Albanië veerboten

Albanië veerboten passagiers- en auto Ferry Tickets

Ticket Albanië Ferries Reserveringen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Albanië Ferries zeilen naar en van Bar, Durres en Vlore van Ancona, Bari en Brindisi.

Reservatie Albanië Ferries tickets is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijk alle Albanië Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Albanië Ferries tickets naar en van Bar, Durres en Vlore van Ancona, Bari en Brindisi online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen door Albanië Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Albanië Ferries tickets naar en van Bar, Durres en Vlore van Ancona, Bari en Brindisi online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Albanië Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen naar en van Bar, Durres en Vlore van Ancona, Bari en Brindisi met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen onze gedetailleerde route en stad kaarten zal helpen u plot uw reis veerboot Ferries van Albanië.

Als u reist naar Bar, Durres Vlore van Ancona, Bari en Brindisi boek een kruising veerboot met Albanië Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Albanië Ferries biedt fantastische tarieven naar en van Bar, Durres en Vlore van Ancona, Bari en Brindisi veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Albanië Ferries tickets naar en van Bar, Durres en Vlore van Ancona, Bari en Brindisi op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Albanië veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Albanië Ferries tickets boeken
naar en van Bar, Durres en Vlore van Ancona, Bari en Brindisi online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Albanië Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een prijs van het ticket Albanië Ferries veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.

Meer over Albanië 

Albanezen zijn zeer gastvrij.Zelfs meer dus dan de rest van de Balkan, verwachten oudere mannetjes getoond respect vanwege hun leeftijd.Mannen van de familie moeten met name worden gerespecteerd.Schudden handen met hen en doen niet twisten over onderwerpen zoals religie en politiek.

Traditionele Albanese cultuur eert de rol en de persoon van de gast.In ruil voor deze plaats van eer, wordt respect verwacht van de gast.Albanezen genieten van de lange wandelingen in de straten van de stad, drinken koffie, en onder de jongere generaties, deelnemen aan nachtleven activiteiten zoals café loungen en dansen.

In Albanië is het gebruikelijk om kiss wangen van mannetjes van uw leeftijd of jonger (als u een man bent), zelfs de eerste keer u hen tegemoet.Dit is met name voor de regio's van Fier, Tepelena en Vlora Gjirokastra.In Noord-Albanië, zal u gewoon aanraken van elkaars wangen, maar niet zoenen hen.

Albanië

Vrouwen ook kus elkaar, soms vanaf het allereerste moment dat zij voldoen aan, maar mannen en vrouwen doen niet kus op de Wang tenzij zij vrienden voor een lange tijd zijn.

Als u geen Engels spreken, maar een taal waar "u" in enkelvoud en "u" in het meervoud zijn niet hetzelfde (zoals Italiaans, Grieks, Duits, enz.), worden zich ervan bewust dat sommige Albanezen de meervoudsvorm niet in hun taal gebruiken.Soms is zelfs de eerste-minister gericht met "ti" (u in enkelvoud), "tu" in het Italiaans, "Du" in het Duits of "Esi" in het Grieks, als de journalist een vriend van hem is.Echter, wanneer de vergadering mensen voor de eerste keer, zijn beter als u adres hen in het meervoud, hoewel ze kort daarna u naar adres vragen zal hen in enkelvoud.

Politieagenten in Albanië zijn vaak beleefd.Zij meestal nooit stoppen met buitenlandse auto's, maar als u een auto huurt, kunnen ze je stoppen.Echter, als ze zien dat u bent een buitenlandse toerist, zullen ze onmiddellijk vertellen u om verder te gaan (meestal met een "EG, EG, rruge te mbare" die vertaald kan worden in "go on, zijn te mooi trip"). Wanneer dit gebeurt, is het erg beleefd als u met een "faleminderit" (dank u in Albanian reageren). 

Albanezen hou van dansen, vooral tijdens bruiloften.Als u het bijwonen van een partij, wees niet bang om te dansen!Misschien u weet niet de traditionele dansen, maar proberen te leren.

Er zijn veel dingen te doen in Albanië . De kustlijn is altijd een plek om te gaan, met zijn helder turquoise zee, en zijn vele eilanden giet op het, zoals in Saranda, de zuidelijke meest kuststad in Albanië.Merk op dat meer dan de helft van de kustlijn die zich uitstrekt tot het noorden van Vlore en tot aan de grens van de Montenegrijnse bevat zand stranden, terwijl de Albanese Riviera die zich uitstrekt ten zuiden van Vlore bestaat uit rotsachtige stranden.

Langs de Albanese Riviera, van Vlore naar over Kiparos bestaan er hoofdzakelijk houten villa complexen, gastenkamers, kampeerterreinen en een paar strand resorts/oorden als accommodatie faciliteiten.Llogara is een bergpas gelegen in de buurt van Llogara National Park biedt een majestueuze uitzicht op de Rivièra van bovenaf.Is gevonden in de buurt van Cesar Pass, de plaats waar Julius Cesar in diens achtervolging van Pompeius doorgegeven.

Mooie en rustige strand van KsamiliDajti berg, een populaire gezicht in Tirana kunt u krijgen een geheel groen uitzicht op de hoofdstad.
Een wandeling rond de zuidelijke steden zoals Butrint, een UNESCO world heritage site, is altijd ideaal en onvergetelijk.Butrint is waar vele oude ruïnes.

Kastelen zijn in vele steden in Albanië.Hun schoonheid herinnert iedereen van de oudheid van Albanië, en de wereld.Er is Petrela kasteel in de buurt van Tirana, Rozafa kasteel in Shkodra, bewoonde kasteel van Berat en Skanderbeg kasteel in Kruje, (vernoemd naar de nationale held en nu een populair museum zijn bezittingen te houden). 

Palasa, in de buurt van Chimarra.Palasa is een mooi dorp in de gemeente Cheimarra met grote stranden en prachtige natuur.Dit is de plaats waar Julius Caesar zijn legioen op de uitoefening van Pompeius rusten.Er zijn geen toeristische resorts, maar u kunt vragen voor een appartement op de lokale caffe.De appartementen zijn meestal met twee kamers en een parfum, maar meestal schoon, veilig en comfortabel.

U ziet de invloed van Turken en Grieken in Zuid-Albanië.In Noord-Albanië ziet u vele oude Illyrische ruïnes en zeer weinig buitenlandse invloed.

Albanië


In het hart van het Middellandse-Zeegebied, is op de Adriatische en de Ionische zee, Albanië hard op weg een van's werelds meest interessante uitjes.Nog steeds relatief onbedorven door globalisering, ziet toeristen een inspirerende mix van beschavingen en culturen - dit Europese land echt uniek maken.

Tussen Griekenland, Macedonië, Kosovo en Montenegro, en over de Adriatische zee uit Italië ligt, Albanië blauw en turquoise zee, prachtige stranden, sneeuw, piek bergen, rivieren, meren en bossen.Alsmede adembenemende natuur, Albanezen zelf zijn beroemd voor hun gastvrijheid en toeristen worden verwelkomd met hartverwarmende vrijgevigheid.

Huis van zowel moeder Theresa en de grote held van de 15e eeuw Skanderbeg, Albanië biedt vandaag de dag niet alleen strand en berg vakantie, maar ook een levendige stadsleven en een ontspannende buitencafé cultuur.

Albanese geschiedenis en cultuur is fascinerend.Butrint, een van's werelds archeologische wonderen- en een UNESCO World Heritage site - in het zuiden van Albanië biedt een glimp van de Middellandse Zee beschaving uit de Bronstijd door de Griekse, Romeinse, Byzantijnse, Venetiaanse en Ottomaanse perioden - alle bovenop een klif met uitzicht op Corfu.Het is niet te missen!

Klik hier Boek een ferry naar Albanië

Kaart van Albanië


Beste beschikbare Albanië Ferries ticket prijs garantie

Beste Albanië veerboten ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Albanië Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Albanië Ferries naar of van Bar, Durres citeren en Vlore van Ancona, Bari en Brindisi, accommodatie aan boord en voertuigtype is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Albanië Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Aan Albanië Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Albanië Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om te verkrijgen live Albanië Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Albanië Ferries auto en passagiers ferry tickets naar en van Bar, Durres en Vlore van Ancona, Bari en Brindisi op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief met Albanië Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier