Åland-eilanden veerboten

Åland-eilanden veerboten passagiers- en autoferry Tickets

Ticket Åland Islands Ferries Reserveringen, ferry-dienstregelingen en passagiersgegevens voor Åland-eilanden veerboten van en naar Mariehamn, Langnas en Turku zeilen van Stockholm of Helsinki.

Ferries tickets boeken Åland-eilanden is nooit zo gemakkelijk geweest, vergelijken alle Åland Islands Ferries prijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Åland Islands Ferries tickets en naar Mariehamn, Langnas en Turku van Stockholm of Helsinki online met onmiddellijke bevestiging.

Reizen door de Åland-eilanden Ferries is een snel, gemakkelijk en stress vrije manier om weer heen en terug.Boek uw goedkope Åland Islands Ferries tickets en naar Mariehamn, Langnas en Turku van Stockholm of Helsinki online en geniet van meer keuze en flexibiliteit.

Met de nieuwste Åland Islands Ferries overtocht informatie en tijdschema's voor alle reizen van en naar Mariehamn, Langnas en Turku van Stockholm of Helsinki met inbegrip van informatie over de veerboothavens en nuttige toeristische informatie over de bestemmingen zullen onze gedetailleerde route en stad maps help u plot uw reis veerboot Ferries van Åland-eilanden.

Als reist naar Mariehamn, Langnas en Turku van Stockholm of Helsinki vervolgens boeken een kruising veerboot met Åland Islands Ferries en aankomen op uw bestemming verfrist, ontspannen en gelukkig.

Åland Islands Ferries biedt fantastische tarieven en naar Mariehamn, Langnas en Turku van Stockholm of Helsinki veerboot poorten.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Åland Islands Ferries tickets en naar Mariehamn, Langnas en Turku van Stockholm of Helsinki op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Åland-eilanden veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Ferries tickets boek Åland-eilanden
en naar Mariehamn veerboot Langnas en Turku van Stockholm of Helsinki online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Åland Islands Ferries route citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ferry-ticket te verkrijgen van een prijs van het ticket Åland Islands Ferries veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.

Meer over de Aland-eilanden

De Åland-eilanden bevinden zich tussen Zweden en Finland, in het noordelijke deel van de Oostzee.

Zij vormen een autonome en eentalig Zweedse regio van Finland met zijn eigen vlag.Åland heeft ook een eigen stempels en internet op het hoogste niveau .ax domein.

Een totaal van 27,500 mensen wonen in Åland.Ongeveer 11.000 van hen leven in Åland de enige stad, Mariehamn.De stad werd gesticht in 1861 en vandaag is het de commerciële en politieke centrum.Het is ook Åland de zetel van de regering.

De eilanden belangrijkste industrieën zijn scheepvaart, handel, bankwezen, landbouw en de productie van voedingsmiddelen.Verzending is altijd een bijzonder belangrijke activiteit voor de regio, en in termen van het karakteriseren van de Ålanders, is er geen andere industrie bevalt.

Veerboten in Aland

Bezoek het Maritiem Museum, het Museum schip Pommern en de maritieme wijk in Mariehamn om erachter te komen meer over de eilanden fascinerende maritieme geschiedenis.

De dingen die Åland uniek maken zijn zijn ongerepte archipel en het prachtige fundament, versleten gladde door gletsjerijs, dat zijn rode kleur uit het gebied rapakivi graniet wordt.Ålandseilanden 6.500 hebben een wereld te bieden waar de zee altijd in de buurt is.Wist u dat Åland meer uren zonneschijn dan ergens anders in Noord-Europa tussen mei en augustus heeft?

Een van de kenmerkende eigenschappen van Åland is de midzomer gezicht van Meiboom, kleurrijke guirlandes en olde wereld windmolens.U kunt zien dat sommige van hen in het Jan Karlsgården open lucht museum in Kastelholm waar krijg je ook om te zien wat een typische boerderij van de Ålander leek rond het einde van de 19e eeuw.

Jaarlijkse Champagne veiling

werelds oudste, nog drinkbaar en meest exclusieve champagne op de markt kan worden gekocht op een jaarlijkse veiling gehouden in Mariehamn.Dit jaar is de veiling en champagne evenement vindt plaats op 8 juni in Alandica Culture & Congress Centre in Mariehamn.

In de zomer van 2010, werd een scheepswrak gevonden op een diepte van ongeveer 50 meter in de Åland-archipel.Het wrak had een lading die intact champagneflessen, onder andere dingen.Veel van de geschiedenis van het schip, met inbegrip van de uiteindelijke bestemming, is nog onbekend, maar volgens de deskundigen de champagne is uit de eerste helft van de 19e eeuw.

De flessen zijn afkomstig uit de wereldberoemde champagnehuizen Veuve Clicquot, Juglar en Heidsieck Monopole.Vandaag zijn de flessen eigendom van de regering van Åland.
De eerste champagne veiling was georganiseerd in 2011 door de regering van Åland in samenwerking met Alko en's werelds eerste wijn veilinghuis Acker Merrall & Condit uit New York.

Na een inleidende veiling van andere unieke vintage flessen van 1950–2000 langverwachte twee vintage flessen uit het scheepswrak werden verkocht.Een enkele fles van Juglar bijna maakte het wereldrecord, verkopen voor een indrukwekkende €24, 000, en enige geslagen door de fles Veuve Clicquot die werd verkocht voor een verbazingwekkende €30.000.

Het financieel overschot is oor-gemarkeerd voor goede doelen, zoals mariene archeologie en het aquatisch milieu van de Oostzee.

Åland in het kort

Bevolking: 27,500
Deel van Finland en een lid van de EU 
Binnen het Schengen-gebied 
Taal: Zweeds 
Munteenheid: De officiële munteenheid is de euro maar Zweedse kronen worden aanvaard op de meeste plaatsen.
Tijd: Oost-Europese tijd 
Total gebied: 6 787 vierkante kilometer
Een totaal van meer dan 6.500 eilanden waarvan er 65 bewoond.

... en vervolgens Er is spectaculaire landschap van Åland.U zult nooit tegenkomen overal zo mooi en zo toegankelijk.De warme wateren zijn perfect om te zwemmen en duiken.Zwerven rond de pittoreske kerken en historische ruïnes is zowel fascinerend en informatief.Niet te vergeten om te zonnebaden op warme stenen, met zee-arenden vliegen hoog boven, kajakken in de open zee en zonsondergangen die lijkt te gaan voor altijd.

De Åland-eilanden

De Åland-eilanden zijn een groep van kleine eilanden officieel die behoren tot Finland maar een grote mate van autonomie toegekend door een besluit van de Volkenbond in 1921 die geregeld een langlopende geschil tussen Zweden en Finland.

Onder andere Ålanders hebben hun eigen Parlement, publiceren hun eigen postzegels, zijn vrijgesteld van legerdienst en onderhouden van een speciale fiscale status in de Europese Unie.

De archipel bestaat uit ongeveer 80 bewoonde eilanden plus ongeveer 6000 onbewoonde eilanden, eilandjes en rotsen.De totale bevolking is alleen 26,530 (2004), 90% van die leeft op de belangrijkste eiland Åland (ook bekend als Fasta (vasteland van Åland), waaronder de hoofdstad Mariehamn.

Er zijn tal van ferry verbindingen tussen Åland en vasteland van Zweden en Finland.Voornamelijk om fiscale redenen, Ferry's varen tussen Helsinki en Stockholm al een stop bij Mariehamn of de nabijgelegen (30 km ten oosten, ongeveer) steiger van Långnäs, waardoor dit de makkelijkste en goedkoopste manier om te krijgen (hoewel vaak docking op ongelegen tijden in het midden van de nacht - de Långnäs stopt gebeurt). 

Mariehamn heeft ook een klein vliegveld dat vluchten naar het vasteland van Finland en Zweden serveert.

Klik hier Boek een veerboot Åland-eilanden

Åland-eilanden


Beste beschikbare Åland Islands Ferries ticket prijs garantie

Beste Åland-eilanden veerboten Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Åland Islands Ferries ticketprijs en er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Åland Islands Ferries naar of van Mariehamn, Langnas en Turku van Stockholm of Helsinki citeren, aan boord, accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Åland Islands Ferries ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Naar de Åland-eilanden Ferries tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Åland Islands Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op ferryto.nl bent u in staat om te verkrijgen live Åland Islands Ferries ticketprijzen, beschikbaarheid en boek Åland Islands Ferries auto en passagiers ferry tickets en naar Mariehamn, Langnas en Turku van Stockholm of Helsinki op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van met de Åland-eilanden Ferries naar meer dan 1.200 veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier