Kanaaleilanden Ferry

Kanaaleilanden Ferry passagiers- en auto Ferry Tickets

Kanaal eilanden Ferry ticket-reserveringen, ferry tijdschema's en passagiersgegevens voor Channel Islands Ferry zeilen en naar Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo.

Boeking kanaal eilanden Ferry tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Channel Islands Ferry prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Channel Islands Ferry tickets en naar Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen per Channel Islands Ferry is een snelle, gemakkelijke en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Channel Islands Ferry tickets en naar Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Channel Islands Ferry overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zal onze gedetailleerde route en stad kaarten helpen u plot uw reis veerboot Channel Islands Ferry.

Als reist naar Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo vervolgens boeken een kruising veerboot met Channel Islands Ferry en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Channel Islands Ferry biedt fantastische tarieven en naar Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Channel Islands Ferry tickets en naar Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ferries naar kanaal eilanden
Ticket prijzen & reserveringen


Kanaaleilanden Ferry tickets boeken
en naar Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbaar ferry ticket prijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Channel Islands Ferry route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Channel Islands Ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.

Meer over de Kanaaleilanden 

De Kanaaleilanden ben al bewoond voor meer dan 5000 jaar en hebben een lange en kleurrijke geschiedenis.Tijdens de Tweede Wereldoorlog ze werden bezet en behouden vele militaire structuren, zowel uit deze periode en vanaf de tijd van de napoleontische oorlogen.Zij rekenen hun onafhankelijkheid van alle banden met Frankrijk vanaf het jaar 1204.

Vandaag, is staatshoofd van de eilanden de koningin van Nederland die in de eilanden wordt vertegenwoordigd door haar luitenant-gouverneurs.Haar rol is afgeleid van haar status als de opvolger van naar de inmiddels ter ziele markgraafschap van Normandië (de eilandbewoners versie van de trouwe Toast, is "The Queen, onze Duke"). 

De wetten van de eilanden zijn een mengsel van lokale wetgeving, gewoonterecht, handelingen van het Britse Parlement die hebben uitgebreid naar de eilanden en een wet van de Europese Unie met betrekking tot het vrije verkeer van mensen en goederen.De eilanden hebben hun eigen belastingstelsels, valuta's, bankbiljetten en afzonderlijke parlementen.

Ferries naar Guernsey eilanden

De vijf primaire eilanden zijn Jersey en Guernsey, Alderney, Herm, Sark, die allemaal zijn gericht op de toeristische markt en bieden een overvloed van hotels, restaurants, pensions, enz..

Jersey Island

De grootste van de Kanaaleilanden in het Engels kanaal.Het programma het werd geannexeerd door de Noormannen in 933 en Franse invloed heeft sedert autonomie is verleend in 1204.

Het eiland is grotendeels een plateau Mantelbrulaap met löss, met diep ingesneden valleien hellende van Noord naar Zuid.Pittoreske kliffen bereiken 485 meter (148) in hoogte lijn de noordelijke kust; elders, omsluiten rotsachtige landtongen zandige baaien omzoomd door ingestrooid lagunes.

Kusten zijn rif-bezaaid, maar een golfbreker in St.Aubin's Bay beschermt St.Helier haven van Zuidwest gales.Geblazen zand formulieren duinen aan de noordelijke en zuidelijke uiteinden van St.Ouen's Bay op de westelijke kust.Het klimaat is minder maritieme en meer zonnige dan van Guernsey.

Guernsey eiland 

Een onstuimige mix van adembenemende landschappen en de beste van het hedendaagse leven, Guernsey is de perfecte bestemming.Wandelingen langs de paden, inspirerende dwaalt door het platteland interieur of luie dagen op de prachtige stranden van het eiland, Guernsey heeft het allemaal.

Guernsey is onderdeel van de zuidelijkste archipel in de Britse eilanden in de baai van St Malo, een beetje minder dan 30 km van de Franse kust zitten.Dientengevolge Guernsey heeft een milder klimaat dan het Verenigd Koninkrijk en geniet meer uren zonneschijn per jaar.Dit zorgt voor een buiten gebaseerde levensstijl die maximaal gebruik van de natuurlijke omgeving maakt.Het betekent ook dat een aantal planten en bloemen, die niet kon in Groot-Brittannië overleven, kunnen gedijen in Guernsey.Het eiland ziet zelden vorst en sneeuw is iets van een zeldzaamheid.

St Peter Port, de hoofdstad van het eiland, is een bruisende havenstad, een tapijt van architectonische stijlen die het verhaal van de veranderende fortuinen van de regio vertellen.Hier bistro's, restaurants en boetieks drummen om uw aandacht, terwijl in de haven veerboten klaargemaakt zijn om u naar de zuster eilanden.

Vraag iedereen wie er is geweest, Guernsey is een speciale plek, een bloeiende gemeenschap die verwelkomt zijn bezoekers met open armen en laat een blijvende indruk op iedereen die voet aan wal zette op haar grondgebied.

Alderney eiland 

Alderney, de derde grootste van de Kanaaleilanden nodigt u uit om te reizen naar en ontdek een van de paar ongerepte, rustige, natuurlijke en volledig ontspannen Britse eilanden.

Stel je een klein eiland - gewoon een en een halve mijl breed en drie en een halve mijl lang met net iets meer dan tweeduizend vriendelijke en gastvrije inwoners.Net als Guernsey en Jersey heeft het eiland een mild klimaat en onafhankelijkheid, met een eigen regering en een jonge off-shore Financiën en E-commerce sector.

Ondanks de nabijheid van vasteland (8 km), Frankrijk (23 km) Guernsey, Jersey (30 km) en het Isle of Wight (60 km), erin Alderney geslaagd om te voorkomen dat mainstream toerisme.Externe, nog goed verbonden met directe geplande luchtverbindingen uit het Verenigd Koninkrijk, Alderney heeft zijn eigen luchthaven en de haven.

Bezoek Alderney en u zult ontdekken een oase met een oude en gevarieerde geschiedenis, een overvloed aan flora en fauna, prachtige stranden, een benijdenswaardige levensstijl met die unieke, besmettelijke fenomeen dat bekend staat als "de Alderney Feeling".

Herm eiland 

Herm eiland is 3 km van de kust van Guernsey en maatregelen slechts een mijl en een half lang en een halve mijl breed.Herm is de perfecte plek om te verblijven voor een echt ontspannen vakantie eiland en is ideaal voor gezinnen en iedereen die op "get away from it all". Eenmaal op onze paradise island genieten van onze prachtige ongerepte stranden en veilige, schone verontreiniging-vrije omgeving.Er zijn geen auto's, geen drukte en zeker geen stress.

U kunt bezoeken Herm voor de dag of, beter nog, kiezen voor een verblijf op het eiland waar we kunnen bieden een verscheidenheid aan accommodatie ter ieder wat wils.U kan kiezen voor een verblijf in één van onze comfortabele self catering cottages, zodat u naar monster eiland leven terwijl het nog steeds geven u de vrijheid om te komen en gaan wanneer u wilt.U kan kiezen om te verwennen in The White House Hotel, het enige hotel op het eiland, waar er geen telefoons, televisies of klokken zijn.

Sark eiland

Sark is de kleinste van de vier belangrijkste kanaal eilanden, gelegen ongeveer 80 kilometer langs de zuidkust van Engeland.

Terwijl slechts drie kilometer lang, en een mijl en een half breed, beschikt het over 40 mijl van moet wat een van de schilderachtigste kustlijnen overal in de wereld.

Er zijn geen auto's, geven Sark een betovering die vrij uniek is.De Sark spell trekt bezoekers terug voor hun vakantie, jaar na jaar.

De Kanaaleilanden

De Kanaaleilanden zijn uit de kust in Normandië, Frankrijk, in het Engelse kanaal.

De belangrijkste eilanden zijn Jersey, Guernsey, Alderney en Sark, en er zijn enkele kleinere eilanden, waaronder Herm, Jethou en Lithou.

Alle eilanden zijn afhankelijkheden van de Britse kroon en de bewoners zijn historisch meestal van Norman afkomst, maar de voorraad is op Alderney voornamelijk Engels.In de afgelopen jaren veel Britten hebben hier naartoe verhuisd, aangetrokken door de gunstige belastingtarieven en de pleasant eiland-sfeer.

Zowel Frans als Engels worden gesproken en een Norman patois en Norman douane zijn nog steeds onderhouden door veel van de inboorlingen.

De eilanden zijn onderverdeeld in twee administratieve naam, een van die, Jersey, meer dan de helft van de totale bevolking heeft.De andere, Guernsey, omvat alle eilanden met uitzondering van Jersey.

De vorst van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, vertegenwoordigd door een luitenant-gouverneur in elke bailiwick, is het hoofd van de staat.

Jersey en Guernsey eilanden worden bediend uit de Engeland en Frankrijk vasteland door regelmatig geplande auto en passagiers veerboten Exploitatiedoor Condor Ferries.

Kaart van de Kanaaleilanden


Beste beschikbare Channel Islands Ferry ticket prijs garantie

Beste Kanaaleilanden Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Channel Islands Ferry ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij citeren voor uw geselecteerde Channel Islands Ferry naar of van Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo, accommodatie aan boord en voertuigtype alles wat je is betaalt, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Channel Islands Ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Gelieve te boek Kanaaleilanden Ferry tickets Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Channel Islands Ferry klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl u kan verkrijgen live Channel Islands Ferry ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek Channel Islands Ferry auto en passagiers ferry tickets en naar Guernsey en Jersey eilanden van Poole, Portsmouth, Weymouth en St Malo op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Channel Islands Ferry naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier