Dodecanese Eilanden veerboten

Dodecanese Eilanden veerboten passagiers- en autoferry Tickets

Dodecanese Eilanden Ferries Reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Dodecanese Eilanden Ferries zeilen, van en naar de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki en Tilos.

Boeking Dodecanese Eilanden Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Dodecanese Eilanden Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Dodecanese Eilanden Ferries tickets, van en naar de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki en Tilos online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Dodecanese Eilanden Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Dodecanese Eilanden Ferries tickets en naar de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki en Tilos online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Dodecanese Eilanden Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki en Tilos met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Dodecanese Eilanden Ferries.

Als u reist naar de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki en Tilos vervolgens boek een kruising veerboot met Dodecanese Eilanden Ferries en arriveren op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Dodecanese Eilanden Ferries biedt fantastische tarieven en naar de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki en Tilos veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Dodecanese Eilanden Ferries tickets en naar de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki en Tilos op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Dodecanese eilanden veerboot
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Dodecanese Eilanden Ferries tickets
en naar de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kos, Leros, Kastelorizo, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi veerboot Thessaloniki en Tilos online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die je ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of boeking honoraria en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Dodecanese Eilanden Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Dodecanese Eilanden Ferries veilig online gebruik het inschrijvingsformulier real-time veerboot aan de linkerkant.

 

Meer over de Dodecanese Eilanden 

De Dodecanese , of Dodecanisos, is de naam van het eiland complex in het noordoosten van de Egeïsche zee.Ze zijn gelegen tussen de eilanden van Kreta, de Cycladen, lkarias, Samos en de kust van Klein-Azië.

Rhodos is het grootste eiland en de hoofdstad van de Dodecanese Eilanden complex en is bekend als het eiland van de zon, zee en zand, de ideale plek voor vakanties.Het is het derde grootste Griekse eiland en officieel, de zonnigste plaats in Europa.

Rhodes is een van de mooiste, niet alleen in Griekenland, maar in de gehele Middellandse Zee.Het is gelegen op het meest noordelijke punt van het eiland en omringd door zee in het Oosten en het westen.Het kosmopolitische karakter van een hedendaagse stad combineert Rhodos (Rodos in het Grieks) met de pittoreske van de middeleeuwse stad, die de indruk geeft van hebben is onaangetast door het verstrijken van de tijd.

Reservering van een veerboot naar, in, of van de Dodekanesos niet kon worden eenvoudiger.U kunt beide gebruiken het inschrijvingsformulier aan de bovenkant links van de pagina.Of, als u een prijs te zien als aan de linkerkant, selecteer enkel het aantal passagiers en klik op je.

Dodecanese Eilanden Ferry haven

Agathonissi 
Agathonissi is het noorden de meeste eiland van de Dodecanese Eilanden complex met een vrij indrukwekkende kust configuratie en vele mooie windstille baaien.

Astipalea (Astypalia)
Astypalea, Ichthyoessa (eiland vis) door de ouden genaamd voor haar rijke visserij, lijkt op twee eilanden verbonden door een natuurlijke brug.

Halki (Chalki) 
Halki ziet eruit als een deel van Rhodos minus de grote stroom van toerisme.Een bergachtig eiland, het is ideaal voor degenen die voor een rustige vakantie wensen.

Kalimnos (Kalymnos) 
Dit eiland van onvruchtbaar rock, gouden stranden en kleine groene valleien dankt zijn roem aan de gevierde spons vissers.

Karpathos 
Deze langwerpige eiland, de derde grootste in de Dodekanesos, beschikt over onvergelijkbare natuurlijke schoonheden en tradities jaloers bewaakt door zijn inwoners.

Kassos
Dit is het zuidelijke eindpunt van de Dodekanesos, alsof het aan Crete door zeilen uit in de zee van de Karpaten.

Kastelorizo (Meridian) 
Dit kleine maar heldhaftige eiland aan de oostkant van de Egeïsche zee, buitenste koppeling van de wonderlijke Dodecanese keten, gebruikt te worden genoemd sinds de oudheid, Meridian (= maxima). 

Kos 

Dit eiland heeft gegeven de wereld Hippocrates, de vader van de geneeskunde; het ziet eruit als een enorme drijvende tuin.De stad is gebouwd langs een brede baai en vangsten het oog vanaf het allereerste moment.

Leros 
Een over het algemeen bergachtig eiland met diepe baaien vaak vol groen schilderachtige valleien en kusten aangetast.

Lipsi 
Dit is een kleine charmante eiland met prachtige stranden en pittoreske taverna's serveert verse vis en lokale wijn.

Nisyros 
Als we de aanpak van Nisyros per boot we niet diep onder de indruk van het beeld dat naar voren voor onze ogen komt: perfect witte huizen, dichte groen, en de kleuren van de vulkanische bodem.

Patmos 
Patmos is genaamd Jeruzalem van de Egeïsche zee, het eiland van ascetische soberheid.Het is gemaakt van rock en baaien en omgeven door zeemeeuw-eilanden.

Simi (Simi) 
Dit is voornamelijk een rotsachtig eiland, met uitzondering van de zuidelijke deel, die is bedekt met dennen, moerbeien en vruchtendragende bomen.

Tilos
Dit is een eiland met prachtige zandstranden, vol met veren en beken en Genoa torens.Toeristen zijn nog steeds enkele.

Dodecanese Eilanden

De Dodecanese zijn een groep van Griekse eilanden in de Zuid-Oost Egeïsche zee.

De naam Dodekanesos betekent 12 eilanden, maar in feite er zijn meer van 163 eilanden, de meeste van hen echt klein van welke enige 26 bewoond zijn.

Gelegen op het meest oostelijke deel van Griekenland, aan de grenzen van Europa.Hier vindt u een prachtige mix van architectuurstijlen van oosterse en westerse culturen.Bijna elk eiland heeft zijn klassieke blijft, het Crusaders’ kasteel en de traditionele dorpen.

Sommige van deze Griekse eilanden bevinden zich op de grens met Turkije.Ze hebben alles te bieden aan de bezoekers: witgekalkte huizen, mooie stranden met crystal waters, charmante dorpen, opwindende nachtleven.

De totale bevolking van de prefectuur van Dodecanese bereikt 190,071 inwoners en heeft een oppervlakte van 2579.275 vierkante kilometer.Er zijn veerboothavens in veel van de Dodecanese Eilanden zoals in Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Karpathos en Kasos.

Vanaf mei 2012 wordt Dodecanissos Seaways gepland, de nieuw verworven pontje, Panagia Skiadeni, op de route van Rhodos naar Marmaris, Turkije.In eerste instantie, het schip dat kan vervoeren van 115 auto's en maximaal 700 passagiers, zal betrekking hebben op deze route een keer per week, maar er zijn plannen om uit te breiden van de service.

Dodecanese eilanden veerboot Routes


Beste beschikbare Dodecanese Eilanden Ferries ticket prijs garantie

Beste Dodecanese Eilanden veerboten Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Dodecanese Eilanden Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Dodecanese Eilanden Ferries naar of van de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki en Tilos citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Dodecanese Eilanden Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve Dodecanese Eilanden Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Dodecanese Eilanden Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om te verkrijgen live Dodecanese Eilanden Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Dodecanese Eilanden Ferries auto en passagiers veerboot tickets en naar de Griekse eilanden van Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki en Tilos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Dodecanese Eilanden Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons opnemen alstublieft Klik hier