Faeröer Ferry

Faeröer Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Faeröer Ferry reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Faeröer Ferry zeilen, van en naar Torshaven, Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line ferries.

Reservatie Faeröer Ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Faeröer Ferry prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Faeröer Ferry tickets naar en van Torshaven, Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Faeröer Ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Faeröer Ferry tickets naar en van Torshaven, Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line veerboten online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Faeröer Ferry overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen van en naar Torshaven, Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line ferries met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Faeröer Ferry.

Als zijn reizen naar Torshaven, Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line ferries dan boeken een kruising veerboot met Faeröer Ferry en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Faeröer Ferry biedt fantastische tarieven en naar Torshaven, Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line ferries veerboothavens.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Faeröer Ferry tickets naar en van Torshaven, Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line veerboten op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Faeröer veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Faeröer Ferry tickets
en naar Torshaven ferries Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Faeröer Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Faeröer veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Meer over de Faeröer

De Faeröer zijn opgebouwd uit lagen van vulkanisch basalt en, als een regel, worden gekanteld met de oostelijke kusten hellende in de zee en de westelijke kusten oprijzen in stijgende kliffen.Dit laageffect is het meest uitgesproken langs het meer vreedzame en beschermde fjorden en geluiden.

Liggen de steden en dorpen van de Faeröer, die schitteren in veelkleurige pracht tegen de swath deepgreen van gekweekte weiden rondom hen langs de oevers van deze fjorden en geluiden.Stijgen boven hen de bergen met hun groene glooiende fells begrensd door donkere steenachtige imposante steile rotsen.Dit samenspel tussen de groene fells en rotsachtige uitsteeksels geven de bergen hun gelaagde look.

De westelijke en noordelijke kusten worden geconfronteerd met de niet aflatende aanval van de zee.Vooral in de winter de stormen los breken en de oceaan zwelt op crasht tegen de rotsachtige schouder van de Faeröer.De zee riet, brullende en gerommel, en wimpers zijn volledige macht tegen de kliffen.

Faroe eiland landschap

Vanwege de relatief geringe omvang van de Faeröer en rotsachtig terrein was haar transportsysteem niet zo uitgebreid als in andere plaatsen van de wereld.Deze situatie is nu veranderd, en de infrastructuur uitgebreid heeft ontwikkeld.Ongeveer 80% van de bevolking van de eilanden is verbonden door tunnels door de bergen en tussen de eilanden, bruggen en straatwegen die de drie grootste eilanden en drie andere grote eilanden aan de ten noordoosten samen, koppelen terwijl de andere twee grote eilanden ten zuiden van het belangrijkste gebied zijn verbonden met het belangrijkste gebied met nieuwe snelle veerboten.Er zijn goede wegen naar elk dorp op de eilanden, met uitzondering van zeven van de kleinere eilanden, waarvan zes alleen een dorp hebben.

Waarschuwend advies aan bezoekers (vooral degenen met smal kinderen) 

Honderden long-finned pilot walvissen (Globicephala melaena) worden jaarlijks, vooral tijdens de zomer in een enigszins eerder gruwelijke en bloedige orgie van een bloedbad dat de meeste bezoekers vindt misselijkmakende en die physchological schade kan toebrengen aan kinderen gedood.

De jaagt, genaamd "grindadráp" in het Faeröers, niet-commercieel zijn en op communautair niveau zijn georganiseerd en iedereen kan deelnemen.De jagers omringen eerst de walvissen piloot met een brede straal van boten.Vervolgens rijden ze de walvissen langzaam in een baai of aan het ondiepe water van een fjord.Wanneer een walvis in ondiep water is is een haak in haar blaasgat geplaatst zodat het aan de wal kan worden gesleept.Zodra op land of geïmmobiliseerdet in kniediepe water, een verlaging is gemaakt aan de bovenkant in de buurt van het blaasgat te verbreken gedeeltelijk haar hoofd.De dode dieren worden vervolgens naar aanleiding van wal gesleept nadat de resterende walvissen zijn ook gedood.

Enkele Faeröerse overwegen de jacht een belangrijk onderdeel van hun cultuur en geschiedenis.Dier-rechten van de mensgroepen bekritiseren als wrede en onnodige, terwijl de jagers in ruil beweren dat de meeste journalisten geen voldoende kennis van de methoden van de vangst of de economische betekenis ervan vertonen.

Ferries naar Faroe eilanden 

Er is een directe veerboot link naar Hirtshas in ten noorden van Jutland in Denemarken, twee keer per week gedurende de zomer en eenmaal per week naar Esbjerg in Jutland in tijdens de winther met de veerboot "Norröna". Daarnaast zeilen Norröna uit IJsland aan de Faeröer, eenmaal per week gedurende de zomer verbinding maken met de Faeröer, IJsland en vasteland van Europa via de Noord-Atlantische koppelen.

Faeröer Entry / Visa eisen 

Als expliciet aangevoerde door beide verdragen van Rome zijn de Faeröer niet onderdeel van de Europese Unie.Bovendien, een protocol bij het Verdrag betreffende de toetreding van Denemarken tot de EUROPESEGEMEENSCHAPPEN bepaald dat Deense onderdanen die woonachtig zijn in de Faeröer worden niet beschouwd als Deense onderdanen in de zin van de Verdragen.Vandaar, Deense mensen die wonen in de Faeröer zijn geen burgers van de Europese Unie (hoewel andere EU-burgers die er wonen EU-burgers blijven). De Faeröer vallen niet onder het akkoord van Schengen vrij verkeer, maar er zijn geen grenscontroles bij het reizen tussen de Faeröer en een Schengenland.

Faeröereilanden

De Faeröer liggen in het hart van de warme Golfstroom in de North Atlanticthe Faeröer leugen noordwesten van Schotland en halverwege tussen IJsland en Noorwegen.

De archipel bestaat uit 18 eilanden die betrekking hebben op 1399 km2 en is 113 kilometer lang en 75 kilometer breed, ongeveer in de vorm van een arrow­head.Er zijn 1100 km kustlijn en op geen enkel moment is een meer dan 5 km van de Oceaan.

De Faeröer vormen een autonoom land onder de soevereiniteit van het Koninkrijk Denemarken.

De visserij-industrie is de belangrijkste bron van inkomsten voor de Faeröer.Visproducten afkomstig zijn goed voor meer dan 97% van het exportvolume van de.Toerisme is de grootste industrie, gevolgd door wollen en andere manu­factured producten.

Ferries naar Torshavn in het noorden van Jutland in Denemarken die worden geëxploiteerd door Smyril Line varen twee keer per week gedurende de zomer en zodra een week naar Esbjerg in Jutland in de winter met de veerboot Norröna. 

Smyril Line Ferries ook varen uit IJsland naar de Faeröer eenmaal per week gedurende de zomer, de Faeröer verbinden met IJsland en vasteland van Europa via de Noord-Atlantische koppelen.

Kaart van Faeröer eilanden veerboot Routes

 


Beste beschikbare Faeröer Ferry ticket prijs garantie

Beste Faeröer Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Faeröer Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Faeröer Ferry naar of van Torshaven, Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line ferries citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Faeröer Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve te boek Faeröer Ferry tickets Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Faeröer Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om te verkrijgen live Faeröer Ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Faeröer Ferry auto en passagiers ferry tickets naar en van Torshaven, Hirtshals of Seysdisfjordur met Smyril Line ferries op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met de Faeröer Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier