Egypte veerboten

Egypte veerboten passagiers- en auto Ferry Tickets

Egypte Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Egypte Ferries van en naar het Midden-Oosten havens van Alexandrië, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Aswan, Wadi Halfa en Nuweiba zeilen.

Reservatie Egypte Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Egypte Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Egypte Ferries tickets naar en van het Midden-Oosten havens van Alexandrië, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Aswan, Wadi Halfa en Nuweiba online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen door Egypte Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Egypte Ferries tickets naar en van het Midden-Oosten havens van Alexandrië, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Aswan, Wadi Halfa en Nuweiba online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Egypte Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van het Midden-Oosten havens van Alexandrië, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Aswan, Wadi Halfa en Nuweiba met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Ferries van Egypte.

Als reist naar de havens van de Midden-Oosten van Alexandrië, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Aswan, Wadi Halfa en Nuweiba vervolgens boeken een kruising veerboot met Egypte Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Egypte Ferries biedt fantastische tarieven aan en uit het Midden-Oosten havens van Alexandrië, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Aswan, Wadi Halfa en Nuweiba veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Egypte Ferries tickets naar en van het Midden-Oosten havens van Alexandrië, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Aswan, Wadi Halfa en Nuweiba op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Egypte Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Egypte Ferries tickets boeken
en naar de havens van het Midden-Oosten van Alexandrië, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Aswan, Wadi Halfa en Nuweiba online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbaar ferry ticket prijs.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Egypte Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Egypte Ferries veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

Houd er rekening mee We hebben onze boekingsservice veerboot naar Egypte opgeschort als gevolg van politieke onrust in het Midden-Oosten.

Meer over Egypte Ferry reizen 

Egypte -Denk aan Egypte de meeste mensen denken van Oudheden, maar Egypte biedt veel meer.

Het is zeker een toplocatie om te zien grote erfgoed uit de oude wereld, met inbegrip van piramides en de prachtige tempels, maar het is ook onderdeel van het Heilige Land, en tours naar christelijke en andere religieuze monumenten zijn populair.Maar Egypte biedt ook aard en woestijn trektochten, geweldig duiken en zelfs golf, vissen en vogelen expedities.

Men kan kiezen om te ontspannen op de wonderlijke Egypte rode zee of de Sinaï kusten, in de hoge cultuur van Caïro, of zelfs ontspannen zweven naar beneden de Egyptische Nijl op een luxe rivier boot nemen.

Er zijn een aantal veerboot routes in en rond Egypte die openstaan voor passagiers.

Hurghada-Sharm El Sheilh : De catarmaran die tussen hurghada en Sharm el sheikh loopt maakt een nuttig snelkoppeling tussen vasteland Egypte en Sinai.

De reis duurt slechts een en een half uur (hoewel vertragingen gemeenschappelijk zijn), en maakt een beter alternatief voor de 12 uur busreis.Voor meer details inclusief schema 's

Veerboot naar Egypte

Er was sommigen spreken van een veerboot van Taba naar Aqaba maar als van nog deze optie heeft niet uitgekomen.Sommige touroperators charter kleine vaartuigen die de reis maken, maar u zou moeten boeken als onderdeel van een terugkeer pakket via een reisagent.Dit is de route van keuze voor exploitanten die dag reizen vanaf Sinai uitgevoerd naar Petra.

Veerboten naar/uit Egypte


Naar Soedan -Nile River Valley Transport Corporation werkt een per veerboot tussen Aswan (Egypte) en Wadi Halfa (Soedan). Lees meer over de veerboot Egypte naar Soedan

Nuweiba (Egypte)-Jordan (Aqaba) : Veerboten in Egypte ook reizen tussen Egypte en de Golf van Akaba Jordanacross van Nuweiba.De reis duurt 1 uur of 3 uur afhankelijk van welke veerboot u nemen (langzaam of snel). Klik hier voor meer details inclusief schema's.

Van Europa – Er is nu een gloednieuwe veerboot sfrom Venetië naar Alexandrië.Hoewel schema's nog zijn moet worden gepubliceerd, moet de jouney ongeveer drie dagen en het enige Europa naar Egypte ferry in werking zal zijn.

De alleen andere boten momenteel maken de reis tussen Alexandrië en Europa zijn teleurstellend lading boten slechts niet voor passanegers open.Als u over land het vanuit Europa naar Egypte wilt kunt u neem een veerboot van Italië naar Tunesië en dan reizen via Libië.Of u kunt ook reizen met de klok mee door Turkije, Syrië, Jordanië en thenacross de rode zee naar Sinai.Beide zijn potentieel leven verandert reizen maar niet voor mensen met een beperkte tijd.

Internationale veerboten werken aan en uit Egypte de belangrijkste havens, zoals Port Said, Suez en Alexandrië.

De veerboot die vertrekt van Alexandrië gaat naar de volgende distentie: 

 • Naar Limassol
 • Herakliion en Athene 
 • Heraklion te Genua

Pease merk op dat deze veerboten op dit moment Carrie lading en geen passagiers.

De veerboot die Port Said verlaat gaat naar de volgende bestemmingen:- 

Rhodes & Athene en enige lading dragen en geen passagiers.

De veerboot die verlaten Suez gaat naar Jeddah.

Egypte

Egypte beschikt over 10 internationale havens en luchthavens die miljoenen toeristen en bezoekers elk jaar welkom.De meeste van deze poorten Welkom regelmatige aankomsten van diverse internationale bestemmingen vertrekken hoofdzakelijk uit Europa en het Midden-Oosten.

Alexandrië en Port Said  op de Middellandse Zee, en Suez en Nuweiba op de rode zee zijn havens van binnenkomst voor bezoekers, maar als gevolg van politieke onrust in het Midden-Oosten hebben we onze boekingsservice veerboot naar Egypte geschorst.Controleer met uw reisagent of rechtstreeks met de volgende operatoren voor beschikbare veerboot reizen vanuit Europa naar Egypte:

 • Adriatische lijnen Castro en bedrijf, 12 Talaat Harb.Tel: 25743-213, 25743-144 (passagiers en verzending).

 • De Egyptische navigatie bedrijf Sherif 26.Tel: 2393-8278; 1 Huria, Alexandria.Tel: 2472-0824.

 • Rederijen Favia 18 Adli.Tel: 2393-8983.

 • Federale Arabische maritieme 27 Gazirah el Wosta, Zamalek.Tel: 2341-5823, 2340-6351.

 • Het internationale Bureau voor toerisme Navigatie- en beursdiensten, 13 Midan Tahrir.Tel: 62-892, 25779-452.

 • Internationaal vervoer & maritieme Service Co ., 6A Asma Fahmi, Kulliet el Banat, Heliopolis.Tel: 22661-783.

 • Misr Edco Shipping Company Menatours, 14 Talaat Harb.Tel: 25776-951.

 • Noord-Afrikaanse toeristische verzending 171 Muhammad Farid.Tel: 2391-3081, 2391-4682, of el Takkadom, Madinat Nasr.Tel: 22608-417 (alleen uit Port Said Cyprus en Haifia).

Klik hier e Boek een ferry naar Egypte Kaart van Egypte Ferry Routes

Klik hier om contact met het zorgteam Egypte Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek Egypte Ferries auto te verkrijgen live Egypte Ferries ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van het Midden-Oosten havens van Alexandrië, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Aswan, Wadi Halfa en Nuweiba aan onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Egypte Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier