Kaliningrad Ferry

Kaliningrad passagiers- en auto veerdiensten Tickets

Reservering kaartjes Kaliningrad Ferry, veerboot tijdschema's en passagiersgegevens voor Kaliningrad veerboten varen, van en naar de Kaliningrad veerboot poort van Baltiejsk naar Sint-Petersburg, Kopenhagen, Riga en Kiel.

Reserveer uw treinticket Kaliningrad Ferry is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Kaliningrad veerboot prijzen in real time en boek het goedkoopste beschikbaar Kaliningrad ferry ticket naar en van de Kaliningrad ferry haven van Baltiejsk naar Sint-Petersburg, Kopenhagen, Riga en Kiel online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen naar Kaliningrad per ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Kaliningrad ferry tickets om naar de Kaliningrad veerboot poort van Baltiejsk naar Sint-Petersburg, Kopenhagen, Riga en Kiel online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Als zijn reizen naar de Kaliningrad ferry haven van Baltiejsk naar Sint-Petersburg, Kopenhagen, Riga en Kiel vervolgens boeken een kruising veerboot naar Kaliningrad en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kaliningrad Ferry tickets en naar de Kaliningrad ferry haven van Baltiejsk naar Sint-Petersburg, Kopenhagen, Riga en Kiel op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Kaliningrad veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek ferry tickets
van en naar de Kaliningrad veerboot poort van Baltiejsk naar Sint-Petersburg, Kopenhagen, Riga en Kiel online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kaliningrad Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Kaliningrad Ferry veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over Kaliningrad

Kaliningrad is een stad zeehaven en het bestuurlijke centrum van Oblast van Kaliningrad, de Russische exclave tussen Polen en Litouwen aan de Baltische Zee.

Het grondgebied, het noordelijke deel van het voormalige Oost-Pruisen, grenst aan NAVO en EU-leden Polen en Litouwen, en is geografisch gescheiden van de rest van Rusland.

Oorspronkelijk genoemd Königsberg in Duits, de stad werd opgericht in 1255 door de volgorde van de Teutoonse ridders ter ere van de Tsjechische koning Přemysl Otakar II en was deel van Pruisen en vervolgens van Duitsland tot 1945, maar werd grotendeels verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De ruïnes werden bezet door het rode leger in 1945 en de Duitse bevolking verdreven.

Het werd hernoemd tot Kaliningrad in 1946 door de Sovjets ter ere van Michail Kalinin.

De haven van de veerboot van Kaliningrad
Toeristische attracties in Kaliningrad

Musea
Kaliningrad heeft vele musea.Enkele voorbeelden zijn het museum van Immanuel Kant op het eiland Kneiphof, het Museum voor geschiedenis en kunst, die nog steeds delen van de zogenaamde Pruisen collectie van lokale archeologische vondsten, en het Kaliningrad Amber Museum, dat gevestigd is in de Dohna toren in de buurt van de Rossgarten poort.De stad heeft ook een kunstgalerie met acht zalen.

Het Museum van oceanen van de wereld is gevestigd op het voormalige onderzoek vaartuig Wityaz aan de oever van de rivier de Pregel.Het museum toont de nieuwste technologieën op zee onderzoek en toont ook de diversiteit van de flora en fauna van oceanen van de wereld.Een verankerd Foxtrot-klasse onderzeeër naast het museum, de B-413, organiseert een tentoonstelling over de Russische onderzeeër vloot.

Theater
Het Philharmonisch Orkest van Kaliningrad is ondergebracht in de voormalige katholieke kerk van de Heilige familie van Königsberg, gebouwd in 1907.De kerk werd verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar daarna herbouwd.Het gebouw, die heeft opgemerkt akoestiek, fungeert als een orgel hall sinds de heropening in 1980.

Het theater van de stad ligt nog steeds in het voormalige theater Koningsbergen (Königsberg), dat werd geopend in 1910.Het gebouw werd herbouwd na de oorlog met behulp van eerdere plannen voor het theater en in 1960 geopend.De colonnade tegenover de ingang was gemodelleerd naar het Bolsjojtheater in Moskou.

Het regionaal opmerkelijke Kaliningrad poppentheater heeft zijn zetel sinds 1975 in de koningin Louise Remembrance kerk.Deze neo-romantische kerk, ontworpen door architect Fritz Heitmann, werd gebouwd in 1901.

Het platform
Het vooroorlogse city center (Altstadt en Kneiphof) bestaat momenteel uit parken, brede lanen, een vierkant op de site van het voormalige Königsberg kasteel, en slechts twee gebouwen: het huis van de Sovjets ("Dom Sovyetov"), ongeveer op de site van het voormalige kasteel, en de gerestaureerde Königsberg kathedraal op het Kneiphof eiland (nu "Kant"). Immanuel Kant graf ligt naast de kathedraal.Het nieuwe stadscentrum is geconcentreerd rond Victory Square.De kathedraal van Christus de Verlosser, ingewijd in 2005, is gelegen op dat plein.

Het oudste gebouw in Kaliningrad is de Juditten kerk (gebouwd vóór 1288). Ook bezienswaardig zijn die de voormalige Stock Exchange, de overlevende kerken, en de resterende stadspoorten.Tegen de klok om deze poorten zijn: de Sackheim Gate (Duits: Sackheimer Tor), King's Gate (Duits: Königstor), Rossgarten Gate (Duits: Rossgärter Tor), aanval Gate (Duits: Ausfallstor), Railway Gate (Duits: Eisenbahntor), de Brandenburger Tor (Duits: Brandenburger Tor), en Friedland Gate (Duits: Friedländer Tor). Naast de reeds genoemde Dohna toren, die de Amber museum huizen, blijft de toren Wranger ook als een herinnering aan de voormalige Königsberg stadsmuren.Alleen de poort van het voormalige kasteel Friedrichsburg blijft.

Monumenten
Opmerkelijke monumenten zijn onder andere het standbeeld van Immanuel Kant voor de Immanuel Kant staat Universiteit van Rusland.Het standbeeld werd gemaakt door opmerkelijke beeldhouwer Christian Daniel Rauch en onthuld in 1864.Het standbeeld werd verwoest in 1945, maar werd remoulded in 1992 op initiatief van Marion Dönhoff.Ook bezienswaardig is het monument kosmonaut, die eert de Kaliningrad kosmonauten Alexei Leonov, Yuri Romanenko en Aleksandr Viktorenko.Andere standbeelden en monumenten omvatten het standbeeld voor graaf Albrecht, het standbeeld van Friedrich Schiller, het standbeeld van tsaar Peter de grote, de "Mother Russia" monument en het Monument voor de 1200 Guardsmen, herinneren de slag van Königsberg.

Parken
De dierentuin van Kaliningrad werd geopend als de dierentuin Königsberg in 1896.De collectie, die strekt zich uit over 16.5 ha, omvat 315 soorten met een totaal van de individuele dieren 2264 (vanaf 2005). De dierentuin van Kaliningrad is ook een arboretum.

Lagere vijver is centraal gelegen in de stad (Russisch: Нижний пруд), een kunstmatig meer.Lagere vijver is omgeven door een promenade en is een gebied voor recreatie vooral in de zomer.

Kaliningrad

Kaliningrad , previosly met de naam Koningsbergen voorafgaand aan de Sovjet-bezetting, werd vrijwel gesloten voor toeristen door de Sovjet-Unie tot 1991, dus het voelt als het ontdekken van de historische plaatsen en de mysteries van het land bezoeken!Het is een echt avontuur 

Hoewel het lijkt volledig los staat van Rusland, is wordt weergegeven als een kleine afgelegen plek grenst aan Litouwen, Polen en de Baltische Zee, Kaliningrad in feite deel van Rusland, het grootste land in de wereld.Op een afstand van meer dan 200 km van de dichtstbijzijnde Russische grens is de Oblast Kaliningrad vandaag een van's werelds verder-smeet exclaves;.

Kaliningrad is waar de Koerse Haf en het Wislahaf, die respectievelijk worden gedeeld met Litouwen en Polen, en ook de drukke haven stad Baltiejsk.

Geplande veerboten haven van Baltiejsk veerboot zeil van het Kaliningrad naar Sint-Petersburg, Kopenhagen, Riga en Kiel carrieing passagiers, auto's en vracht.

Klik hier voor Kaliningrad veerboten Kaart van Kaliningrad

 


Beste beschikbare Kaliningrad Ferry ticket prijs garantie

Beste Kaliningrad Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Kaliningrad Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Kaliningrad Ferry naar of van de Kaliningrad ferry haven van Baltiejsk naar Sint-Petersburg, Kopenhagen, Riga en Kiel, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Kaliningrad Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar Kaliningrad Ferry tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kaliningrad Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live Kaliningrad Ferry ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek Kaliningrad Ferry auto en passagiers ferry tickets naar en van de Kaliningrad ferry haven van Baltiejsk naar Sint-Petersburg, Kopenhagen, Riga en Kiel op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Kaliningrad Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier