot naar Litouwen Ferry boeken en arriveren op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Veerboot Litouwen biedt fantastische tarieven en naar de Litouwen haven van Klaipeda veerboot naar Karlshamn, Kiel en Sassnitz Exploitatiedoor DFDS Cisco Ferry lijn veerboothavens.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Litouwen Ferry tickets en naar de Litouwen ferry haven van Klaipeda Karlshamn, Kiel en Sassnitz Exploitatiedoor DFDS Cisco Ferry lijn op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Litouwen veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Litouwen Ferry tickets boeken
en naar de Litouwen ferry haven van Klaipeda aan Karlshamn Exploitatiedoor Kiel en Sassnitz DFDS Cisco Ferry lijn online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Litouwen Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een veerboot Litouwen prijs van het ticket en uw ferry-ticket boeken veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Litouwen

Litouwen heeft een spectaculair landschap, maar een levendige cultuur meer dan maakt u voor deze.Het was van de drie Sovjet-Baltische staten Estland, Letland en Litouwen, de Litouwers die de meest gedurfde streven naar onafhankelijkheid.Vandaag, onderscheiden Litouwers nog steeds van hun collega Baltische inwoners zoals zijnd enigszins roekeloos.

Vilnius , de nation's capital, is een klassieke Oost-Europese historische stad.Het gedijt op een moderne, multiculturele gevoel, terwijl op hetzelfde moment, refererend eeuwen terug in de oude stad (de grootste in Oost-Europa). 

De badplaats van Palanga is een andere van Litouwen de top attracties, biedt uitstekende prijzen en een fantastisch strand.Voor een meer mystieke attractie is Litouwen de heuvel van kruisen enkel de plaats.Tthe duizenden van kruisen die betrekking hebben op de kleine heuvel werden gehackt neer meerdere malen door de Sovjets, alleen om telkens weer.

Litouwen is verdeeld in 10 districten.

  • Alytus County
  • Kaunas County
  • Klaipėda County
  • Marijampolė County
  • Panevėžys County
  • Šiauliai County
  • Tauragė County
  • Telšiai County
  • Utena County
  • Vilnius County

De geschiedenis van Litouwen is niet veel verschillend van andere landen in het Oostzeegebied.Na de laatste begon ijstijd nederzettingen van verschillende stammen af te tekenen.in de jaren werden de Litouwse landen verenigd door Mindaugas, die op 6 juli 1253 werd gekroond als koning van Litouwen.Na zijn dood in 1263 was Litouwen het doelwit van aanvallen door de Teutoonse ridders en Lijflandse orde.Ondanks deze invasies, het Groothertogdom van Litouwen, kan uitgroeien tot het grootste land van Europa tegen het einde van de 14e eeuw.

Litouwen veerboten

Na het behalen van zijn onafhankelijkheid werd volgende wereld oorlog i het land geannexeerd door de Sovjet-Unie in 1940.Litouwen was de eerste van de Sovjet-republieken te verklaren zijn onafhankelijkheid in maart 1990, een beweging niet herkend door de Sovjet-Unie tot September 1991.

Na Sovjet links Litouwen in 1993 troepen het zijn economie geherstructureerd en sloot zich aan bij zowel de NAVO als de Europese Unie in het voorjaar van 2004.

Populaire toeristische bezienswaardigheden en activiteiten in Litouwen 

Koerse Schoorwal
De Koerse Schoorwal is een kleine nek van land in het westen van het land en verdeeld tussen Litouwen en Rusland.
Menselijke bewoning van dit uitzichtpunt schiereiland dateert terug naar prehistorische tijden en gedurende deze periode is het bedreigd door de natuurlijke krachten van wind en golven.Menselijke inspanningen hebben het mogelijk gemaakt te overleven tot heden.Erosie heeft bijvoorbeeld door herbebossingsprojecten verhinderd.Het is op de Unesco Wereld Erfgoedlijst.

Oude stad van Vilnius
Oude stad van Vilnius werd geplaatst op de UNESCO World Heritage List in 1994 en oorspronkelijk was veel van de oude binnenstad van het Joodse getto.Het is een van de grootste oude steden in Oost-Europa en het grootste barokke gebied in de wereld, met ook gotische, Renaissance en Rococo en klassieke stijlen gemengd in het allemaal.Vilnius had een invloed op de culturele en architecturale ontwikkeling van een groot deel van Oost-Europa en wandelen rond de oude stad is een van de hoogtepunten van het land.Het hart van de oude stad is de Universiteit met haar 13 binnenplaatsen en de aangrenzende St.John's Church waar u kunt omhoog in een lift (5LT) voor een prachtig uitzicht over de oude stad en verder buiten.Er zijn ook talrijke andere kerken met inbegrip van de prachtige stijl van Gotchic St.Anne's kerk.Pilies Gatve is waar alle de actie plaatsvindt, met restaurants en bars.Het is een voetgangersgebied met sommige mooi gerestaureerde huizen en cobblestoned stoep.Van daar gaat de belangrijkste throroughfare zuiden naar de poorten van de dageraad, de enige resterende oorspronkelijke ingang naar de oude binnenstad.Andere hoogtepunten zijn de Basilianen Gate, presidentieel paleis, het kasteel van Gediminas, kathedraal basiliek, Frank Zappa standbeeld, de Lithuanian National Museum en enkele mooie kerken.

Kathedraal van Vilnius en Belfort
De kathedraal van Vilnius en Belfort zijn net ten noorden van de oude binnenstad, hieronder de Gediminas toren.Binnen in de kathedraal is de barokke kapel van St.Casimir.Buiten de kathedraal is op het plein, er bepaalde tegel waarop het woord "Stebuklas" (betekenis "wonder" in het Litouws) is geschreven. Staan op het, een wens doen en zet ongeveer drie keer.Deze tegel markeert ook het einde van de Vilnius-Tallinn menselijke keten in het protest van 1989 van de Sovjet-Unie.Het is niet bewegwijzerd, omdat dat dat pech betekenen zou!Het Belfort is een van de karakteristieke foto schoten in de stad en 57 meter hoog.

Heuvel van kruisen
De heuvel van kruisen is een van de grootste attracties in Siauliai die zich in het noorden van het land bevindt.Veel mensen van over de hele wereld, met name christelijke piligrim reizigers, komen hier.De oorsprong is nog onbekend, maar het wordt beschouwd als de eerste kruisen werden geplaatst op de voormalige Jurgaičiai of Domantai-verdedigingsheuvel rond 1832.Over de eeuwen, kruisen, reus crucifixen, hebben gravures van Litouwse patriotten en beelden van de Maagd Maria onder anderen gebracht hier door katholieke pelgrims.

Trakai Kasteel, Litouwen eiland
Het fantastische sprookje als Trakai Kasteel, Litouwen eiland ongeveer ligt 25-30 km van Vilnius.Het is gelegen in de stad van Trakai, op een eiland van Lake Galvė. De bouw van het redbrick kasteel begon in de 14e eeuw door Kęstutis, en rond 1409 grote werken werden voltooid door zijn zoon Vytautas de grote, die stierf in dit kasteel in 1430.Trakai is één van de belangrijkste centra van het Grootvorstendom Litouwen en het kasteel gehouden van groot strategisch belang.Ingang kost 14LT (over €4) en ook geeft u toegang tot het prachtige museum binnen, met veel historische kunst, munten, kleren en meer.Met uitzondering van het kasteel zelf is het ook leuk om rond te lopen en geniet van de rustieke omgeving met bossen, meren en leuke wandelingen.

Litouwen

Litouwen is het zuidelijkst gelegen van de drie Baltische Staten en de grootste en meest bevolkte van hen.

Litouwen was de eerste bezette Sovjetrepubliek te breken vrij van de Sovjet-Unie en zijn soevereiniteit via de onafhankelijkheidsverklaring op 11 maart 1990 herstellen.

Litouwen het is een lidstaat van de EU sinds 2004.Litouwen heeft omarmd hervorming van de markt sinds de onafhankelijkheid.In de volgende EU vermelding tot uitvoering en periode zag de Republiek zeer sterke economische groei.Het toegepast om toetreding tot de eurozone vanaf januari 2007, maar werd afgewezen, omdat de inflatie te hoog was.

Litouwen boom jaar kwam tot een plotseling einde in 2008, en na twee decennia van het kapitalisme, het land werd een van de grootste slachtoffers van de wereldwijde economische crisis.Sindsdien heeft het land genoten van vrij snelle herstel.

Litouwers zijn een trots volk - ze waren het laatste land in Europa in 1387 christendom en de eerste wilt declareren van onafhankelijkheid van de Sovjet-Unie in 1990 te nemen

Klik hier Boek een ticket Veerboot Litouwen

Kaart van Litouwen

 


Beste beschikbare Litouwen Ferry ticket prijs garantie

Beste Litouwen Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Litouwen Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Litouwen Ferry naar of vanuit de Litouwen haven van Klaipeda veerboot naar Karlshamn, Kiel en Sassnitz Exploitatiedoor DFDS Cisco Ferry lijn, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Litouwen Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Litouwen Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Litouwen Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live Litouwen Ferry ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek Litouwen Ferry auto en passagiers ferry tickets en naar de Litouwen ferry haven van Klaipeda Karlshamn, Kiel en Sassnitz Exploitatiedoor DFDS Cisco Ferry lijn op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Litouwen Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier